Сливен - свежа и съвсем пролетна тема

• 21 389
  • 307
  •   1
Отговори
# 195
Честит Рожден ден Дидка Simple Smile жива здрава и всичко най най Simple Smile

# 196

Честит рожден ден, Дидка!Да си жива, здрава, много щастлива и обичана мама и жена! Hug

# 197
           Честит рожден ден, Диде! Tada

# 198

Дитка чести ти 18 рожден ден ........бъди все така усмихната, лъчезарна,различна и уникална.Обичкам те!

# 199
  • Пловдив
Дидеееееее честит рожден ден!!!
Бъди здрава, щастлива , обичана!!!
Създавай красоти и нека и в личен и професионален план имаш само успехи!!!

Ах, как искам да намина днес, но... друг път

# 200
Много, много, многоооо БЛАГОДАРЯ!!!

Ех, хубаво е да си на 33 Mr. Green но още повече ме радва това, че имам ПРИЯТЕЛИ като ВАС!
Бъдете здрави - вие и семействата ВИ и се обичайте!

Ето тортичката от Катето ако някой иска да я опита - да идва Wink ако не - по-добре за мен  Joy

# 201
Здравейте момичета,аз едва родих и почвам с въпросите,ама няма как....първия е:
 Нормално ли е кожата на бебето да се бели?(да не е от козметиката?)
 Какво предлагате срещу колики?

Почнаха мъките,направо съм стресирана,толкова ми е мило,че чак аз плачкам с него...

# 202
На малкия ми син цялата кожа се излющи. 
За коликите да се включат мамите на по-малките беббета, че аз забравих... ooooh!

# 203
ама възмоно ли е да е от Бюбхена,да сменя марката или да мажа с преварен зехтин,незнам какво да правя

# 204
ама възмоно ли е да е от Бюбхена,да сменя марката или да мажа с преварен зехтин,незнам какво да правя
Оф, като не го виждам, как да ти кажа!? На моя дребосък  още в болницата му беше така кожата.... newsm78 Идва ли личната му лекарка у дома ви да го види???? Питай я!

# 205
Здравейте на всички Simple Smile днес времето е прекрасно!!!
Честит Рожден ден на Дидка макар и да не се познаваме понеже съм от скоро най- искрено ти пожелавам да си най- обичаната мама и съпруга  Heart Eyes
vdv, аз моето бебче си го завивам с лека пелена памучена и олекотено , но това вече само вечер а през деня с лека пелена. Олекотените смятам че не спарват вече ползвам 2 месеца и повече Simple Smile Аз и за боите не се притеснявам защото винаги пера всичко преди да го ползвам.
polina87, бебето когато е мъничко е нормално да се бели но до 2-3 дни ще се оправи, ако все пак те притеснява попитай педиатърА си. Колкото до коликите най- предлаганите капки за бебета са Еспумизан Л - дават се по 20 капки преди всяко хранене (в малка лъжичка), а ако смяташ че бебто има мн силни колики може да пробваш със КОлийф но това е към 30лв. и стига за 3-4 дни, то се дава пак преди хранене по 4 капки но трудно се разгражда в коремчето, затова трябва да го смесиш с малко кърма ако кърмиш или с малко АМ , но да не е в шишето, защото бебето може да откаже да си пие млякото. На кратко- слагаш 4 капки в лъжичка с кърма или АМ. А и да знаеш че бебето може да няма още колики, може да плаче ако е гладно !!! Има колики ако пръцка и му къркори коремчето, свива юмруци и изтяга крачета- забележи това!!! Ако може да отложия още малко капките ще е най добре Simple Smile
Това е от мен, ние отиваме на разходка, целувки на всички !!!

# 206

Ами лекинко се лющи кожичката,идва да каза ако почне повече да се бели да го мажа с преварен зехтин,ама нямам ли да мирише на огранено в това топлото време,де да знам,не ми се струва добра идея

# 207
забравих да добавя че аз ползвам само бюбхен и съм доволна, ама зависи от кожата на бебето

# 208
polina87, бебето когато е мъничко е нормално да се бели но до 2-3 дни ще се оправи, ако все пак те притеснява попитай педиатърА си. Колкото до коликите най- предлаганите капки за бебета са Еспумизан Л - дават се по 20 капки преди всяко хранене (в малка лъжичка), а ако смяташ че бебто има мн силни колики може да пробваш със КОлийф но това е към 30лв. и стига за 3-4 дни, то се дава пак преди хранене по 4 капки но трудно се разгражда в коремчето, затова трябва да го смесиш с малко кърма ако кърмиш или с малко АМ , но да не е в шишето, защото бебето може да откаже да си пие млякото. На кратко- слагаш 4 капки в лъжичка с кърма или АМ. А и да знаеш че бебето може да няма още колики, може да плаче ако е гладно !!! Има колики ако пръцка и му къркори коремчето, свива юмруци и изтяга крачета- забележи това!!! Ако може да отложия още малко капките ще е най добре Simple Smile
Това е от мен, ние отиваме на разходка, целувки на всички !!!

Да точно това прави,давам му Еспумизан,ама не забелязвам да действа честно казано

# 209
А ти кърмиш ли?

Общи условия

Активация на акаунт