Май-чета и Май-ки (5)

• 13 294
  • 297
  •   1
Отговори
# 255
Ние сме с Памперс 4+.  За обувките , от къде ги взимате Геох-а и не са ли много скъпи? Маратонки имаме 4 чифта , но втора употреба и някой почти не носени. И пак да нахалствам имате ли впечатление от Фишърските обувки?

# 256
  • На морето!
И пак да нахалствам имате ли впечатление от Фишърските обувки?
Аз да- страхотни са. Купувала съм маратонки и не пропускаха вода отвън навътре, естествена кожа, крачето диша с тях, имат допълнителна лепка, за да се обуват по-лесно и не на последно място са изключително здрави.

# 257
Добро утро на всички.Аз купувам обувки на КАПЧИЦА и съм много доволна от тях.Ботушките изкараха цялата зима и все още са като нови и грам вода не пропускат а мойта Пати много обича да джапка във всички локви.Обувките са със същото качество.

# 258
Сиско взе на Жанчето фишър, ама тя е доволна. На КиК ботите /малко цвета на набука на едката обувка си беше различен Mr. Green/също не са мръднали ама за 60-70 лева
хората вече купуват Еко, а Geox e в намаленията 40-50лв, е как да подкрепя българското newsm78

# 259
  • София

Добро утро  Hug

хората вече купуват Еко, а Geox e в намаленията 40-50лв, е как да подкрепя българското newsm78

Точно така правя, купувам на намаления, и Еко също е към 60лв. как да купя КиК при това положение newsm78
По този повод да ви кажа нещо, купих преди седмица една панталонче от Илиенци за подарък на едно бебе / по принцип има 2-3 щанда редовно взимам дрехи от там/. Та купих панталончето за 19лв. от там и вчера  го гледам същото панталонче на същата фирма за 29лв. в магазин, преди това дънки на Митко пак от там в друг магазин с 15лв отгоре  #Crazy

Та си пазарувам от Илиенци / но само от тези двата щанда /, от ла редута и му тойс, и от намаления само  Peace

# 260
  • България
Момичета , ние с Мая утре пътуваме за СФ.  Ще сме там другата седмица, Ще се радвам да се видим.

# 261
Ее, Рени, къде в СФ ще бъдете?

# 262
  • България
Ще спим в Бели брези, но по принцип по цял ден миткосваме, така че не проблем където кажете ако се разберем нещо

# 263
и аз съм ок за среща Peace

# 264
На мен ми е зор придвижването много с моето диване, то въобще не върви където искам аз. Но изберете място и да се видим.

# 265
И аз се записвам за срещата. МОже в Южния парк  или зоопарка. В зоопарка е супер.

# 266
или борисовата , или докторската, или заимов...

а в южен аз не искам - много ми е разоряващо  Naughty  освен ако не се подходи от другата страна  Peace

# 267
Ако е в зоопарка и аз ще дойда.

# 268
  • България
или борисовата , или докторската, или заимов...

Aз съм за  Peace Само ми пратете едно смс-че , че не знам дали ще имам достъп до и-нет   A пък ако имаме нет ще следя и направо ще пиша тук  Wink

Последна редакция: пт, 03 апр 2009, 15:07 от Reny27

# 269
Рени, не си изплющявай така телефона. За борисовата съм много За.

Общи условия

Активация на акаунт