Отговори
# 285
Добро утро мами и бебоци!
Честити месечинки на всички сладурчета!
Хайде сега на по кафенце 
Днес се очертава хуббаво време (поне при нас),так,чее приятна разходка на всички,които днес ще излизат!
Лек ден!

# 286
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Добро утро!

Сисе благодаря за хубавото кафенце!  Hug

Искам да попитам мамите с по две дечица само на мен ли ми е трудно когато са и двете накуп. Втора седмица Йоана е вкъщи заради карантина в групата заради варицела и има моменти в които откачам  Crazy

# 287
Добро утро и от нас. Ние се понаспахме че Галка вече втора вечер яде само по веднъж в 2 часа. Дано да е все така че и аз да вися сън.
Вчера лекарката я прегледа пак  и каза че има още малко от хремичката и че най-вероятно в Четвъртък ще ни върнат от консултация и няма да ни слижат последния Пентаксим. А аз толкова исках вече да й го сложат и а приключваме с него и гадните температури след това. Ама каквото стане. Лек ден на всички и приятни разходки. ако е хубаво времето навън и аз вече ще я изведа

# 288
  • София
Здравейте!

Благодаря за отговорите!

Днес сме на преглед по обяд. После ще докладвам Simple Smile И смятам да откажа на педиатърката да давам вода през нощта и разни такива. Ще изчакам бебка сама да се откаже от нощното ядене. Аз и без това посвикнах. пък и Предпочитам вечер да си ляга в 8, отколкото да се храним по нощите и да ми става после в 6.

Много съм доволна от новата играчка за легло:

http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/2860

От вчера си заспива само на нея Simple Smile

# 289
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Заповядайте в новата темичка

Новата тема

# 290
Нинче и на мен като са двамата ми е доста трудно.А това се случва всяка събота, защото мъжа ми работи и често съм сама с двамцата.Понякога идва и свеки, ама не винаги.Надявам се да се стопли и като сме навън да е по-лесно!Тя не е ли била на детска когато е почвала карантината?!Защото на Калоян в  групата в момента тече трета карантина за скарлатина, но аз не съм го спирала, защото така и така е бил контактен и няма смисъл.Тази зима слава богу не е боледувал та си е на градина, иначе сигурно вече щях да съм в лудница.
Лек ден на всички и приятни разходки! newsm51

# 291
Хубав ден Мами от мен!
Ако ми стигнат силите ще излевзем и ние,но бебо се буди нощем на всеки час и докато се приспим и за мен няма сън.Не помогна и успокоителния чай-сега бебо спи,но аз не мога.
Лек ден и много усмивки

Общи условия

Активация на акаунт