ОКТОМВРИйчета гушливи,ще люшкат мамите щастливи!

• 11 315
  • 286
  •   1
Отговори
# 210
Ронка, поздравления! Да е много здрав и много да ви радва!  Hug

# 211
First expectation, много благодаря.

Много ми е мъчно, защото съм толкова далеч и немога да го видя. Cry
Пък и от бременността ли не знам, но съм една сантиментална и хубаво си поревах.

# 212
Ронка, Честито! Да ти е жив и здрав! Видя ли го вече?

Кюбит, не знаех че си в Ню Йорк! Задължително ще ти се обадя. Леля ми живее в Ню Джързи, ние през повечето време ще сме там. Мисля да запазя някой хубав хотел в центъра с гледа към сентръл парк ми е мечта за 2-3 вечери. Другата ми мечта е нощна разходка с хеликоптер в Ню Йорк. Не съм сигурна обаче дали ще качът бременна на хеликоптер  newsm78 Иначе съм планирала всичкия шопинг за бебето от там да го правя. Като наближи ще ти поискам списък с магазините които си заслужава да посещавам и вообще всичко което според теб си струва.

Плами, Януари месец когато бях в Испания си купих книгата "Марли и аз" (на английски) и тогава още плаках от смях!!! Нямам търпение да излезе и филма! този който днес гледахме с джулия робъртс и клайв оуен съЩо беШе интересен< обаЧе ДВА чАСА И ПОЛУВИНА  Shocked Заболяме г*за да седя на тази седалка!

# 213
  • София
ДУБРУТРУУУУУУУ
радвам се на всички хубави новини от ФМ!!! слагайте снимки и ние да ви се радваме!!!
Ронка да ви е живо и здраво племенничето, много да ви радва!!!  bouquet
moondream страхотна работа по блога си свършила! благодаря Hug  bouquet Hug
една освежаваща закуска за начало на хубава, спокойна, усмихната, слънчева, вълшебна и топла седмица изпълнена само с хубави новини Praynig Peace Hug  bouquet Hug

# 214
Добро утро и от мен!Честит ти племенник Ронка  bouquet

# 215
Здравейте момичета!  Сигурно вече сте ме забравили, защото от месец и половина не съм влизала във форума. На 18.02 имах зацапване и се наложи да полежа. Доста се поизплаших, като се има впредвид, че имам един спонтанен аборт, но слава на Господ,  вече всичко е наред.  Сега съм си вкъщи и  ще пиша често. Днес съм на лекар, за да видим бебчето, след прегледа ще Ви пиша. Целувам Ви всички, сега започвам да Ви чета, за да съм в час какво се случва с Вас!  bouquet

# 216
  • Пловдив
Добро утро и от мен! Честит племенник на Ронка. А относно ваканциите - май ще ги пропуснем тази година, защото ни е останало да ремонтираме една стая в апартамента, в която евентуално ще се помещава бебо след 6-тия месец, така че парите ще отидат там. Аз имам баба в Бургас и леля в Априлци, така че, сигурно ще се възползваме да им отидем на гости, та поне за хотел и за храна да не даваме толкова пари. Но има време до тогава.
Пловдивските мами се видяхме в събота, оказа се, че не сме толкова страшни  newsm03, така че и другите да не се чудят, а бързичко да се присъединяват към нас. smile3525
Относно спането - 2 часа след като съм се събудила, съм в състояние да легна и да заспя отново и да спя някъде около 3-4 часа, да се събудя за около 2-3 часа и пак да заспя. Конкурираме се с котката. smile3507

# 217
Добро утро,мами! Hug
Аз не стига че пътувах тези дни по изпити ,а и се разболях!Имам ужасна хрема! ooooh!Иначе изпитите ги минахме с три 6-ци и една 5-ца! Peaceда се похваля де!Бебчо за сега  слуша.Не бях повръщала дълго време-около 10 дни и таази сутрин ме сполетя на закуска  Sick!Чувствам се ужасно.Мисля към обяд да се прибера и да се ле Thinkingгна!

# 218
Добро утро   bouquet
Ронка да ви е живо и здраво момченцето  Peace

Аз тази сутрин направих една тактика за която само бях чела, но тази сутрин реших да пробвам и се получи  Peace Преди да се надигна от леглото накарах мажо да ми даде едно парченце кашкавал, хапнах го и след това станах, е да ви кажа от както почна да ми се гади и да повръщам сутрин, тази сутрин беше единствената без гадене и повръщане, просто се чувствам супер  Peace

# 219
Добро утро,момичета.
Ронка,честито ново бебе в семейството,да е живо и здраво!!!!
Това време ме побърква,настроението ми е под нулата.Детето днес и то момогна да се чувствам зле,пак рева,че не иска на градина.Сега и мъжът ми ме ядоса,та съм като буреносен облак.Оф,мъже.Дано ми се падне едно момиченце,че ми омръзна с тези мъжки фасони. :0
сгодена,ти си нашата гордист,браво за добрите оценки.
styllisima,на мен този номер не ми помага с хапването преди надигане от леглото.Все още ми е лошо ,най-вече привечер.
Лек и според ден желая на всички, и дано Баба Марта ни зарадва с хубаво време.

