Отговори
# 75
Ех, че хубави новинииииииииииии!

Миленче, честито ви първо зъбче!  newsm47   Дай Боже все така безпроблемно да никнат и да са подредени като бели мъниста!

Илианка, честита ти племенница! Да е жива и здрава моята адашка, стройна и хубава като елхичка!  newsm51

# 76
Ох и аз да се цопна!
Докато се усетя и цяла тема съм пропуснала!
Ние бяхме на ДК на 18-ти и резултата е 7,600 кг и 62 см! newsm44
Сложиха ни и двете ваксини (ние сме по ЗК)!Плака много милото и от тогава е доста неспокоен,но само следобед и вечер!Подута му е ръчичката от едната ваксина и сега правя компреси с риванол!
Отивам да ви чета!
Лек ден!!

# 77
  • София
Илианка, страхотно си се справила!  bouquet Карачевийска, страхотни заглавия  bouquet

Миленка, честито ви зъбче! Да му купиш нещо бяло на Марти, да са му бели зъбките!

Алексче Flowers Rose Flowers Rose Ники Hug

Илианка, дано всичко да е наред и бързо да навакса с грамчетата! А на мама бързо въстановяване!  bouquet

# 78
  • София, в момента в любимото ми село Железница
За Алекс  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Почивай в мир мило детенце!

Илианка честита племаница! Да е жива и здрава и да се възстановяват бързо! Ние всички се молим за двете!  Praynig

# 79
Изчетох ви!
Честито първо зъбче на Марти!Да има все така безпроблемно растящи зъбчета!Само,че имам въпросче-не изникват ли първо отдолу зъбките?
Почивай в мир малка Алекс! Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 80
Лелее, да са живи и здрави, бързо да се възстановят и да нагушкаш и нацелуваш и двете!  Praynig   bouquet  love001

HugДа, но са ми далече за съжаление - в Пловдив живеят с брат ми! СИгурно няма скоро да ги видим! Cry

Илианче стискам палци  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Честито и на теб и мерси за почерпката.Бързо възтановяване желая и на двете!!!   bouquet

# 81
Само,че имам въпросче-не изникват ли първо отдолу зъбките?

и аз така знам,затова не бях поглеждала от горе, а тоо......

# 82
Еле момичета колко хубави новини тази стрин,

Миленка Честито първо зъбче на нашия адаш  newsm47 , все така да раста неусетно и да се наредят като броеничка

Илианка да ти е жива и здрава племеничката  smile3525 да расте голяма и да радава мама и тати.
Защо да не ги видиш скоро, мятате се на колата car003 и за 1 час сте в Пловдив, ние вече бяхме в София на гости  smile3521

За Алекс  Flowers Rose да бди над нас

# 83
ООО,момичета,ето къде сте били....Здравейте!!!
Честито първо зъбче на Марти!!!

Отивам да чета,че доста съм изпуснала
url=http://www.kukuzya.ru/][/url]

# 84
  • София
Привет мамчета.  Hug

Честито първо зъбче на Марти. Нека и останалите да израстнат толкова неусетно, да са здрави и бели.   bouquet smile3501

Илиянка, да ти е здрава племеницата. Бързо да качва грамчета и мама бързо да се възстановява, че да се прибират вкъщи при тате.   smile3525

Алекс, почивай в мир малко ангелче.  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

И днес ще сме пък вкъщи. Тази седмица времето беше много кофти, дано другата да става за разходки.
Елмина, аз най-накрая отворих столчето за хранене снощи, ето това е. http://www.mothercare.com/Barcelona-highchair-Fun-at-Zoo/dp/B001 … UTF8&mcb=core

Лек ден сладурки.  Hug

# 85
  • София
Ех, че хубави новини  Simple Smile Миленче, честито зъбче. Да растат все така безболезнено и безпроблемно. Колко бързо само растат децата.

Илианка, честита племенница. Скоро ще си играят с Крис.

Алекс,  Praynig

Нямам търпение да дойде утрешния ден и да видим колко голямо е станало нашето мъниче. А довечера ще ходим на клуб, за да отпразнуваме рождения ден на тати. Положението с дрехите обаче не е много розово. А сега с това хранене на 3 ч. нямам и време да си купя нещо. Поне времето да се оправи. За съжаление обаче според прогнозата на CNN и следващата седмица ще бъде дъждовна. Дано не познаят.

Макар и студен, ви пожелавам хубав ден  Hug

# 86
Защо така с тези теми? Едната недописана, пусната друга.... изтървах ви дирите   Laughing

# 87
ЧЕСТИТО ЗЪБЕНЦЕ НА МАРТИ!Да са бели и здрави всички зъбки и все така неусетно да се появяват!
Илиянка,честита ти малка племенница!Да ви е жива и здрава Палечка и бързо да наддава! Laughing

Flowers Roseза мъничката Алекс!Винаги ще те помним и носим в сърцата си! Flowers Rose
Приятен ден!

# 88
Здравейте мами,
Честито първо зъбче на Марти! Hug Дано всички нас да ни сполети това щастие!
Ние отново започнахме да се будим през нощта...Защо,не знам. Close Опитах се да увелича интервала на хранене през деня, така че да нямаме повече от 6 кърмния, а то какво стана....Обърках целият режим. Sad Момичета, които кърмете, спазвате ли някакъв режим?

# 89
Предлагам в следващата темичка на първа страничка да си направим "Бебешки рекорди"И там да записваме всички първи или последни постижения или случки/по-значими/на нашите съкровища.Например Марти на мама Милена...-първо зъбче

Общи условия

Активация на акаунт