ОКТОМВРИйчета гушливи,ще люшкат мамите щастливи!

• 11 322
  • 286
  •   1
Отговори
# 135
Ani, някъде четох, че не бивало бременните да пием чай Cry.Много се разочаровах, честно казано, защото аз обичам, а и вече съм изпила няколко. Вие, дами какво мислите по въпроса?Казват, че билките не били за препоръчване сега Confused

# 136
Много се радвам на добрите новини - дано все с такива ни се пълни темата! Praynig Hug
Искричке, ако няма проблеми е нормално да те викат на такива интервали.  Peace
Аз сега ще съм с интервал от 3 седмици и се замислям дали да не отида някъде просто за да си видя бебето, но аз в това отношение съм малко затормозена от предишната ми бременност и само страхотии ми се въртят из главата.

# 137
  • София
То и мен щото ме е малко страх ,затова ми се струва ,че е далече 25-ти април. Като се познавам -няма да издържа толкова.
На 4D   е много яко , с удоволствие гледах маймунджулъците на беби -то си е като комедия само да раздадат пуканки и цял ден мога да си го гледам Joy Joy Joy

# 138
Онази вечер обяснявах на мъжа ми колко хубаво би било да си купим ехограф Crazy #Crazy

# 139
Iskrichka аз не разбирам много от  4D снимки , но защо ми се струва ,че момък ще излезе твоя беби? :lol

# 140
  • София
Ми то и на мен така ми се струва ,но Марков нямаше време човека да го чака да се върти-то беше едно мятане ,едно скачане ,че и нали го накарах клипче и снимки да ми качи на диск и съвсем не остана време.
Но на едната снимка и аз много се съмнявам да е момиче-какво да и е това релефно нещо между крачетата? newsm78 Пък и само мъжко име имам измислено.
 Сега като си говорим и май клоня към още едно 4D другия месец ,хем за успокоение, хем на лов за спомени -пак дискче, ама не при Марков ,някъде в обикновен кабинет ще си взема час.

Откога разправям аз някой да измисли портативни ехографчета ,за майчици. Колкото телефон -екранче и си гледаш детето как се чувства -ама я го доживеем я не Crossing Arms

# 141
И аз ще ходя при него на ФМ пак ще видим какво ще излезе .На мен ми се много ще да е момиче ,че вече си имам момченце ,ама не е концерт пожелание  Laughing.Каквото и да е , важното е да е живао и здраво . Simple Smile Simple Smile

# 142
  • Sofia
Искричка,и аз вчера преживях лутането в Майчин дом за БХС.Много си права,че имаше 1000 табелки и на мен чак ми се скараха защо не чета,ами чакам 45мин. пред кабинета да ми вземат кръв,а сега трябвало да ме върнат...На мен ми минаха 2 часа и половина с всичките процедури за плащане,надписване на талон и т.н.  #2gunfire Върхът беше като влезнах да ми вземат кръв ме гледаха като индианци  Crazy Shocked . Понеже имам криещи се вени,сестрата изчака да дойде друга да ги намери,че били "тъмна Индия"  ooooh! Е,и на мен ми ги спукаха и сега цялата ми ръка е изтръпнала,но все тая Wink Важно е резултатите да са добри  Praynig Praynig Praynig

Seagirl,за чайчета знам,че даже се препоръчват билковите като мента,маточина,мащерка,лайка и липа-действали успокояващо,но не и черните и тези другите,които са сбирщина от какви ли не сортове Rolling Eyes newsm78 . Аз затова залагам на натуралните билки от аптеката,защото наистина ми действат добре,най-вече,когато ми е лошо  Rolling Eyes

# 143
Благодаря за разяснението за чайчетата, Plamitoto, мн се радвам да го чуя. И на мен ми се стори странно да не се препоръчват и бях мн разочарована, защото определено биха ми липсвали. Simple Smile

# 144
  • София
Не лайка -предизвиквала контракции!

Plamitoto, аз направо се издразних -те какви вени очакват да имат жени ,да не сме културистки с вени-въжета да му се не види, просто са сложили там някакви не особено обучени сестри. Как в Тина Киркова от раз ми взеха кръв и не остана синина даже  Crossing Arms

# 145
Честито  на всички завърнали се от прегледи, все така да се отчитат само хубави новини.  fingerscrossed
Някоя и друга тема за някога, докато ме е хванала музата.   Grinning
Пролетта красива тук е вече, но ОКТОМВРИ е далече
ОКТОМВРИйска мама дебелее, за среща с малко бебче тя копнее
ОКТОМВРИйката обхваща я вълнение, усеща първото движение.
Мама гледа ехографа с умиление, ОКТОМВРИйчето да види няма тя търпение.

За вените просто не ми се мисли. При последният ми престой в болница им отнемаше поне по 15 минути да намерели читава вена, че и си позволиха да ми се скарат даже веднъж.   Close

# 146
  • София
Добре дошла на Ани  Hug
мегс,супер това дето си писала са бебчо.
за чайовете - билковите са ОК, незнам кой ви е излъгал за тях. Става въпрос за чаеното дърво, демек черен и зелен чай не се препоръчва, както и този Пикуик, който го е препоръчала Ани Боланд, защото той всъщност си е ароматизиран черен чай, а и лично на мен тези чайове никога не сам харесвали, защото хем са горчиви, хем ароматизирани, ама който ги харесва от една чаша няма проблем, май имат същото количество кофеин както и кафето. По-добре чиста мента и маточина си пийте, наистина действат добре. А маточината знам, че действа успокояващо.
Това пък за лайката за първи път го чувам  Rolling Eyes, пак е поредната измишльотина. В големи количества може и да има нещо, но пак не ми се вярва. Но едва ли някоя от нас ще прекалява с количествата на каквото и да било.
mnbvcx , страхотни заглавия   bouquet, добре, че има кой да ни измисля заглавията, че мен хич ме няма по тази част

# 147
  • София
mnbvcx, как ги измислиш  Hug Тази ми е фаворит -много хубава тема ,аз нямам търпение да го усетя  Embarassed
ОКТОМВРИйката обхваща я вълнение, усеща първото движение

# 148
Момичета Честита Първа Пролет !!!  Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower (астрономическата де)

# 149
Честита първа пролет и от мен, мили дами! Нека тя ви донесе много слънчеви усмивки, пролетно ведро настроение и и безброй разцъфнали мечти Hug

Общи условия

Активация на акаунт