Май-чета и Май-ки (5)

• 13 274
  • 297
  •   1
Отговори
# 15
  • България
Най-накрая намерих нещо подходящо за напуканите бузи на Мая. Бадемово масло на Икаров. Всъщност едва от вчера го ползваме , но съм много доволна от резултата . Ще кажа по -късно как е.

# 16
Мдаааа, потвърждавам, че маслата на Икаров са вълшебни Peace. По време на бременността се мажех с неговото масло против стрии и незнам дали на него да благодаря, но факт е, че нямам нито една. А сега от две-три седмици ползвам масло ший-карите, след баня си правя масаж на лицето и после се запарвам, а резултат имаше почти веднага- много мека, еластична и чиста кожа Flutter

# 17
Здравейте! При нас нищо ново, записвам се да ви следя:)

# 18
Чия беше идеята до като се къпеш, бебето да плацика в леген в банята? Много му благодаря  bowuu

# 19
  • България
Ми ние така се къпем, не знам дали съм споделяла  Laughing

# 20
Ми не знам, като говорехме кой си оставял детето само някой сподели и аз изплагиатствах. Много добра идея, много.

# 21
и аз ползвах на икаров като бях първия път бременна,но имам стрии.мисля,че си зависи от кожата.

# 22
Чия беше идеята до като се къпеш, бебето да плацика в леген в банята? Много му благодаря  bowuu
на krisis  Wink

# 23
запис в новата ни темичка
ние сме всякакви признаци за сваляне на памперса  Confused

# 24
  • Варна
Айде и ние тук, Габи кукна рано, всл. на което мъжът ми също кукна и вместо да съм с автобуса ще ме закара до работа и имам 15 минутки за форумче Crazy

Ниакъв памперс не сме махнали, на гърне седи без проблем, но само седи Wink

Имаме сопол от онзи ден, дано е само сопол Praynig

В събота съм паk дежурна, поради което нещастна.

На Камен Донев се по...х от смях м.г., препоръчвам.

Хубав и плодотворен ден, момичета Hug

# 25
  Честита първа пролет!! Нека са изпълнени със слънце дните ни и с любов душите ни!!!!  Hug Hug

# 26
Хоп и аз в новата тема Mr. Green
Ние вече сме на ясла, вчера и театър имаше, ама имало страшен Кумчо Вълчо та Дейвид ревнал Mr. Green
Пампата неяма скоро да я махнем като гледам, седи на гърнето,(сам си сваля гащите и сяда по 100 пъти) ама работа не върши, като че за игра го има това гърне Tired
Кака му на тая възраст вече беше без памп и си казваше, даже само ме викаше да и вдигна гащите, сама си се оправяше Laughing
Мъжка му работа Laughing

# 27
Аз се чудя преди как е ставало това чудо и сме сядали на гърне преди годинката. Какви нервички са имали майките ни Crazy

# 28
Един ден да не влезе човек и вече има нова тема.
Това за къпането аз го бях написала.
Памперса се каня да го махам на лято , като сме на морето.Поне навън не ми пука ,че ще опикава.И без това нсе иска на гърнето.А и бибата смятам чак тогава да махам.

# 29
Smiled,нямали са памперси-затова. LaughingПредставяте ли си как са прали всички тези пелени? ooooh!
Hai,браво на вас!Ако условията у вас позволяват го махайте. Peace
Ние също сме с памперс и биба... Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт