ОКТОМВРИйчета гушливи,ще люшкат мамите щастливи!

• 11 326
  • 286
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Силвана, и аз съм родена в Подбалкана - в Карлово - целия район там е прекрасен, особено като се носи аромата на розите.

# 106
Добро късно утро   bouquet
Момичета чаkaме новинки от прегледите, а стискането на палци, то се подразбира.
Миркам благодаря за книгата. Heart Eyes На БХС не съм голям фен, но поне ФM е добре да направиш, просто да се презастраховаш. Не те навивам, избора естествено е твой.  Hug
Отивам да похапна обилно, да не взема да отслабна случайно.

Moondream, чак сега разгледах блога. Браво, и благодаря за труда!!

Последна редакция: пт, 20 мар 2009, 11:45 от mnbvcx

# 107
Здравейте и от мен,
много сте изписали тази сутрин и само хубави новини. пожелавам успех на трите мами днес.
сега се връщам от преглед в Майчин дом и вече бебко е 3см, сърчицето му подскача и изглежда, че си лежеше. много му се зарадвах. не съм го виждала от 15 дни и вече ми липсваше... сега се чувствам по- спокойна

# 108
Миркам,Фм си е като обикновен видеозон,само дето имат по-специална апаратура,която мери определени параметри.Нама защо да те притеснява.БХС недей да правиш,щом те е страх.Аз няма да правя,защото се оказа,че ФЕТАЛНИЯ СКРИНИНГ,който ми направиха включва определяне на риска от Даун.Съливан и Патау,които могат да се определят на този етап и според мнението на специалиста и моята лекарка,няма нужда от кръвни резултати.

# 109
Браво на Деси за хубавите новини! Peace
Стискам палци на момичетата, които днес са на ФМ! Praynig
Миркам благодаря за книгата  bouquet

# 110
Здравейте за днес и от мен!

Пожелавам на всички толкова добри новини като моите!

Току що се връщам от преглед, всичко ни е наред, размерите отговарят напълно на седмиците, видях и чух сърцето как бие, не можах само да видя как се мъдра, доктора каза че сега спи Simple Smile Гледа ме и на 3D и 4D. Питах и за ФМ, каза че той прави, но на мен ми е още рано (8гс+3дни). Не питах за подробности кога и къде и колко, защото имах много други въпроси, които прецених че за сега са по-важни, но другия път ще питам.

За сбирката на мамите от Пловдив, чакам някои да предложи нещо конкретно, като час и място.....че не се сещам...

# 111
Може ли да се помоля пак за потребителското име и паролата за качените материали.Много благодаря предварително.

Изчисти си кутията за да ти ги пратя. Ако някой не ме е изпреварил де...

Мисля, че изчистих нещо, ако искаш да пробваш пак да ми ги пратиш.Предварително се извинявам ако нещо не съм разбрала, че още ми е доста новичко тук.Прощавайте предварително за невежеството ми понякога, но в писането във форум, съм дебютант Embarassed

# 112
Malinka, браво за бебо Hug
Момичета, извинявайте ,но къде се намира книгата и као може и на мен парола, ако е различна от тази за снимка.бг Embarassed

# 113
  • Пловдив
malina, явно двете сме най-сериозни от цялата пловдивска група. Предлагам някъде по центъра, където не е много запушено. Какво ще кажеш за сладкарница Неделя в Рилон центъра някъде към 11,00?

# 114
malina, явно двете сме най-сериозни от цялата пловдивска група. Предлагам някъде по центъра, където не е много запушено. Какво ще кажеш за сладкарница Неделя в Рилон центъра някъде към 11,00?

съгласна съм, тъкмо не съм яла торта отдавна Simple Smile
как да се познаем?

# 115
Malinka, браво за бебо Hug
Момичета, извинявайте ,но къде се намира книгата и као може и на мен парола, ако е различна от тази за снимка.бг Embarassed

Същата е паролата. ето тук http://dox.abv.bg/files/login в папка документи

seagirl83, готово! не се притеснявй и питай ако нещо не ти е ясно!

vanirra и malina_, чудесни новини! Така да продължава до края!

# 116
Ех, че хубави новини до сега прочетох  Hug Дано днес и другите мамчета да се похвалят с чудесни новини  Grinning

# 117
  • Пловдив
Другите пловдивски мами - заповядайте на среща утре в 11 часа в сладкарница Неделя на Сточна гара (Рилон център). За сега сме аз и malina, но който реши - да пуска по едно ЛС на мен или на нея и направо да идва.

# 118
Здрасти и от мен! Цяла сутрин правя интервюта! Боже, какъв наплив от умни хора има не е истина!

Страхотни новини  Hug И на мамите които са днес на ФМ пожелавам да са много щастливи и бебчетата да са будни и да ви помахат  bouquet Чакам новини с нетърпение!

# 119
  • София
Ето ме и ман, днес бях на БХС в МД -14етаж. Общо взето българска работа ,като навсякъде #Cussing out Няма кой да ти каже, или да е написано кое след кое се прави ,с кеф те разхождат. Системата е следната , първо на ет1 се плаща на касата 42лв. Качвате се на 14 етаж ,въпреки че са много асансьорите си поотвисява човек докато дойде някой от тях Joy
Направили са табелки със стрелки ПАЦИЕНТИ, по тях ,по тях и стигате до едни маси с бланки за попълване, попълвате си една заявка за самото изследване и една анкетна карта,като си носите разбира се резултата от ФМ. С тези неща отивате в коридора стая с двойна врата -надписа беше нещо като "зала за семинари". В тази стая една госпожа ви попълва дясната част на заявката за изследването и ви взима документа от ФМ(да ама аз си го снимах цветно и им дадох копието естествено Grinning,Марков ме беше предупредил да не им давам оригинала). След това чакате в коридорчето при масите ,от които преди това сте взели бланките за попълване на опашката,да ви дойде реда . Чака се ,няма да си кривя душата повече от час ми отне цялото нещо. Има си хора непрекъснато, а и когато ви дойде реда да ви вземат кръв ,там жените са супер туткави. На мен ми спукаха вена ,текоха кървища -може да съм късметлийка и ми се падна най-хабната сестра ама това е положението. Реално нещата могат да станат за по-малко от половин час ,но повечето хора се мотат в коридора и не знаят кое след кое да направят,някои не са платили и ги връщат до първия етаж -още 10мин за асансьор само.
Дано съм полезна на тези от вас които са с първа бременност, и въпреки резултата от ФМ ще си правят БХС .

Сега се върнах назад да прочета какво сте писали. Успех на майчетата ,които са на ФМ днес ,чакаме хубави резултати Praynig

Последна редакция: пт, 20 мар 2009, 13:53 от iskrichka

Общи условия

Активация на акаунт