ОКТОМВРИйчета гушливи,ще люшкат мамите щастливи!

• 11 316
  • 286
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте и от мен.
Честито на всички минали на ФМ!

Деси, добре дошла при нас. Hug

Ани, хубаво сте го замислили за Ню Йорк! На мен Тайланд ми е мечта, но мъжът ми е категоричен, че не иска да ходи там. Поне за сега, докато не го убедя. Но скоро няма да ни огрее, защото полета е доста дълъг до там.
Бяхме замислили април месец да отидем до Бг. но май се отказахме. Ако не сега то лятото ще отскочим със сигурност. Чакам всеки момент да стана леля, и искам да си видя племенника. Heart Eyes

Днес не знам какво да готвя, нищо не ми се готви. Досега чистих и подреждах, докато малката спи (много спи моето дете). А за готвене ще мисля нещо бързо, като омлет примерно. Rolling Eyes Времето тук е прекрасно и може нещо навън да хапнем, като се събуди детето излизаме на разходка.

Герчо, бързо оздравяване!
Аз пък не знам що е това болест. Аз не боледувам, сериозно, или ако има нещо ще е хрема някаква 1 път на 5 години примерно. Да не дърпам дявола за опашката де.

На мен въпреки, че ми отмина периода на зверското гадене и започнах да хапвам нормално, продължавам да свалям килограми. Вече съм почти -4. Не се оплаквам де, че имам килца в изобилие. Joy

Сгодена, честито за изпитите!
Хубав ден на всички ви!  bouquet

# 196
Добър ден и от мен,влизам само да ви поздравя.Отиваме навън на разходка,че дребния има много енергия да изразходва.Да се оправя вече това време.
Добре дошла Деси.Голямо съвпадение сме с теб: аз съм на 31,почти 32,с второ дете и термин 06.10 Simple Smile
Сгодена ,браво за изпитите,все така да ти въеви.
Гер4о,хапвай мед и лимони да ги борип тези грипове,съчувствам ти,ужасно е да си болен.
Ани,много си мила,благодаря!!!
Относно ранната фетална: основно гледат за синдром на Даун,който може да се хване в този ранен етап и е важно да се направи.Втората фетална е да се види дали всички органи функционират правилно.По това време откриха проблем с бъбрека на Дани,който ,слава Богу,отмина,оказа се нещо,причнено от моите хормони.Азз няма да ходя на БХС по съвет на лекаря,правил ми феталния скриниг и на моята гинеколожка.Скрининга,който ми направиха включва риска за болестите,излседвани от БХС.

# 197
Здравейте момичета влизам да ви се "похваля", че и аз съм болна, след 3 нощи безсъние заради малката и търчане по лекари, снощи се предадох и я дадох на нашите за 2 дена. Бях пред тотално рухване, такава зверска уморе не съм чувствала от след раждането. И явно прихванах от нея, и сега ме боли гърло, уши, глава имам ужасна хрема, и съм като парцал.
Добре че поне тя се пооправи, милото дете, много изстрада.
Интересно ми е какво пиете при настинка, лекарката ми даде парацетамол на таблетки, лайка, да си правя инхалации, и лукчета за гърлото, защото лекарствата не били препоръчителни  newsm78

# 198

Джоя,миличка,оправяй се и ти и малката сладурка!Ами в общи линий дек. ти е дала лекарствата,които могат да се взимат,парацетамола ще ти помогне за болката в главата и ушите(колкото може),на мен за мнооого червено гърло ми бяха предписали тамтум верде и тогава наистина ми помогна,но това беше преди 4 год. и може сега да не се препоръчва ConfusedДо колкото знам от други бременни ,са пили и оксцилукокцинум.Бързо оздравяване ти желая Hug

# 199
По рано имаше разговори какви храни трябва и какви не трябва да ядем  newsm78 Днес се поразрових из нета и вижте на какво попаднах ТУК Дано да ви е от полза и на вас  Peace

# 200
ДесиХ2, ти от кой квартал си ?Да не сме и комшийки newsm78

# 201
Юни месец заминаваме за САЩ - Ню Йорк!

Дано да улучите малко по-приятно време. Ню Йорк през юни обикновено е влажен, не може да се диша, и 25-те градуса по целзий ти се струват убийствени. Ако е като миналата година, ще прекарате повечето време в хотела и по музеите, отколкото в града. Дано да не звуча като лош пророк.
Най-благодарното време за посещение на НЙ е пролетта и есента.

