Сливен - свежа и съвсем пролетна тема

• 21 383
  • 307
  •   1
Отговори
# 225
Кате, да ти е жив и здрав Пламен! И Митко тоже!
Честит ти празник, мамче!
 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51  Gift  party023 newsm67 Tada  party002  bigdance2  Party Time Tada  ura

# 226
  • Под Сините камъни
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПЛАМЕН НА КАТИТО!ДА Е ЖИВ ЗДРАВ И МНОГО ЩАСТЛИВ Tada  bigdance2 newsm59

# 227

Честито на порасналото момче Пламенчо!!!!!!!!!

Кате, да са ти живи и здрави и тримата и много да те слушат.Чакам да видя какво си измайсторила днес.  bouquet

# 228
Здравейте, сливналийки, днес времето беше невероятно, цял ден откарахме с малкия на вън.
Честит Рожден Ден на Пламенчо ( незнам кое детето,но...) пожелавам да радва мама и тати, да е послушко и да получи многоооо подаръци Simple Smile
Milena_vk82, имам чувството че днес те видях по центъра с една синя количка, доста те загледах защото ми се стори позната от снимката , а ти като видя че те зяпам сигурно ме напсува на ум  Blush Аз съм тази дето беше седнала на Червило с една синя количка също и се заговорихме със Лазарина- ти ли беше с нея? Simple Smile

# 229
Момичета имам идея за нова тема, ако сте съгласни- В Сливен жарко слънце вече пече и мама вкъщи не ще се прибере!!! Simple Smile

# 230
Момичета, благодаря за пожеланията.
Ето да се почерпите от тортата (днес не ми е ден нещо и тортата хич не я докарах, ама Пламен и така си я хареса):

# 231
# 232
 bdbaloni на Дидка и Пламенчо всичко най - най.....  smile3525
Поли - и аз ти препоръчвам да използваш селиконови накрайници.Аз кърмих 9м. с тях много ми бяха удобни Peace и аз като се сетя каква болка беше без тях ooooh!Успех Peace

# 233
............................................
..
Бебчо е сладур.   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 234
luna,благодаря Simple Smile всички бебчета и дечица са сладурчета затва са най хубавото нещо на света

# 235
На снимката каде е гледат с таткото са просто уникални Wink

# 236
Сиска много сте сладки и тримата thumbsup

# 237
Milena_vk82, имам чувството че днес те видях по центъра с една синя количка, доста те загледах защото ми се стори позната от снимката , а ти като видя че те зяпам сигурно ме напсува на ум  Blush Аз съм тази дето беше седнала на Червило с една синя количка също и се заговорихме със Лазарина- ти ли беше с нея? Simple Smile
Grinning аха, аз съм със синя количка. С Лазаринка се запознах вчера, не съм те псувала  Stop По-добре другия път се обади, не се скатавай  Naughty Сисика, с Maxi cosi ли беше?  newsm78 аз се ориентирам по количките най-често, че мамите са все различно облечени  Mr. Green много сладък Бобо, да му изям бузите направо  Heart Eyes

# 238
Пеце я дай някоя дата за съборите, че да видим ще има ли кандитати?

# 239
Еми, защо не влизаш в скайпа?
Ще излизате ли днес? Аз ще ходя до една ясла в Българка да видя как става записването, така да се каже ще съм ти наблизо, ако излизаш обади се да вървим заедноо към центъра  Peace
Руми дай отчет кога излизаш днес  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт