ДЕКЕМВРИЙСКОТО мъниче стотна тема има вече!

• 11 600
  • 310
  •   1
Отговори
# 270
Браво Мамо Яни - че как няма да се радваш. Това си е една много добра оценка - хич няма да се притесняваш. Този път сме го вървяли и ти се справяш чудесно. Пък след няколко години ще се поздравяваме като колеги.

Галчо - Браво на МАрти - той си е пич.

Целувки и лека вечер.

АМАДИС - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН - Пожелаваме ти много здраве, любов и успехи - където ти си ги поискаш.

# 271
  • Sofia
Янче, бравоооо!!! Според мен си се справила повече от добре  Hug

# 272
  • СОФИЯ
След като ви изчетох да се включа пак.
Лазарката на Ивето и Великденското зайче на Шантал са прекрасни Heart Eyes Напълниха ми душата просто. Hug
Мамок да праща снимка на Мама Яни и тя на свои ред на мен да оправим новите колажи.И новата мама да дава снимки, ще чакам.
Катюшата защо не свирка като беше на Видин!?Само като видях парапета на градския плаж си рекох....Това е моя град бе !Можеше да ви стана  екскурзовод  Laughing Хареса ли ви града и парка?
И да ви благодаря за поздравите за именния ден на Мартин! Hug

# 273
Гледах, гледах снимки - страхотни са ни дечицата. Толкова са порастнали, променени. Някои нямат нищо бебешко /за разлика от нас - Аля е още с бебешка физиономия, бебешки ръчички, крачета../и са станали малки принцеси и принцове  Grinning Да си ги нацелувате, да не ги докопам аз.
Не съм чела доста теми и сигурно няма да мога да го направя, но честита чудесна оценка на мама Яни!
Справих се със снимка бг  Simple Smile

# 274
Привет момичета!   bouquet
Да взема да се включа и аз, че чета от време на време.  Ама за писането ме домързява.  Blush

Шанталче, много сладко това розово зайче!  Hug
Иве, малката лазарка е много красива!  Hug
Всичките малки дечица са ни прекрасни!

Мамо Яни, поздравления за добрата оценка!

Ние точно за празниците се разболяхме от ангина. И ни избиха четирите кучешки зъбчета. Комбинацията беше дете, което не иска да яде, мрънка и незнае какво иска. То всичко минава.  Simple Smile
Разбра какво се прави с шарените яйца. И като хвана купата и "чук-чук" отидоха всички.
За отчет не сме го мерили скоро, но за тези дни е позаслабнал. Иначе имаме няколко нови думи в репертуара. Любимата от които е "дай" особено в комбинация със "сети"/солети/.

# 275
Яни, мисля, че си се справила отлично Hug Друг изпит ще имаш ли, освен български?
Амадисче, да си жива и здрава! Много любов и прекрасни мигове с любящ съпруг и палави дечица! Heart Eyes
Магинти, лоша работа тези ангини, но дано сте вече добре и да не ви повтаря! Peace
Аз съм в отпуск до 08.05.2009г. та съм си в къщи. Днес е гадно време, та няма да излизаме навън и имам време да надникна и да ви видя Hug На работа ми кръцнаха нета и за това не съм много активна, но не съм ви забравила ей  Flutter
Инка е палавница голяма...речника й е доста беден за сега, но ще му дойде времето за обогатяване, надявам се  Mr. Green
Една приятелка замина за празниците при нейния приятел в Англия, който е университетски преподавател, та пратихме по нея пъпа на Инка да го хвърлят в двора на Университета и снощи ми пише в скайпа...Антъни хвърли пъпа и каза:" To be a professor Julina" Mr. Green...та се уредихме. Crazy
Общо взето това е при нас за сега bowuu

...нещо забелязвам липсата на Макси, Дари и компания newsm78

# 276
Иве Браво на Вас - измислили сте го. Ние на Сорбоната сме хвърлили око, но то май излиза, че декемвриичетата ще превземаме европейското образование  Joy

Я да Ви питам - 1. Вие ягоди вече давате ли на разбойниците?
                          2. Как ги обличате в това променливо време - вече си мисля, че аз непрекъснато го разболявам това нашето дете - на мен ми е студено, а той е потен - ужас. Изобщо не сме на една вълна двамата по въпроса с топлината.

