Май-чета и Май-ки (5)

• 13 275
  • 297
  •   1
Отговори
# 195
Hello,

е появих се, много дълго не съм писала, но се върнах на работа и влязох в матрицата отново... НИе растем, хубавеем, ходим на ясла, боледуваме, и така си минават дните. Много се радвам, че се запази нашия форум. Трябва да влизам отново по-честичко.

Майче, хайде да идва топлото време и ще се видим, мнгоо ще ми е приятно:)Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Ние говорим и Йоанна е много смешна:)Simple Smile Иначе има ли мечо пух и бонки всичко е наред...
 Joy

# 196
Stanella , честито! И аз помня като спомена, че правите опити. Радвам се много за вас Hug
Последния пентаксим и ние не сме сложили - заради обривът на Ники Close Ако не мине до месец ще звъня на личната да каже какво ще правим Rolling Eyes
Ина, бързо да му минава на Алек.  Hug
Qnush, много харесвам спящи дечица Party И моите сега спят. Лора заспа изненадващо на фотьойла в странна поза, а Ник се е разпльокал на спалнята Sunglasses Кеф Party Ама Габи ме изумява с този растеж! Да ти е здравичка и да те радва много сладураната.
ani_87, много е сладка принцесата.

# 197
Майче, хайде да идва топлото време и ще се видим, мнгоо ще ми е приятно:)Simple SmileSimple SmileSimple Smile
ами хайде! аз съм тая седмица с камбата, че е много сополив. по диагноза нищо му няма - доки слуша, гледа, изследва - здраво е хлапето. обаче сополите се стичат назад и от тях кашля, а от кашлицата повръща. иди, че обяснявай, че детето е клинично здраво и няма причина да не ходи на ясла, та рекох да не ходина училище тая седмица. даже ужоворих педи да изпише няк'ъв лек аб, за да спре там каквото има да се спира и да приключи въпросната сополива кашлица.
та, в резултат, ако и ти си налична, свиркай за сгляда на камба и йо.
...
станела - стискам палци за добър резултат  Peace

Последна редакция: ср, 01 апр 2009, 08:01 от маик

# 198
Станела, честитооооооо! Много се зарадвах!
Румииии, а щеше да свиркаш да ги правим заедно, а?! Mr. Green LaughingАйде чакам новината с нетърпение Hug

# 199
Qnush много са ти сладки госпожичките Wink а браво на Габи ще расте голяма мома за радост на всички вкъщи.
Ние днес се налудувахме на воля по площатките ходихме на разходка по центара нарадвахме се на две бебета,аз нали много си ги обичам ама още се въждържам за второ че това каквото е диване сигурно с две ще откача ама по нататък сигурно ще се пробваме ама нека Монито да порасне още малко и тръгне на градина.

# 200
  • Варна
Qnush, пу-пу. големи са сладурани, а  бебчето колко е сладко в белия кош  Crazy Crazy Heart Eyes
Здraвче, хайде казвам ти, не се знае къде ще почука първо  Hug Hug Mr. Green

Последна редакция: вт, 31 мар 2009, 21:15 от She_R

# 201
Иха още едно бебе  Heart Eyes
Станела честито, да не сте в един и същи месец с psm?

Румка теб ще те изчакам 1 месец преди да ти честите  Mr. Green

Смайлет, тя Румката ... свирна ... та действайте  Mr. Green

супермама - май в детските ясли дето са към "здравеопазване" по се намират места, те нали са си и всяка за всяка. Стискам палци. Но наистина е трудно.

# 202
Ехе,честито на Станела!Много лека бременност и едно пухкаво момче/щом такова искаш/накрая Heart Eyes
Току виж близнаци се случат,нищо не е изключено Mr. Green

На Яс щях сега пролетта да му бия последния Пентаксим,но покрай боледуването все отлагаме.Има още малко време до май,ще я бием...

Днеск се засякохме с какичка в поликлиниката,Мартито много е порсанало Grinning

# 203
здравейте момичета. станела-честито за хубавата новина. ние днес ходихме  на доктор уши,нос,гърло- казаха ни да не се притесняваме за това топче,че било долната част на сливицата.но ако искаме след месец пак да отидем и ако е още така ще му пуснем кръвни изследвания ,а може и на видиозон да го видят.а личният лекар каза,че било запушена слюнчеста жлеза(или нещо подобно),трябвало да яде лимони за да слюнкоотделя и ще се оправи. та за сега ще чакаме поне още месец. хайде лека нощ от нас и сладки сънища.

# 204
  • Перник
Stanella, страхотна новина! Честито! Желая ти лека бременност и здраво и красиво бебче на финала!

Симона е много готина с опашките  Heart Eyes Януш, твоите спящи красавици са много сладки  Heart Eyes

Пък моя син гони момиченцата по площадките да ги гушка и да ги гали, а те бягат  Mr. Green На баща си се е метнал Laughing

# 205
  • Варна
Добро утро майчета.

Откачено време, провали ни всички планове. Днес с една моя приятелка и децата, щяхме да ходим на протест, организиран тук във Варна, срещу недостика на места по детските градини. Тази сутрин един дъжд се е развалял, ужас, а къде с тези дечурлига да ходим по дъжда, гадна работа.
Иначе много исках да подкрепя протеста, защото не ми се мисли какво ще правим догодина, ако нямаш грам връзка за градина Sad

# 206
  • България
Тук цяла нощ валя, но сега е спрало

# 207
  • България
Всъщност сега видях , че не е  Laughing

# 208
А тук още не е заваляло и мисля след малко да поизлезем.
Супермама, ние сме в Хаджи Ди, ще се радвам да се видим- свирни като дойдете Peace. А за яслите, наистина е много трудно, но ако се решите да спонсорирате някоя може и да ви огрее. Моя приятелка така си пуска днес детето и да я питаш защо- майка й е пенсионерка и досега го гледаше, понеже майката почти не е спирала да работи, имат доста добри фин. възможности, но детето тръгва на държавна ясла Twisted Evil- еми може да ми е приятелка, но не  е честно.

# 209
  • Перник
Моя приятелка така си пуска днес детето и да я питаш защо- майка й е пенсионерка и досега го гледаше, понеже майката почти не е спирала да работи, имат доста добри фин. възможности, но детето тръгва на държавна ясла Twisted Evil- еми може да ми е приятелка, но не  е честно.
За да се учи на ред и дисциплина, а не да с елигави с баба си, като мойто дете  Peace Наистина не е честно спрямо останалите родители, които нямат възможност някой да гледа детето им.

Общи условия

Активация на акаунт