Отговори
# 240
  • Пловдив
milen4eto78 Благодаря за кафенцето  Hug !

Честити месечинки на сладките декемврийчета да са живи и здрави и много послушни   bouquet !

Мале всички спящи татковци с малките слънца са голяма картинка  Laughing !Аз нямам такава снимка , защото нашата бебка иска да спи само в леглото , количка и пр. , но ако трябва да я успокоява сутрин докато и направя закуската , тя плаче , а той си спи , а уж я гледка Laughing !

Да ви питам мами , че все се притеснявам докато го правя-Как чистите стаите на бебчетата ?Използвате ли препарати или само с вода.Аз два пъти се опитах в началото без , не бях доволна от почистването и отново започнах да ги използвам, но знам , че не трябва.

Лек и спокоен изпълнен с разходки ден  Hug

# 241
milen4eto78 Благодаря за кафенцето  Hug !

Да ви питам мами , че все се притеснявам докато го правя-Как чистите стаите на бебчетата ?Използвате ли препарати или само с вода.Аз два пъти се опитах в началото без , не бях доволна от почистването и отново започнах да ги използвам, но знам , че не трябва.

Чистим с препарат,какво означава това не трябва....и ааз съм го чела на няколко места,но то какво чистене е тогава  Peace

# 242
Здравейте на всички мами!!!!! Wink
      Напоследък моята беба е станала доста приказлива особено като я оставя по корем и наредя играчки пред нея неспира да им говори, от което много съм радостна маи ще е приказлива като мама  smile3503
 А за почистването аз си чистя навсякъде с препарати,че то иначе е само мазало!!! newsm62
 Времето днес е за разходки при нас така,че като стане беба и хващам пътеките в морската newsm68 1stroller
 Аиде пожелавам на всички ден изпълнен с много усмивки

# 243
Добро утро мами!
milen4eto78,мерси за кафенцето! Hug
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА ВСИЧКИ БЕБЧЕТА!ДА СА ЖИВИ,ЗДРАВИ И МНОГО УСМИХНАТИ!
  bouquetЗА МАМИТЕ!
Аз също използвам препарати при почистване.Дори понякога слагам Доместос/малко/за дезинфекция.
Лек и приятен пролетен ден!

# 244
Здравейте, момичета!
Нямам особено настроение днес, но все пак да се запиша/отчета, че не съм влизала през уикенда.
Днес се бях настроила за разходка и като видях, че пак наваля ... Cry ... Нинче, права си, че може би сме някак несмели, но и аз си мисля, че е защото ни е за първи път! Майка ми все казва, че навремето много са се шашкали за брат ми, но после за мен и сестра ми всичко е било като песен  Laughing! Та така ... ще мине време и ще станем по-смели!

За почистването: въпросът на Ани си е много важен!!! При нас понеже детската стая е и спалня и почти всичко е дървени повърхности почиствам с Пронто за дърво, но не много често. Когато го правя, бебка е в друга стая, след това проветрявам и тогава я връщам в стаята. Не искам да се надишва с тия химии. Нейното легълце почиствам с антибактериални кърпички или с влажно парцалче с малко сапун и после минавам с чистичко. И така!

amber, надявам се бързо да се възстановите. Ние имахме гости вчера и съм "изтръпнала" да не са донесли някой вирус на буболечето. Засега сме добре (пу-пу!)!

milen4eto78, много са ти сладки бебе и тати  Laughing!

# 245
Добро утро момичета! Да ви почерпя днес ставаме на цели три месеца и съответно Александра не е спряла да гука от сутринта, а като извадя апарата да я снимам и млъква  Laughing

Честити месечинки на всички бебоци днес! Да са живи, здрави и много послушни! Да им минат коликите и да не се връщат повече!

Благодаря на всички, които вече са се сетили да ни честитят Simple Smile

Аз стаята на беболина я мия с прах за пране.

Мами от София, днес ще излизате ли? Чудя се дали да я вода навън...

# 246

Мами от София, днес ще излизате ли? Чудя се дали да я вода навън...

Аз мисля да изляза Peace

# 247
Здравейте мамчета, честита месечинка на бебе Александра на мама Елмина, и честити рожден ден на Илианка.За  почистването ние сме с естествен паркет в стаите мия с Пронто но после проветрявам доста дълго време, като почиствам стаите една по една и местя беба в проветрената стая.А коридора ,кухнята и банята , където е с теракот до скоро чистех с доместос, но веднъж ми прилоша.И от тогава кухнята и коридора с веро във водата, а банята с доместос и медикс ,но включвам вентилатора.Важно е с какво се почиства, защото четох че може да причини алергия на бебчетата.Приятен ден и много послушни бебоци.  bouquet

# 248
Честита месечинка на малката Александра, да ти е жива и здрава Ели и да ви носи много радост и щастие!

Навън е студено, но аз смятам да се облечем добре, мятаме найлона на количката и излизаме! Айде на разходка  Simple Smile

# 249
                                           Добро утро мами и бебоци  bouquet
  Честити месечинки сладки бебчета!  wavey smile3525
  Моето сладко бебче още не може да си освободи стомахчето ooooh! и вече не се сещам какво да приложа...Може би Вит. С- то, което дадох по препоръка на доки за вируса го е позапекъл, или и аз незнам вече. Тоя гаден вирус още ни тормози оффф ooooh! Мами, пазете се вас и бебенцата, че е кофти да гледаш, как детенце е зле.....
  Абелче, Благодаря за инфото за пликчетата за кърма.
   И бързо възстановяване на болничките
   Слънчево настроение и много детски усмивки

# 250
  • София
Добро утро и от нас!

Честита месечинка на малката кукла Александра!!!  baloni

Почивните дни и ние бяхме по гости, така че ще ме извините за малко позакъснелите отговори  Blush
Санчес, имаш малко сладко бонбонче  Two Hearts
Жени, аз си поръчах стерилни пликчета "Lansinoh" по интернет. Доставят ги за 1 ден.
rrhhАни, стаята, в кочто спи малката почиствам само с вода. Много рядко използвам и препарати, а след почистването с тях проветрявам добре.

# 251
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА АЛЕКСАНДРА!МНОГО ДА СЛУША МАМА ЕЛИ!
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ И НА ДРУГИТЕ БЕБОЦИ!

Жени, дано се оправите по- бързо Praynig
Орлинка, очето ни е все така, няма подобрение, аз се чудя дали да ги правя вече тези масажи, всеки път ми се къса сърцето Cry
Еми  bouquet

И аз днес мисля  да излезнем, дано се постопли малко,среща в Южния парк?

# 252
  • София
Radi, и ние се разхождаме в Южния парк. Среща - с удоволствие  Simple Smile Rolling Eyes Дано само да се постопли времето, че в този студ .......  newsm78

# 253
 аз се надявам да се оправи, че милото детенце, вчера го изкарахме малко, и на 1- тата минута заваля сняг и бъррррзо вкъщи Sad
Зина пратила съм ти ЛС

# 254
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Добър ден и от нас!

Честити месечинки на всички сладки бебчета!   bouquet

Ради на моята кума детето имаше същите проблеми с очето до навършване на около 1годинка. Милата правеше какво ли не и масажи всеки ден. Един ден натиснала доста по-силно малката страшно изревала,а от слъзното каналче излезнала гъста бяла течност, по-скоро като примерна да изстискаш черна точка и от тогава не са имали проблеми.

Стаята чистя с вода и многоо рядко с препарат, след което проветрявам доста.

Хубав ден ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт