ДЕКЕМВРИЙСКОТО мъниче стотна тема има вече!

• 11 601
  • 310
  •   1
Отговори
# 240
Мерси мамо Яни Hug ще изчакам Галчо за снимката. Хайде днес кафето нека е от мен.

И да не забравите днес вечерта да боядисате червено яйце!И ако може да ми дадете някакви ефектни идеи за боядисване на яйца ще съм ви благодарна че нямам представа за тази година как да ги направя.

# 241
Аз ги рисувам с цветни детски пастели,докато са още горещи,после ги пускам в боичка и готово.
Каката има голям мерак да рисува върху яйчицата,по минали години ги чупеше,но от миналата,не само успява да ги опази здрави,но и да ги украси.

# 242
  • Sofia
Честит имен ден на всички именици! Да ви е живо и здраво името!

Янче, нали мина изпита  newsm78 защо още се мъчиш Wink

Мамок, това за Имените дни и кръщаването за първи път го чувам. Аз се кръстих миналата година и то защо бяхме кумуве (иначе щях да пропусна) , но имения си ден празнувам  Mr. Green , подаръци не отказвам невър  Whistling

Цвети, имаш ли корем вече бе, Душа?

Олееее, щях да забравя  ooooh! Анима, ЧРД! Много здраве, щастие, лИбоФ

# 243
Честит ден ден Анима!

Шанталче,има още един,история-на 3 май Rolling Eyes.Пък и тези са предварителни,юли ще има пак(освен,ако не съм написала толкова зашеметяващо есе,че да ми пишат 6.00 Laughing)

# 244
  • Варна
Анима, честит рожден ден! Много здраве и щастливи мигове с цялото семейство!

Честит имен ден и на Мартинчетата (на патерица)! Да ви е живо и здраво името!

При нас няма кой знае какво ново, освен че за последната седмица ни избиха 3 кътника и 1 кучешки и вече имаме 13 зъбчета. На вечеря Алекс вече хапва само кренвирш или шунка с краставичка, защото друга храна неиска. А преди лягане и ние все ощи пием 210мл мляко, а сутрин кроасанче, попарка или кисело мляко с бисквитки.

# 245
Анима, честит рожден ден и от мен!

Леле, Тони, много зъби бе. Юлето си е все още само със 6, но се опитват да се покажат още 5, и отказваме биба, пъхаме палеца и направо не знам как ще се отучваме.

Шанталеско, ами имам си коремче вече, може ли 6-ти месец да съм и да нямам бе жена Simple Smile Ама нямам снимки, всъщност има една, ама на другия комп и тя е с мъжо (да се види какъв корем вади....няма стигане  Mr. Green). Абе вие помните ли, като бяхте бременни така да са ви болели срамните кости, че едва да мърдате? Днес ходихме до банката, на връщане запръска и съм я носила около 50-100м, едно, че се уморих, второ, че така ме заболяха кокалите...Няма да излизаме вече без количка, ама така ми е по-лесно отколкото и с количка в трамвая, а  ходенето не е мн, ама този дъжд не го предвидих. А и тя диване стана, иска да я нося  Crossing Arms

# 246
Честит рожден ден на Анима!!!!!!!!!!!!!

Честит имен ден  на патерици на всички, които носят тези хубави имена Мартин и Мартина!!!!
Много специален поздрав на всички празнуващи от Виктория.

И при нас нищо ново не се случва. Имаме си 10 зъба. В момента явно много я тормозят, никаква сила не е в състояние да й извади пръстите от устата, при условие, че тя никога не си е яла пръстите преди. Вечер заспива сама в креватчето на загасена лампа и БЕЗ БИБА от една седмица!!! Голямо постижение за нас!

Исках да ви попитам, мислите ли да слагате на дечицата ваксината Превенар? Аз още се чудя newsm78

Последна редакция: ср, 15 апр 2009, 16:28 от y.shishkova

# 247
Благодаря ви за пожеланията!  Hug  Hug Ето по един вечерен коктейл от мен:

Калина вече има сигурно 16 зъба, повече ми се струва че няма накъде да излизат, много обича да гризка бисквити, хляб, краставици. Беше болничка миналата седмица с ангина и аз малко прихванах, но важното е че тя вече е добре. Още си смуче биба и дори и не съм купила още гърне, може би този месец. На Калина мога да пробутам почти всичко ако има вътре парченца маслина, но и тя започва да проявява характер и да ми отказва някои гозби. Още посуква малко вечер за приспивка, все си викам от утре край, и все по навик продължавам.

