90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №41

• 16 410
  • 464
  •   1
Отговори
# 450

Ми ту ю, ти днес през плодовия ден можеш да ядеш плодове през 2 часа, не е само 3 пъти на ден. можеш и сушени плодове, малко сурови ядки без сол, сурови зеленчуци. Утре вече ще имаш малък минус, аз винаги имам минус след плодовите дни.  Peace

Не знам кой Господ те прати, ама ти благодаря.  Laughing  Аз тука взех да припадам и да ми минават черни мисли за прегрешения  hahaha   Сега вече се поуспокоих, че ще има повече хранения  Blush

# 451
  • София
Ми ту ю, за нищо! Плодовия ден, сама ще установиш, се кара много лесно. Аз го карам на сушени фурми и ябълки обикновено, фурмите много засищат.
Също така плодовете могат да се мешат както ти харесва, няма нужда да ги делиш, може печени, може и акто плодова салата.

Аз се бъзикам с Дандулина, че не е спала, но и аз си легнах много късно, защото ... хълцах като обезумяла в продължение на часове. Сега като дишам всичко ме боли, не мога дъх да си поема докрай.

# 452
Petinka- , не се предавай!Видях на линийката ти, че ти остават 4 кг ами имаш малко да сваляш и по-бавно става.Аз мисля, че най важното на тази диета е да се научиш да се храниш правилно и да не се отнасяш към стонмаха си като към ЗЪЛ ВРАГ! Joy
Нки, Hug не ги лъжи...аз така и тези плодовите ги мразя, по-добре  зеленчуков или воден!

# 453
Привет,фиданки!
Ама на вас 4овек не може да ви смогне да ви из4ете. Браво на вси4ки минуси  Hug
Аз до сега бях в МЦ и застой,наи-накрая от в4ера съм мръднала от тези 63 кила .То винаги накрая най-бавно става ,пък и съм на АБ и какви ли не хап4ета о6те ,та може и от тях да се зацикли .
лек ден на вси4ки !

# 454
Здравейте фиданки.
Всички вкъщи са против мене  Tired Сега пък баница си правят хората, а на мен ми е по-трудно на нея да устоя, отколкото на торта. Обаче се държа - пия по една студена вода като ми се прияде много и така  Mr. Green
За обяд си спретнах манджа с грах и филийка хляб. И пак да си задам въпроса - царската туршийка позволена ли е  newsm78, че пресни зеленчуци не смея да купувам заради бебоне, който днес се сдоби с първото си зъбче  newsm47
Забелязвам два ефекта след вчерашния първи ден - първият е, че толкова често не ми се беше случвало отдавна да посещавам мястото на усамотение за всеки човек - съответно резултата е, че коремът ми вместо да изглежда като на бременна в 4 месец е като във 2 месец, вторият ефект е, че се чувствам някак си по-бодра и не ми пречи да катеря стъпалата вкъщи по много пъти /пък това си е фитнес направо  Simple Smile/
Честити минуси на всички  Peace

# 455
  • София
Честито зъбче на бебо!
дано не се мъчи много с изникването.
Аз не съм много компетентна, но трушията има доста сол - може би  ако я накиснеш във студ. вода малко. Или пробвай зеле и моркови. Нали в Костинброд е зелето на София.

# 456
Да де, но сега прясно зеле няма, както и моркови. Каквото и да се продава по магазините е внос отнякъде и не знам с колко нитрати в него. Има ги във вид на туршии. Явно ще трябва да ги огранича  Rolling Eyes

# 457
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Айша , зелето на София е от с.Петърч , пак в тая община , де.  Hug

Манана , честито зъбче на малкото човече. Да са бели и здрави.  Hug
Туршията е солена и има вероятност да задържаш течности , ма
да кажат по вещите тук.  Peace

# 458
мацкиии, умирам от глад Sick
такъв апетит ме гони тези 2 дни, направо не е истина. а на всичкото отгоре днес съм плодова. айде вчера добре - освиних се с 2 блата за пица с лютеница, кекс, паста и ... ама днес съм стриктна и ме тресе вече от глад. залъгвам се тук с едни орехови ядки, ама все едни пържоли са ми в главата. легнах с малкия звяр да поспя, ама от  глад и сън не ме лови. е толкова труден плодов не съм имала, а водния наближава ooooh!
мрън мрън от мен днес
 Hug

# 459
Ели , утре душко ще Апваме пРЪжолки. Peace
Хапни си , бананче , грейпфрутче...
не се подавай на изкушения.   Flutter
Времето скоро ще се затопли , ще трябва да хвърлим дебелите дрехи и
кво ще се окаже , че не дрехите ми ние сме дебели.  Laughing
А идва и лято трябва да сме с фини снаги на плажа.  Grinning
Въобще не трябва да ти се яде от тез помисли. Crazy
И аз съм на плодчета , изядох до момента -
1 ябълка , грозде -1/2кг., 2 банана , 1 грейпфрут ,
няколко орехчета , чай и вода. Simple Smile

# 460
Здравейте момичета! Днес ми е въглехидратния ден. Знам че кафенцето е препоръчително да не се подслажда но аз си пия 3 в 1 щото много сериозно ми падна кръвното днес и още не ми е в нормите. Незнам дали някои от вас също са имали проблеми с кръвното по време на диетата поне не успях да прочета из коментарите. За съжаление последните два дена отбелязвам само плюсове Sad. След плодовия ми ден на 19-ти от 68.300 днес съм 69.400. Даже последните два дена не съм хапвала нищо на вечеря. Може би след плодов ден е нормално да се постига такъв резултат.

# 461
  • Панагюрище
Аз вече съм по-добре,хапнахедин портокал и една ябълка сега пиивам кафенце.
Аз също съм с ниско кръвно ,но откакто съм на диетата не съм имала проблеми,но и това май е индивидуално за всеки.

# 462
Вирджиния , а до тоалетна ходиш ли редовно?
Ако ядеш много салата/зеленчук има вероятност да задържаш течности.
А за кръвното незнам , моето варира и съм все с апарата ,
но при мен е вследствие на друго. Виж утре как ще са килцата ,
мери се и със сантиметър обиколките. Peace

# 463
  • София
Вирджиния, на мен нормалното кръвно ми е около 80/50. Първите дни обаче сигурно ми беше паднало, щото бях като парцал, общо около 4-5 дни. после всичко ми е наред, чувствам се нормално. Ти всъщност от колко дни си на режима, не е нормално да качваш, при положение, че всички сваляме. Rolling Eyes

# 464

Общи условия

Активация на акаунт