ОКТОМВРИйчета гушливи,ще люшкат мамите щастливи!

• 11 324
  • 286
  •   1
Отговори
# 150
  • благоевград
Малеее моми4ета 4 дни ме нямаше вие 2 теми и половина сте изписали ooooh!

# 151
Приятна и ползотворна почивка от мен, и до понеделник,
а с мамите от Пловдив до утре сутрин Simple Smile

# 152
Такаааа.

Върнах се. При нас всичко е нормално. Даже сме 4 дни по-големи според доктора. бебочко беше много недоволен че го снимат и се въртеше непрекъснато. После почна да скача... накрая ни обърна гръб сърдито и май заспа. Даже го има заснет как бута камерата с ръчичка като някоя звезда, която бяга от папараците.

# 153
  • Пловдив
Здравейте!

mnbvcx ,страхотни заглавия!Ще ги слагаме според това,което ни вълнува в момента Peace

За движенията -миналия път усетих бебчето чак в 23 седмица ooooh!,бая го чаках.Казват,че втори ит.н бебчета се усещат по-рано.Ще видим.

# 154
Супер moondream радвам се за теб.
Mirkam и аз така знам втория път по рано. Днеска го четох включително в една от брошурите във Фемина.

# 155
moondream, чудесно е, че при теб всичко е добре.
При кой лекар беше?

# 156
Здравейте момичета! Аз от самото начало ви чета и вече ви чувствам толкова близки, но някакво пусто суеверие и страх ме възпираха досега от това да пиша. Е, вече реших, че слад като по 10 пъти на ден проверявам какво сте писали, е време и аз да се престраша Simple Smile
Иначе съм на (почти) 28 години, от Пловдив, терминът ми е на 2ри октомври, първа бременност. Ще се радвам да бъда включена във вашата страхотна групичка!  Simple Smile

# 157
Добре дошла First expectation  bouquet

# 158
moondream, чудесно е, че при теб всичко е добре.
При кой лекар беше?

При Балева бях. Доволна съм. Каза всичко важно без излишни приказки, показа ми няколко пъти бебочко как мърда. Извади ми много снимки и сърцето слушахме...... а таткото каза че дребчо се вътрял много и мятал крака и ръце, оцветявали го в разкични цветове за проверка на различните органи и тн. Много му беше интересно, но не задаваше въпроси за да не разсейва докторката.

First expectation, добре дошла и лека бременост!

# 159
  • Deutschland
edira,moondream  много се радвам,че всичко е минало добре на прегледите и че всичко е ОК. Айде качвайте снимки на бебетата в албумчето че да можем всички да им се порадваме. Grinning

First expectation  добре дошла в нашите редици   bouquet

# 160
Да верно забравих да кача снимки.
Момичета радвайки се на едното си дете, днес ми стана мъчно за другото.
Дилемата е, че бащата на баткото не ни помага с нищо, не го вижда, не го търси, а на молбите ми да ни издаде паспорт, отказва категорично.
Ние страшно много обичаме да пътуваме, но за жалост сме ограничени само в рамките на страната.
Моля всички момичета, които споделят моята радост с бебчо, ако се съчувстват и на съдбата на баткото да дадат гласа си тук: http://bgpetition.com/petitsia_za_nashite_detsa/index.html
Нека помогнем на всички майки, които не са имали късмета за здраво семейство от първия път  Hug
First expectation  добре дошла и от мен  Hug

# 161
Добро утро от мен момичета!!  bouquet Пожелавам ви приятна събота и неделя и добре да си починете, а на заспалите - да се наспите. Поне аз това смятам да правя - сън, сън и пак сън.
Някой пита  дали сме мислили вече за имена (съжалявам, че не помня кой беше  Embarassed) - та ако е момиче аз твърдо съм си харесала София, а пък ако е момче - моя мъж ще има честта да измисли име, знаем само, че ще започва с "П"или "Б". Но живи и здрави - до тогава има мноооого време и може да ни се променят желанията и намеренията. Най- важното е сега бебоците да са добре и всичко да се развива както трябва. Името е лесно като му дойде времето.
И така - леки почивни дни от мен.  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: сб, 21 мар 2009, 08:42 от Venera26

# 162
Добро утроооо.

Едира и моондрйм  Hug супер. предполужения за пол? снимки?

добре дошли на новите мами   bouquet

На чая на пикуик си пише съдържание 100% ментова билка  Naughty

# 163
Добро утро и от мен и благодаря за сърдечното посрещане Simple Smile
Вчера чичо доктор ни насочи вниманието към едно израстъче, за което докторът беше убеден, че е мъжкото достойнство на Бебо. Даже ни изкара прекрасна снимка, на която ясно се вижда   Heart Eyes И сега, като съм са зачудила за мъжки имена...
Желая ви хубав и слънчев ден!

# 164
Добро утро и от мен HugНа новите дами, сърдечни поздрави за добре дошли и за чудесните резултати на, тези които вчера ни зарадваха с хубави новини също браво! От мен хубав и приятен уикенд, много почивка и хубави мисли и емоции. Днес моят съпруг има рожден ден, затова може би ще се отправим на някъде да попразнуваме, тъй че бързах докато спи да ви пожелая лека и приятна събота и неделя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт