С две момчета и то овнета на мама ще и динамично и весело! Желая Ви прекрасно пролетно настроени и хубави емоции на всички мартенски мами!
! Сега дъм горда мама на 2 мартенски хлапета, а и двете - овнета
! Сега дъм горда мама на 2 мартенски хлапета, а и двете - овнета
. Но не искам да те плаша ... знам, че по принцип второто раждане е по-леко. При мен стана така, че се наложи предизвикване заради едноседмично преносване ... Бебето беше по-голямо от първото, килата ми бяха повече от първия път, за годините ясно - първият родих на 26, сега на 33, от преносването костите на черепчето се бяха втвърдили и главичката излизаше трудно ... но ти пожелавам при теб да си е нормално спонтанно раждане и всичко да мине леко и бързо!
. Той ми изглежда толкова голям до бебето, а си е детенце ... иска си ласки, внимание ... надявам се като мине първия месец с новия човек, нещата да се нормализират и да мога да обръщам достатъчно внимание и на двамата.
. Да е много здрав, спокоен, да хапва и спи яко.
.
ако мога да се присъединя към вашата темичка да се представя набързо.На 28г.съм и имам син на 7год. роден на 23.03.2005г. в момента очакваме и второто си детенце което ще се появи през юни живот и здраве.
, макар че, не сме много активни в темата напоследък.