ОКТОМВРИйчета гушливи,ще люшкат мамите щастливи!

• 11 329
  • 286
  •   1
Отговори
# 90
Миркам, ще ми пратиш ли потребителското име и паролата?

# 91
  • Пловдив
-silvana-, задължително при Даскалов. Апаратурата му е добра, а и той е изключително приятен като лекар и човек. Аз вчера звънях на регистратурата на Медикус Алфа - тел е 634463. Имаше свободен час чак за 31.03., което на мен ми е късно (тоест трябва по-раничко да си запазиш час). Ако не успееш, за когато ти трябва, му звъниш директно на мобилния - 0898206005 (след 14 часа вдига акушерката в кабинета), обясняваш в коя седмица си, че се обаждаш за ФМ и че не са имали свободни часове на регистратурата - той ще ти предложи решение. С резултатите от него, на другия ден до 10 часа отиваш в кадетра Генетика към ВМИ (на бул."Васил Априлов") - тел е 602445 (информация дават от 12,30-13,30 часа).
Цената на ФМ при Даскалов е 55 лева. БХС е някъде около 75лева (поне толкова беше миналата година). Аз ще ги правя другата седмица - в сряда съм при Даскалов, в четвъртък - БХС.
Дано да съм била полезна.

Не съм пристрастна към Даскалов, просто попитах на още 3-4 места, включително във ВМИ и Окръжна. Във ВМИ гледат чак в 19-та седмица, а в Окръжна апаратурата им е от миналата година и не съм сигурна дали са все още добре обучени. Попитах и още един гинеколог с много добра апаратура, и без да му казвам нищо, той каза - "най-добре отидете при Даскалов в Медикус алфа".

# 92
-silvana-, задължително при Даскалов. Апаратурата му е добра, а и той е изключително приятен като лекар и човек. Аз вчера звънях на регистратурата на Медикус Алфа - тел е 634463. Имаше свободен час чак за 31.03., което на мен ми е късно (тоест трябва по-раничко да си запазиш час). Ако не успееш, за когато ти трябва, му звъниш директно на мобилния - 0898206005 (след 14 часа вдига акушерката в кабинета), обясняваш в коя седмица си, че се обаждаш за ФМ и че не са имали свободни часове на регистратурата - той ще ти предложи решение. С резултатите от него, на другия ден до 10 часа отиваш в кадетра Генетика към ВМИ (на бул."Васил Априлов") - тел е 602445 (информация дават от 12,30-13,30 часа).
Цената на ФМ при Даскалов е 55 лева. БХС е някъде около 75лева (поне толкова беше миналата година). Аз ще ги правя другата седмица - в сряда съм при Даскалов, в четвъртък - БХС.
Дано да съм била полезна.

Не съм пристрастна към Даскалов, просто попитах на още 3-4 места, включително във ВМИ и Окръжна. Във ВМИ гледат чак в 19-та седмица, а в Окръжна апаратурата им е от миналата година и не съм сигурна дали са все още добре обучени. Попитах и още един гинеколог с много добра апаратура, и без да му казвам нищо, той каза - "най-добре отидете при Даскалов в Медикус алфа".
Не можах да схвана защо после с неговите резултати да отида в катедра  Генетика към ВМИ?Аз не съм от Пловдив ама ще се оправя някакси!Изключително полезна беше ginbay разбира се  bouquet /благодаря!!!

# 93
  • Пловдив
Просто ,двете изследвания се правят едно след друго.На единия ден ФМ,а на другия се взима кръв за БХС,отделно се гледат някакви размери и оттам се преценяват рисковете.Нещо подобно Blush.Десиx2 го беше обяснила много добре преди 1-2 теми.

Аз няма май да си правя ранната фм и бхс Embarassed.Незнам ,страх ме е.До късната има време да си помисля.С първото нищо не съм си правила,но тогава и незнаех за тези изследвания.

# 94
Че късната в коя седмица се прави?Аз съм сега в 8г.с и за ранната ми е рано Wink

# 95
http://oktomvriiki09.multiply.com/journal/item/4/4  Ето тук е инфото от момичетата.

Mirkam, имам една молба newsm03 ! Ще добавиш ли това http://oktomvriiki09.multiply.com/ на първата страничка под снимките ни? мерси!

