ДЕКЕМВРИЙСКОТО мъниче стотна тема има вече!

• 11 594
  • 310
  •   1
Отговори
# 255

Палома,какво да ти кажа...Те всички от една книга четат.Наско знае,че прави беля,гледа ме,усмихва ми се и пак си продължава с дяволиите Crazy.

# 256
Христос воскресе!Нека има мир в душите ни и любов в сърцата!

Момичета,липсвахте ми,бяхме си за 3 седмици в Карлово,докато нашия тати беше в Румъния.Викам си кой знае колко теми имам да наваксвам,а вие сте на тази на която ви оставих Simple SmileАма така,стопли се времето и по разходки...

Дайв,надявам се всичко да е наред с Мартинка,дори да е атопичен дерматит,да се повлияе бързо от мазилата!!!

Мамо Яни,страхотни неща,направо си голям творец!И поздравления за изпита,сигурна съм,че е есето ти е страхотно!

Паломче, Hug 

Весели празници от нас!!!

# 257
Дани,благодаря  bouquet!

# 258
  • Бургас
Христос Воскресе! Здраве и благополучие на вас и вашите семейства! easter

# 259
  • Sofia
Христос възкресе!!!

# 260
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН AMADIS
Желая ти щастие и любов, много хубави моменти с прекрасното ти семейство

Шанталче много ти е сладко великденското зайче, направо да го изядеш.

# 261
  • София
Честит рожден ден, Амадис! Бъде все така красива и лъчезарна! Мнопго щастие и любов със семейстото ти и красивите момичета!

И на всички

Зайчето е великолепно, Шанталче! Grinning

# 262
  • СОФИЯ
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН АМАДИС!
Желая ти океан от любов, море от здраве и едно малко островче от грижи! Бъди много усмихната, силна, обичана!

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!На всички вас и семействата ви желая здраве,доброта и много обич!

Вчера се прибрах от Видин.Марти остана там при баба и дядо.Не плаче и свикна с тях за тези 17 дни.Много му е хубаво и не беше трудно за мен и мъжа ми да решим да го оставим за 1 месец.Пък и Захари реши,че е добра идея да си отпочине ,че му досаждал много. ThinkingНа детска ясла ходи две седмици и се разболя/носа тече и кашля,без Т /Та днес няма да го пуснат.Но му е много забавно с децата-прегръща ги и налита на целувки.И аз съм спокойна.Все още не ми е мъчно. Rolling EyesВчера усетих липсата докато подреждах багажа-нямаше кой да ми помага и да подрежда по свой вкус след мен. Mr. Green
Това за сега от мен.Ще се върна да ви прочета днес и пак ще пиша. Hug

# 263
  • Sofia
Амадис, честит Рожден ден!!! Бъди най - вече здрава и много, много щастлива  Hug

Галчооооооооооо, радвам се да те видя , няма да ти е трудно да изчетеш назад . Със сополите и кашлицата и наЩа градинарка е така, но нищо друго й няма, а и гУспожите там казаха, че било нормално  Whistling

# 264
  • СОФИЯ
И аз се радвам да съм с вас Hug Hug Hug
За яслата това наистина си е редовно  ooooh!Но майка каза,че днес е по-добре.То  при двадесет деца все някое си е със сополи и така си карат.
Но за храната трябва да ви кажа,че е направо прекрасна.Тази тук беше голям буламач,но той си я ядеше и за един лев не намирах много,много кусури.Но в яслата при майка ми си е просто супер-разнообразна,на обяд всеки ден е различен плод,след обяд е различно/закуска или мляко с др. неща/За две седмици имах възможност и да я видя и просто съм спокойна,че яде хубави и полезни неща.Докато тук в София,която взимахме... ooooh!Но нали съм мързелива майка и си взимах. EmbarassedСамо не ми се карайте. Naughty
А за четенето ви чета,но нещо Захари ме избутва,че и той е без нет 17 дни.

# 265
  • Варна
Амадис, честит рожден ден! Много здраве и любов със семейството и двете малки принцески!   bouquet   bouquet   bouquet

Христос Воскресе! На всички вас момичета и на вашите семейства желая много обич и доброта!

Галчо, радвам се, че вече си на линия.

# 266
Христос Воскресе!!!!

Амадис, честит рожден ден! Всичко да е по-по-най!!!

Да се отчетем, че днес бяхме на консултация. 11,360 кг и 81 см - тъй кат' гледам , няма да ми е манекенка  hahaha Joy
Също така ни боцнаха срещу Хепатит А, тя па наЩа се скъса да реве. Какво й става не знам, не мога да се отдалеча на повече от 1 метър разтояние от нея. Преди си ми казваше чао без да й пука изобщо, а сега голям рев пада! Много драстична промяна. Ами... това е от нас засега.

# 267
Галчо,радвам са да те вида отново!

Амадис,честит рожден ден!

Имам 5,23 на изпита по Български език.Незнам да се радвам ли или не.Мисля,че е добре,ама дали другите не са се справили по-добре.

# 268
Привет момичет!
Много благодаря за пожеланията - трогнахте  ме!
Ето една почерпка по случая:

Пробвах да публикувам снимки в албумчето / да не ни забравите/ но нещо чакат обработка.
За нас - растем все по-палави и вече ставам разногледа. От 10-тина дена прилагам метода на пясъчния часовник /за приспиване /, защото не даваше вече да я приспивам на ръце. Такива бицепси бях направила - не е истина. Сега си поревава малко всеки път, но - не ми дава избор.
Аз минах малко на диетка / преди месец спрях кърменето/ и сега съм поизнервена, но поне има ефект. Мисля, че и други момичета смъкнаха с Дюкан, та не откривам топлата вода. Лято идва - да влизам във форма все пак.
Отивам да се белосвам със снимка бг и да разгледам снимки на дечицата!

Лека и спокойна!

# 269
  • СОФИЯ
Мамо Яни  Hug Heart Eyes
Браво за петицата.....защо да не се радваш!?
Чух се с майка ми днес.Добре са.Марти не ме търси,но днес е бил по кротичък от обикновенно.Но след 10 дни ще си го гушкам.

Общи условия

Активация на акаунт