МАРТенски хлапета

• 67 482
  • 556
  •   1
Отговори
# 105
Izviniavam se za latinicata, no ne sam na moia koputar.

Tchara, mila strahotni snimki, s risk da se potretia. Oshte vednaj ogroni blagodarnosti za neveroiatnoto posreshtane, nikoga niama da go zabravim, niamam tarpenie otnovo da se vidim sled 5 sedmici! Grinning

Celuvki na vsichki! Hug

# 106
Благодаря ви момичета! Ангел днес не го сложих да спи, но вече е 23:25 а той все още не иска да ляга. Направо съм пощуряла вече... ooooh!

Мама Веси, ти ли си била Дюканка със снимка от 12'2007 до март'2008! Да знаеш, ако си ти, че си ми голям стимул със тази снимка. Simple Smile

# 107
  • Габрово
Чара, Мамо Веси , много сте готини всички. Личи, че сте се забавлявали.
Мамо Веси, добре дошли в БГ. Приятна ви почивка.

# 108
Мама Веси, ти ли си била Дюканка със снимка от 12'2007 до март'2008! Да знаеш, ако си ти, че си ми голям стимул със тази снимка. Simple Smile

Hehe, ne znaia dali oshte ia ima tazi snimka v dukanskia rejim, no DA opredeleno biah na tozi rejim, naistina raboti. Veche stana 1 godina ot kakto ne sam, no vse oshte poddarjam svalenite kilca, taka, che deistvai!  Wink

ivap, blagodaria, naistina e priatna zasega pochivkata, babite maksimalno sa s momchetata, a az samo relaksiram s tatkoto.  Mr. Green

# 109
  • София
Aleksander-nikol, да си жива и здрава  Grinning Всичко най-хубаво желая на теб и семейството ти  Grinning Честит рожден ден Grinning

Ние сме добре Grinning Георги ще ходи до краян на месеца на градина и после ваканция Grinning Между другото, подстригах го, много ми се моли цял ден, искал да му боцка косата и най-накрая отстъпих. Той много се радва и се харесва, но аз още не мога да го възприема така.

Ето го:

Последна редакция: чт, 23 юли 2009, 14:19 от tchara

# 110
  • Варна
Уау!!!!
Сякаш гледам друго дете  Blush, сладур е обаче - ходи му  Hug.

Честит РОжден Ден Aleksander-nikol! Да си жива и здрава, много щастлива и обичана мама и съпруга! Hug.

# 111
Хехе! Колко пораснал изглежда!!! Честита прическа!

Aleksander-nikol, честит рожден ден! Бъди здрава и весела; прекрасна година ти пожелавам!!!

# 112
Aleksander-nikol,на патерици,честит рожден ден.Да си много обичана и щастлива.  bouquet
Чара, Георги е голям сладур така с късата коса,отива му много. Simple Smile

# 113
Хейй привет на всички Hug аз се позагубих малко ама сега съм на линия вече съм отпускарка и ще разпускам сериозно. Страхотни са снимките ти Чара и гостите също Grinning много е хубаво че сте се  видяли незнам дали преди сте си гостували но от снимките личи че сте си изкарали страхотно все едно не мви е за пръв път. Баткото на Дани много е пораснал отначало не можах да го позная, Камбата също всички са големи сладурииииииии Laughing и не се сърди на Георги много е хубав с новата прическа Wink Аз също по късно ще кача снимки да ви покажа Вики шафер Grinning бяхме кръстници миналата седмица и Виктор беше шафера на сватбата беше много готин всички фотографи все не го снимаха...ама ще го видите после Laughing

Aleksander-nikol,на патерици,честит рожден ден и от мен  bouquet

# 114

ето малко снимки от сватбата на която бяхме кръстници а Вики шафер Laughing

http://silviikata.snimka.bg/family/svatbata.409043

# 115
  • Варна
Много сте хубави всички Simple Smile. Младежа има един такъв сладък, палав поглед  Wink  Sunglasses.

# 116
  • Габрово
С4ети, много сте хубави. А, малкия господин е голям чаровник.

# 117
Много сладък малък шафер е бил Вики  Simple Smile

Ние се върнахме от ваканция; сега имам нужда от още една...

# 118
благодаря на всички за милите думи Hug ние сега се гласим за морето, живот и здраве в събота тръгваме за Обзор. Дано само да хванем хубаво време, че незнам къде ще ходим ако вали newsm78

Ние се върнахме от ваканция; сега имам нужда от още една...
[/quote]

Laughing Laughing много добре казано Peace и аз така..  винаги след почивката имам нужда от още почивка Rolling Eyes

# 119
Страхотен малък кръстник е Вики!
Блазе на всички, на които предстои ваканция. Нашата беше двуседмична през юли. Седмица прекарахме в Милано, и седмица в прохладно Банско. Марти вече си мислеше, че няма да има градина и като се прибрахме не му се ходеше. Та сега и ние мислим да си направим разходка по южното черноморие за уикенда.

Поздрави на всички!

Общи условия

Активация на акаунт