90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №41

• 16 428
  • 464
  •   1
Отговори
# 435
Диднииииииииииииииик Hug Hug Hug
Ужасно ми липсваше да знаеш! Къде беше бе душа, днес цял ден си мисля за теб, викам ще пиша тук, белким някой ми каже къде си, а ти сама си дойде!
Много се радвам да те видя!  Hug

# 436
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Бг фуста , Сисолинда , добре дошли.  bouquet
Сисолинда , ще свалиш още , но трябва да си установиш режима.  Peace
Бг фуста ,  кога мислиш да си плътно с нас? Rolling Eyes

# 437

Бг фуста ,  кога мислиш да си плътно с нас? Rolling Eyes

Още от днес ,от 2-3 дни ви чета ,но днес започнах стриктно с режима. Peace

# 438
След вчерашния плодов съм -1 Hug, ама то защото Жабка ми позволи да си хапна за вечеря зеленчук! bowuu

Последна редакция: сб, 21 мар 2009, 13:34 от ina_ana

# 439
  • Стара Загора
Ееее супер и днес много минуси има Party
Аз да ви каже вече вечрях Mr. Green днес съм на 1 ябълка,спагети с доматен сос,шест бисквитки с пърченца шоколад и 3 блокчета черен шоколад Peace
Добре дошли на новите Hug успех с диетата и много минуси Peace

# 440
Момичета  в атака - да свалим килата и да заключим свинята.  Mr. Green

Бг фуста , смело напред.  Peace

Ина Ана , ми сега поне ще знаеш , че и зеленчук може.  Hug

Аз се отказах от салатата на обяд и си хапнах 1/2 кг. грозде.  Crazy
Нещо не ми се яде зеленище за момента , само дето нарязах и овкусих салатата.  Thinking

Ееее Памси , деня свърши при теб , а тук само го преполовихме.  Laughing

# 441
  • Панагюрище
Добре дошли на новите и много минуси ви пожелавам.
Аз днес също съм на плодове,но сутринта ме изненада МЦ та сега не мога да се понасям преди малко се върнах от пазар и до сега съм на едно кафе+ един сок .Нищо не ми сеяде а такава болка имам че чак ми се повръща.Сега взех един нурофен и ще се опитам малко да полегна,та дано болката да отмине.

# 442
Роси , да минава бързо корема.  Hug
И щерката днес цъфнала и тя с болки и тежест , ма
кво да се прави , женски неволи.  Crazy

# 443
Жабке, знам аз  за зеленчука, ама друго си е да ти го позволят! Heart Eyes Hug

# 444
Аз да ви се оплача пък  Crossing Arms
От почти 20 дни съм в 2рия месец от диетата и нищо ... нито см, нито кг  Crossing Arms
Верно, че напоследък много прегрешавам, ама не издържам, много ми омръзна и резултати няма ... направо ... ужас #Cussing out

# 445
  • София
Най- после обядвах. Аз имам идно въпросче. Ако огладнея преди да дойде време за вечеря може ли да хапна един плод или не?

# 446
Най- после обядвах. Аз имам идно въпросче. Ако огладнея преди да дойде време за вечеря може ли да хапна един плод или не?

Moже разбира се. Hug
НЕма да вием от глад , я.  Crazy

Петинка , пробвай да няма грешки , да видиш как ще е.  Peace

# 447
  • София
Добре дошли на новите фиданки!

Ми ту ю, ти днес през плодовия ден можеш да ядеш плодове през 2 часа, не е само 3 пъти на ден. можеш и сушени плодове, малко сурови ядки без сол, сурови зеленчуци. Утре вече ще имаш малък минус, аз винаги имам минус след плодовите дни.  Peace
Дидиии, плод може мужду храненията, но спазвай часовете! Напр. ако днес си на варива - те са през 3 часа. Ядеш варивото, чакаш 3 часа, ядеш плод, и чакаш 2 часа, чак тогава можеш отново да ядеш.

Ние с малкия се гушнахме в 10,30 и преди малко станахме, сега тъкмо хапнах. Добре, че не са ни спряло парното още, че щяхме да замръзнем в този студ.

# 448
  • София
♥ ЖаБкА ♥  Благодаря ти много за отговора
Ники.   bouquet

# 449
 Оф доредих се да седна на компа ooooh! И аз днес съм на плодчета и досега съм на един банан и сега хрупам сурови бадеми че не ми се яде друго.От сутринта с малкия сме по болницата,че много лошо кашля,неще да яде и аз с него ConfusedДано вече да отминава,че нямам сили вече. Ин тересно че и аз в плодовия ден не чувствам глад,а в другите дни когато ям повече направо като вълк изгладнявам Thinking
 Добре дошли на новите фиданки HugМНого минуси Ви желая и добро настроение.
    Петинка много лошо че нямаш резултат.Незнам как да помогна може би да смениш режима,незнам.Дано скоро се размърда кантара Praynig
          Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт