ОКТОМВРИйчета гушливи,ще люшкат мамите щастливи!

• 11 323
  • 286
  •   1
Отговори
# 120
  • София
пожелавам да са много щастливи и бебчетата да са будни и да ви помахат  bouquet Чакам новини с нетърпение!
Това ми хареса  Grinning. И аз чакам да стане 5 часа и да изхвърчам. дано не чакам много, че предния път половин час.

# 121
  • Пловдив
А бе ,майните,мен къде ме забравихте Crossing Arms
И аз ще дойда,мястото и часа са супер Peace

# 122
Ето мееееее....цялата тряперя от вълнение!!!
Гледахме бебчо,страшен акробат е,какви ли не стойки прави,как ли не се обръщаше,мяташе ръчички и крачета,ту с главата надолу,ту с главата нагоре Grinning Grinning Grinning.Беше неверпятна тръпка простоопооо!!!!!!!!!
Малките притеснения са за това,че е по-малко от седницата ,в която трябва да съм,с няколко3-4 дни е по-малко ConfusedТа затова ме вика пак по-другата седмица да го следим как расте Simple Smile
43мм. е ,а трябва да е 45-46мм.Каза,че на дължина горе-долу отговаря,но по другите параметри е по-мъничко.Но наистина.....мимичета....чувството е неописуемо!!!!!!
Даде и предположение за пола Wink,каза,че не е 100% сигурна,но определено и прилича на мъж LaughingДругия път ще го видим по-добре WinkТова е от мен.
Браво искричке,че си свършила работа и описанието ти е супер Wink
Хйаде и другите да докладват Grinning

# 123
Честито за хубавите новини момичета, аз нямам търпение да стане понеделник и да ни видят и нас.
Първия път като бях бременна/преди 12 години/ нямаше такива екстри.
Да питам пак момичетата от Варна, къде правихте ранния БХС, знам, че в Майчин дом правят късен, на за ранен не намерих информация?
Мойта лекарка иска да ми пуска БХС чак в 15-та седмица, ама аз си държа на ранния, даже малко се посдърпахме с нея ама тя нейното си знае.
Мен пък ме плашат тези 34 години и искам да направя всички изследвания, че да съм спокойна.

Последна редакция: пт, 20 мар 2009, 14:18 от Elly1

# 124
  • София
Megs , браво на вас ,много е вълнуващо да го гледаш как се движи . Ние бяхме тримата аз, съпруга ми и Марков, е така сме го гледали Shocked нашето жабче как скача с коремчето напред. Като ти прочетох поста и се развълнувах пак , прекрасен незабравим момент Hug
А за това ,че е по малко от седмицата ,Марков ми обясни че и ние сме така -защото всички те питат за последната м-ция и никой не те пита колко дълъг ти е цикъла,т.е. възможно е по-късно да ти е била овулацията . Думите на Марков бяха " Опитваме са да обуем всички в 40 номер обувки ,но хората са различни всъщност" Joy

# 125
  • Deutschland
Megs браво  Laughing .Много се радвам,че всичко е  добре.А това за размера на бебо наистина може да е от това,че е си имала по късна овулация.Едва ли всички ни е по едни и също време ,на 14 ден от цикъла.Ако беше така нямаше да има тестове за овулация и мерене на базални температури и т.н. .

# 126
  • София
Точно така divanence , аз още нямам официално определен термин и на другия преглед при моя лекар ще настоявам да го сметне по деня на овулацията -защото специално съм се тествала и точно тогава е заченато бебчето ни,не искам някакъв измислен термин и да ми обясняват как го преносвам, като всъщност не е така.

# 127
  • София
Еха!
Деси, Megs, много готино - много се радвам за прекрасните новини, които сте получили!!!
Вече и аз почвам да ставам нетърпелива и искам да идва 25ти и да се видим отново с бебчето (не сме се виждали от 23/02!!!  Sad )

Ще може ли user и парола да ми изпратите, моля?

Moondream - страхотна работа по блога!!!

# 128
Здравейте и от мен!
Аз сам Ани, на 29г. и ще ставам мама за 2-ри път. Laughing
Ще се радвам да споделям впечатленията си с вас Blush

# 129
Браво момичета! Много се радвам за хубавите новини. Само така и занапред.  Grinning
И аз нямам търпение до 25 за ФМ. Мнооооого далече ми се вижда, ама ще се чака- няма как.
Лек ден на всички и до скоро писане  bouquet

# 130
Браво и от мен за хубавите новини.  Hug Hug Hug
Аника, добре дошла  bouquet
Черпя по едно мляко с какао, дано по-скоро свърши работния ден, че и сняг заваля

# 131
Пиша на тези които работят, тоест опитват се да работят следобед. Купете си чай Pickwick мента и го пийте с една лъжичка мед! Супер ободряващо ми действа!!!  Hug

Оххххххх Най-накрая, хубави новини на всяка страничка. Все така да продължаваме  Praynig

# 132
Браво megs браво и за Деси-радвам се за това,което чета за вашите прегледи!Все така да продължаваме!!!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 133
  • София
Момичета, аз нещо друго се сетих . Сега като съм минала ФМ и БХС ,следващата ми ЖК е чак на 25 април  Shocked ,а до тогава ....да си уговарям ли час за преглед при лекаря ми -как мислите ,струва ми се прекалено дълго време без преглед до 25-ти април newsm78
Ами и аз не съм наясно колко често трябва да се ходи,това ми е първа бременност.

# 134
Ето ме и мен!
anika manika добре дошла. И аз се връщам от ФМ Simple Smile
Моето бебече предния път ми показа какъв акробат, но този път седеше мирно да могат да го измерят Simple Smile
От д-р Врагалева също съм много доволна, отдели ни доста време, написа ми и протокол за БХС, но аз за съжаления не можах да стигна до МД навреме и не го пуснах.
Засега всичко е наред, малко по-голямо е отколкото се очаквашеие с НТ риск =1:3748 при възрастов риск = 1:638
Радвам се и за другите момичета, които са били днеска на преглед Simple Smile и стискам палци на останалите  Hug

Общи условия

Активация на акаунт