Чудили ли сте се някога, дали мъжете си заслужават всички усилия, които хвърляме? Нека не ми отговарят жени, срещнали мъжа на живота си или както там се нарича- при тях е ясно. Аз говоря по принцип- заслужават ли наистина всичко, което ние волно и ли неволно правим, за да изглеждаме добре в очите им? Непрекъснатите козметични и естетични манипулации, някои от тях доста болезнени, безкрайните диети, за да влезем в норма, изтощителните часове във фитнеса в опити да стопим паласките и оформим перфектната талия, старанието ни винаги да сме перфектни, да сме добри готвачки,перачки, чистачки, домакини, да знаем сто и една пози в секса, да сме винаги в форма, да сме страхотни майки и съпруги, но и да работим и печелим пари за да не ни обвиняват в мързел, да се правим че харесваме неговите приятели , когато в действителност не ги понасяме, да поставяме мнението му на пиадестал и гласно да му признаваме колко е велик, да се радваме на успехите му в работата, когато той често не забелязва нашите, да спотаяваме често огорчението и разочарованието, за да не съсипем "приказката"? Защо го правите? Казвам правите, защото аз съм от другата страна на барикадата. Дръпната, устата, вечната дрязга, която никой не понася. Но искам да питам всички останали, които не приличате на мен- струва ли си?