# 248
  • Sofia
Ми Цвети, аз май нямах в 6-тия месец  Blush Божеее, кога минаха 6 месеца, още малко и ще родиш.
Анима, до колкото знам млечните зъби са 20, така че има какво да желаете още.
А Мони има цееееели 5   Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 249
Анима, честит рожден ден   bouquet
Честито и на именниците  bouquet
Шишкова и аз питах за Преванара ма никой нищо  не рече, аз съм решила да я сложим, в петък ни слагат втората Ротарикс, и другия месец почваме Преванара.
В петък малкия има записан час при Вещичка, ще се пробваме да го острижем, след него съм аз, да сме красиви за празниците Party
Много зъби тези деца бе, Денис си има 8 ама те са му от.. не помня вече от кога, може и повече да има, но не дава да бъркам в устата му Rolling Eyes
Шанталче, как е Мони с яслата, много се радвам, че добре я приема, дано бързо се оправи хремата й

# 250
  • София
Бандааа, привет. Ич не достига вече времето за писане, ама поне да се отчетем и ние . Приключихме с ваксините. Слончето тежи деца - цели сто килца  Mr. Green -- в частност 13!!!, високички сме около 82-84 см. Зъби - бяхме с 6; никнат ни 4 в момента, но реално колко са не смея да бръкна давидя - рискувам да осакатея  Laughing .

Цвети - мен костите ме боляха до рев направо. Нощем се изостряше болката и не можех да спя чак. Около 7 месец на татък ме болеше.

Алекс, искаме фото после  Naughty. Да не се измъкнете по терлици после  Crossing Arms .

Страхотни снимчици видях, на страхотни дечица  Heart Eyes.  Ето малко и от нас...
http://picasaweb.google.com/katiousha31/042009#

Изчезвам малко да се опъна, че каталясахме днес. Голяма игра падна в един пясъчник....
Весели празници ви желая  Hug

# 251
Шанталеско как може в 6-ти месеца да си нямала корем бе ей. То и предния път така, до 5-ти месец не си личеше, и после изведнъж като започна да расте....Но сега определено не ям колкото преди (сигурно поне 3 пъти по-малко).
Кате, и мен предния път си спомням, че ме болеше някъде след 7-мия месец, а сега толкова рано и така да боли...Но май от повечето натоварване си мисля аз. Абе за сега още я вдигам за това онова, и май месец ще сме така. После на Търново ще гледам да се пазя максимално, а след това, ще взема зълвата да помага и така ще си откарам 2м без повдигане на тежко (или така си мисля).

А Вещичка и аз ще я посетя до края на месеца, че трябва да я туря тази коса в ред (да видим как ще ме изтипоса, ще се покажа после, пък ще видим дали ще е хвалене  Mr. Green)

Хубави празници и от мен  Hug

# 252
Добър вечер, минавам да ви пожелая ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ, утре заминаваме  в Дупница, при бабите и дядовците да се радват на детенце, така, че се надявам да си починем добре Praynig
Прическата ми е страхотна, Вещичка е страхотна, всеки път прическата ми е невероятна.
Вещи, много ти благодаря   bouquet
Снимки ще пусна след празниците,че днес не успяхме да пострижем малчо, че и ваксината не сложихме, абе.. дриска от два дни и педи така реши, беше малко нервен и неисках да го тромозя, но във вторник няма да  му се размине, пак ще досаждаме на Вещицата #Silly
 beer cheers smile3546 cook cook easter предварителна почерпка за празниците, че незнам дали ще успея от там

# 253
Здравейте Момичета !!!
Ей - трети път започвам да пиша и нищо не излиза.
Надявам се, че всички сте готови за Големия празник.
Да Ви е Честито Възкресение Христово - нека Ви донесе много радост и много поводи за гордост.

Иначе сме добре - растем и показваме характер.
Я кажете - Вашите Стрелчета и Козирогчета инати ли са, че нашия Наско започва да прави някакви безумни опити да ми се налага. Даже днес си легна на обед набит и гладен. Просто ме влуди - гледа ме гледа ме и накрая просто блъсна буркана със супата си - и аз и той се обляхме от горе до долу. А няма да казвам, че на един метър в диаметър всичко беше също в супа. Той както знаете си обича да яде, но от инат си остана гладен.
Диве - ето ти една тема с хомеопатични лекарства за АД http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?t=935&highlight=%E0%F … F0%EC%E0%F2%E8%F2

Целувки на ВСИЧКИ ВАС и НЕКА БОГ ВИ БЛАГОСЛОВИ  Heart Eyes

# 254

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!
Нека бъде Мир и Любов в сърцата ни и
Благословени Великденски празници с много радост и веселие,
в чест на нашия Духовен Отец, който ни учи и закриля!

Паломче, такива са тези мъници Mr. Green...и при нас има нещо подобно. Като й се караме или пляскаме по дупето или по ръката, щото пипа и където не трябва, тя реве повече от обида и като погледне едно нацупено и сърдито, сякаш ние сме виновни за нещо...онзи ден се връщаме от разходка след близо 2ч. след като сме излезли и аз си намирам фурната на печката включена на 150 градуса Shocked Пак, че е било само толкова, ми тя върти и котлоните и е направо ужас...

Още веднъж хубави празници!

Общи условия

Активация на акаунт