Розовият заек и Лазарката ни са просто невероятни. От къде намирате костюмчетата не знам, но са изключителни.
Отивам да гледам снимки.
Целувки за сега от нас.

# 277
Ехо!
То и аз не пиша, ама вие съвсем се излагате Simple Smile

Да се похваля - Лора взе да се пуска самичка да ходи на таз преклонна възраст от година 4 месеца Simple Smile

Мамо Яни, добра изглежда оценката, дано да си на челни позиции в класирането Simple Smile

Палома, ягоди не давам, защото и двамата с баща й сме с алергии, не точно към ягоди, но не ми се експериментира. А за обличането - слагам няколко ката тънки дрехи, така че да мога да ги отлюспвам една по една. Но Лора е голям пингвин, обикновено е по-тънко облечена от мен. Сега я разхождам с едни джинси, обувките й са с дупки, защото иначе й се потят краката, нагоре е с боди с къс ръкав, много тънка памучна блуза, суичър и ако духа, мятам едно шушляково якенце.

# 278
  • СОФИЯ
Привет на всички!
Ето по  едно кафе за по-късно ставащите  Embarassed

Аз също още не съм давала ягоди.Не мисля и да купувам и да давам.Но на село като станат след 1-2 месеца може и да дам.
За обличането- незнам.Майка ми си го облича,навлича....незнам как и не питам,че да се ядосвам.Аз ако и кажа да не му облича елече,тя ще си му облече и затова не искам да знам.
Моя хубавец откакто му изчезнахме в понеделник започнал много често да казва мама и тати.Преди не казваше,а сега майка ми ми казва,че много често на ден си викал мамааа.И май започнал да си и оглежда за нас..... Thinking

Китче честити ви краченца! Heart Eyes HugСмело напред!

Аз вчера се записах на шофьорски курс.Та до няколко дни ще ви кажа ще става ли шофьор от мен или не.

# 279
Напоследък нямам много време за форума, но сега наминах и разгледах снимките - много са пораснали Декемврийчетата! Да са ни живи и здрави  Hug Сложих и аз една снимка в албумчето, че да не ни забравите  Grinning

# 280
Не може да бъде, позагубили се мамчета драснаха по някой ред Simple Smile

Колкото до ягодите, майка ми беше купила и аз като невидяла ги нападнах (така ми се усладиха), и на бебка дадох, без да се замисля дори, но нямаше никаква реакция. Обличането...ние рядко излизаме, та гледам да има нещо топло на гръбчето, иначе и на нея краката й се потят, ще трябва сандалки да търся вече.

Аз нещо се разболях вчера. За сега е само зачервено гърло (ама боли), леко запушен нос (и то само едната ноздра), но ми е едно отпаднало и ме болят очите. Ходих на доки, смуча разни таблетки, пръскам стеримар и пия Цетебе и едни антивирусни хапчета. Дано ми мине за ден два, че и с малката не мога да се оправям така.

Вие внимавайте да не се разболеете, че аз не знам как го направих това, като даже не съм излизала.

# 281
  • СОФИЯ
Добро утро!
Исках да ви сервирам днешното сутрешно кафе и да ви пожелая една ползотворна седмица,изпълнена с много усмивки! Hug

# 282
  • Sofia
Гледам още никой не е пинАл кафенцето, освен да се жертвам  Whistling

# 283
# 284
  • София
Че ако ти се спи легни си.
Какво нарушаваш спокойствието тук нахалницо такава  Joy

Общи условия

Активация на акаунт