И да се обадиш като дойдете, за да премерим кореми заедно.  Laughing

Изчетох ви - добре, че през уикенда не сте така плодотворни...  Crazy При мен нищо ново, освен взепоглъщащия мързел (пролетна умора в комбинация с бременност ми е извинението  Embarassed), който ме владее и сякаш става все по-силен. Как се справяте вие?

# 202
  • Sofia
Ох,то с това време навън освен анстинки друго май няма да хванем  #2gunfire Аз след БХС бях попремръзнала и ми течеше носът,но май се разминах засега  Praynig На болничките да оздравяват бързичко и да се седят на топличко под завивките smile3513 newsm51
Ани,ние снощи гедахме този филми  Cry Казва се "Марли и Аз" и един съвет от мен-вземи си поне 2 пакетчета с носни кърпички  newsm45 Няма да ти казва повече за да не разваля интереса,но филмчето определено си заслужава  newsm10
Dessy77,дай тази рецепта за супичка от коприва,а ако имаш и за каша си златна Hug Аз съм станала тотателен вегетарианец покрай цялото гадене и повръщане и като видя или помириша месо става страшно  Sick #Crazy Онзи ден купих коприва и се опитах за каша,но ставаше само за кофата Rolling Eyes  Laughing
Хубава вечер от мен!  bouquet Hug Praynig

# 203
Аз днес цял ден съм се отдала на почистване в къщи,а пролетната умора и мързела не са ми подали ръка все още WinkНо за сметка на това сега съм като пребита и лежа!Не знам вие как сте със съня ама на мен доста ми се поспива Rolling Eyes

# 204
Здравейте, момичета!
Не съм писала няколко дни, нещо настроението ми е под нулата, чудя се дали може да се дължи на промяната в хормоните. А и в това ужасно време навън,как да съм в настроение. При мен забелязвам, че гаденето се засилва повече вечер напоследък , а и не мога да хапна никакво месо, дори риба.Отдала съм се на пълно вегитарианство!
Между другото да ви питам- вие казахте ли вече на приятелки и приятели за бременността?
Аз все още се въздържам, иска ми се да мине третия месец и тогава, но и нямам търпение. Казахме само на най-близките си и това е засега.
Хубава вечер от мен и лека работна седмица от утре Hug

# 205
По повод казването на приятелки и близки и аз съм  се въздържала към момента,защото и аз чакам 3 месец пък и имах една неуспешна бременност,за която знаеха всички знайни и незнайни войни и като че ли станах суеверна от това!Знам ли кой с какви очи гледа вече...За това ще научат по нататък Peace
Лека вечер на всички!

# 206
plamitoto,аз я правя много лесно супата.Изчиствам копривата от дръжките,да останат самите листенца,измивам,нарязвам и в тенджерата.Сипвам вода колкото да я покрие и включвам котлона.През това време нарязвам лук и моркови ако имам.Като заври сипвам ориз на око,според количеството коприва.На едно пликче от тези дето ги продават по-малко от шепа ориз,малко червен пипер и вегета.Като се свари ориза,за около 20-30 мин,правя застройка-1 яйце,1 чаша кис.мляко,сирене.Опитай,добър апетит.
А за кашата ще питам майка и ще пиша утре или във вторник.Лека вечер.

# 207
Аз лично от момента, в който чухме сърчицето, започнах да казвам, но си подбирах хората, на които да споделя - само изпитани приятели, които знам, че ще се зарадват искрено и няма да злорадстват зад гърба ми. Имах нужда да говоря за бебчо, който и без това е окупирал цялото ми съзнание. Но това е личен избор - всеки трябва да постъпи така, както го чувства  Simple Smile

# 208
  • Пловдив
Миракъл,мисля,че е нормално гаденето ти да се увеличава,тъй като си 8 седмица(към 7-8 до към 12 положението е най-сериозно0.Стискай зъбки ще мине Hug

Аз съм казала на най-близките,приятели,пък другите ще разберат като ми проличи Mr. Green

Лека вечер.

Аз си правя макаронки на фурна-обожавам ги  chef

# 209
Mомичета, вече съм горда и щастлива леля на юнак!

Общи условия

Активация на акаунт