Последна редакция: пн, 23 мар 2009, 09:32 от ДесиХ2

# 220
Здравейте и от мен отново, дами!Надявам се добре да сте си починали през уикенда, аз май така добре си починах, че чак днес не ми се идваше на работа, ама никак...Честито за малкото юначе на гордата леля. И успех на тези, които днес са на преглед, аз все още си чакам направлението, за да се запиша най-сетне да ЖК, че вече нямам търпение и това да ми мине от главата. ginbay и аз имам коте в къщи и се зарадваш, като разбрах, че има още някои като мен, с който мога да споделя любовта към котетата Simple SmileМалко ми е гузно, честно казано, че го държим в къщи, сега когато съм бременна, нооо не ми даде сърце да го изгоня, а и нямам никой подходящ добър стопанин, който знам, че ще се грижи за него с любовта, с която ние със съпруга ми го правим. И така, сега гледам да не съм много около него, но си се гледаме тримата Simple Smile

# 221
ДОбро утро и от мен!
Чудесна закуска, Atadar!И аз хапнах филийка с мед.
Ронка, да ти е жив и здрав племенника и ти пожелавам скоро да го видиш!
Аз днес уж се настроих  психически за многото работа в офиса, но все още не мога да се вработя!
Като чета Ани как ще ходи в Ню Йорк, така ми се доходи и на мен, имам приятелка,която живее там и все ни кани на гости, но парите все отиват за нещо друго.Иначе моята работа като цяло е свързана с пътувания и не знам как ще я карам с тази бременност- мисля да отложа пътуванията,които мога, защото се притеснявам . Специално питах лекарката ми и тя каза, че не е противопоказано да пътувам,но все пак много зависи до къде и с какво превозно средсто.Трябваше да ходя септември до Франция и Италия, но с автобус и от сега отказах,само като си се представя с големия корем толкова часове по пътищата и се шашкам.
Хубав слънчев ден на всички Hug

# 222
Добро утро и от мен!
Много се радвам, че сте писали само хубави новини.
Добре дошли на новите мами!
Искам да ви питам за Витамин С- редно ли е да се пие в нашето състояние?

# 223
  • благоевград
Добро утро или добър ден  Rolling Eyes
Аз днес съм на доки за ФМ после на БХС  и бая съм се същисъла 4е от 3 седмици не съм виждала бебка  Tired
Ще пиша после как е минало , дано вси4ко е наред и доки потвърди 4е 4акам здраво моми4енце както си мисля аз.
 Искам да попитам 4ували ли сте 4е спането по гръб е вредно ? newsm78 Помня 4е го 4етох някъде ама къде и защо ............. Thinking
И аз съм в отбора на моми4етата с котета у дома ,имам си една мн мила сиамка под4ертавам мила да не си помислите че като е сиамка е жив дявол  Naughty
Много си го оби4ам котето то ми е като първо дете. Blush

Ронка да ти е жив и здрав юнака знам колко е прекрасно да си леля !!

# 224
  • София
Ето за позата при сън:
"Намиране на удобна поза за сън

В началото на бременността се опитайте да си създадете навик да спите на една страна. Лежейки на една страна със свити колена, това е вероятно най-комфортната поза с напредване на бременността. Освен това тази поза облекчава работата на сърцето, защото предотвратява допълнителното налягане, причинено от теглото на бебето върху по-голямата вена (vena cava), по която кръвта се връща към сърцето.

Някои лекари препоръчват бременната да спи на лявата си страна, тъй като черния дроб е от дясната страна на корема, лежането на лявата страна предпазва този голям орган от допълнителното налягане на матката. Попитайте лекаря си за препоръки - в повечето случаи лежането на едната или другата страна ще Ви помогне да намалите налягането върху гърба.

Не се притеснявайте излишно, ако през нощта се обърнете по гръб. Промяната на позата е естествена част от съня, която не може да контролирате. Вероятно по време на третия триместър от бременността тялото Ви няма да иска да заеме тази поза, защото тя ще бъде твърде неудобна. Ако все пак се обърнете по гръб и теглото на бебето притисне т.нар. vena cava, дискомфортът вероятно ще Ви събуди. Потърсете препоръки от Вашия лекар, той или тя може да Ви посъветва да използвате възглавница, която да Ви помогне да се задържите на една страна през цялата нощ.

Може да експериментирате с възглавници за да откриете подходяща поза а сън. Някои жени намират, че поставянето на възглавница под корема или между бедрата помага. "
http://www.biberonbg.com/info/san_i_bremennost.htm

Честита радост на Ронка и добре дошли на новите мамчета  bouquet
В събота разбрах за странно помощно средство при гадене от моя приятелка-като и ставало лошо,а тя много повръщала си близвала малко сода . Каза ,че облекчавало доста,аз не съм пробвала ,но ако някоя от вас иска нека опита  .

Последна редакция: пн, 23 мар 2009, 09:51 от iskrichka

Общи условия

Активация на акаунт