# 96
Може ли да се помоля пак за потребителското име и паролата за качените материали.Много благодаря предварително.Да ви споделя, май си избрах лекар за ЖК-намерих много добри отзиви за д-р Папукчиев от 25 Поликлиника в Младост 3. Много се зарадвах и успокоих.Дано да успея да си получа направлението днес и да се запиша благополучно в началото на другата седмица при него Simple Smile. Аз лично ще пропусна първата ФМ, но вече си записах час при д-р Марков за 25.05.2009 г. за ФМ. Там е лудница.Обаждах се онзи ден и часовете бяха заети до 19.05.2009 г.

# 97
Може ли да се помоля пак за потребителското име и паролата за качените материали.Много благодаря предварително.

Изчисти си кутията за да ти ги пратя. Ако някой не ме е изпреварил де...

# 98
Честно казано може и да е малко рано въпреки, че за ранната чета че трябва да е 11-13 седмица, а моето отговаряше на 11 още преди да навляза в нея  newsm78
Но предпочитам да мина една идея по-рано вместо да отида на 7 май, когато ми е втората и да е твърде късно, ако има аномалии.
Ако верно е твърде рано поне ще си направя удоволствието да го видя и ще ида пак когато трябва  Laughing

# 99
Добро утро момичета! Аз чак сега успях да се освободя, за да ви прочета и да ви пиша. Миркам, благодаря за книгата. Може ли някой да ми прати паролата на лични, че май я нямам.  Embarassed Благодаря предварително  Hug

# 100
  • Пловдив
Не можах да схвана защо после с неговите резултати да отида в катедра  Генетика към ВМИ?Аз не съм от Пловдив ама ще се оправя някакси!Изключително полезна беше ginbay разбира се  bouquet /благодаря!!!
Даскалов гледа на ехограф за ФМ. БХС е кръвно изследване. Миналата година Даскалов ме насочи към кадетра Генетика - там ти взимат кръв, изпращат я в София за изследване - явно хората си имат утвърдена практика. Не знам дали Торакс (нали каза, че в Торакс ходиш) могат да ти вземат кръв за БХС и да я транспортират до София.
А един такъв въпрос - откъде си? За мен не е проблем когато решиш да идваш до Пловдив, да те заведа и до Даскалов и до катедра Генетика. Готова съм да ти услужа.

# 101
Моми4ета ,аз в сряда съм на преглед,за първи път при д-р Сигридов,тогава ще съм в 11седмица,дали тогава ще правим ФМ и други изследвания?Досега никакви не съм правила.

# 102
Много благодаря!Аз Даскалов го знам къде е-до Фонтаните,за катедрата по Генетика ще се затрудня,но като дойде това време да ходя ще се възползвам вероятно да ме опътиш  bouquet
Иначе съм от Казанлък Simple Smile

# 103
привет от мен.
На момичетата ,които днес им предстои фетална морфология,стискам силно палци.Успех и да пишете с добри новини.
Jeny,феталната се прави през корема,на този етап бебето е голямо и се вижда добре.
Ще ви кача по-късно снимката,която ми дадоха,мякар бебето да е в гръб и да не се вижда добре.Спря да мърда и не искаше да се обърне повече.
Сега изчезвам,защото днес имам работа и трябва да излизам.А колко ми е лошо пак,няма да ви казвам.Пак започнах да повръщам,кошмар.

# 104
  • София
Здравейте момичета,
Деси,много се радвам че твойто бебче се развива нормално. Моля се за всички и при нас да са такива хубави резултатите.
edira, monndream, megs успех днес на ФМ и да разказвате после. нямам търпение, че аз съм чак след 4 седмици на ФМ.
Днес следобяд съм на обикновен преглед. И се моля всичко да е наред и аз ще почвам малко по малко да съобщавам новината. Първо ще бъде на татко, че той в неделя има рожден ден. Та по този случай приемам всякакви идейки как да му сервирам новината.
Мисля да му сложа една снимчица в едно пликче за писмо и да му го връча Simple Smile. Ама айде да мине прегледа ще му мисля после

Общи условия

Активация на акаунт