Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви съвети са дадени от участниците относно диетата по време на бременност и какви са мненията за диетите и храненето по време на бременност?
Какви са темите, които се обсъждат във форума?
Какви съвети са дадени от участниците относно кърменето и използването на биберони?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви съвети са дадени от участниците относно диетата по време на бременност и какви са мненията за диетите и храненето по време на бременност?
Участниците споделят съвети относно диетата по време на бременност, обсъждайки опита си с различни диети и проблеми с кръвната захар. Някои участници споменават, че лекарят им е препоръчал да се наслаждават на сладкиши, ако желаят, докато други обсъждат изследвания за кръвната захар и проблемите си с нивата на хемоглобина и желязото. Форумът включва различни мнения относно диетите и храненето по време на бременност, като участниците предлагат съвети за хранене и различни аспекти, които трябва да се вземат предвид по време на бременност. Като цяло форумът представя разнообразна гама от гледни точки и съвети по темата.
-
Какви са темите, които се обсъждат във форума?
-
Какви съвети са дадени от участниците относно кърменето и използването на биберони?
-
Какви са мненията за изследванията и лабораториите?
-
Какви са мненията за онлайн магазините и пазаруването на бебешки продукти?
За втори път съм бременна, вече съм 7 месец, но сега откривам "щастието" да имам киселини. Досега даже не знаех какво е това и само слушах за тях, но сега изведнъж ме нападнаха със страшна сила. Засега мисля само да спазвам съветите да не ям 3 ч. преди лягане, да ям по малко, но на често и да не се сгъвам много и да избягвам цитруси и пържено, но ако нещата продължат като последните вечери ще се пие нещо, няма как. И открих, че от киви и от портокалов сок ми се получават много.
Много ме е страх да не се пръкне някой мъжкарче ...после какво ще ги правя тези розови неща?!
Казаха ми от чиполино, че количката не можела да се сменя, защото като я купиш и ти давали гаранция и всичко... 

Иначе файда от прането няма да има според мен 

За стаята си избрахме легло, нищо особенно не е! Всъщност накрая решихме, че няма смисъл да купуваме нещо, което ще ползваме една година и после да купуваме нещо друго! Първоначално и аз си мислех за тези комбинираните, но после се отказахме! Заввеси няма да слагаме, решихме да сложим вертикални щори! Сложихме такъва във всекидневната и сме много доволни, с някакво антистатично покритие са и не задържат прах, което според мен е по-добре, защото пердетата са точно обратното! За стерилизация, смятам да използвам течноста на Чико. Използвахме такава когато се роди племеника ми и смятам, че е удобо и практично. Според мен след стерилизащия не трябваше да се изплаква! До колкото си спомням на упътването пишеше, че не е необходимо и че течноста е безопасна, без вкус или мирис! Да ви питам, не смятате ли, че стерилизация през първите 6 месеца е малко множко?
Сега се боря и с гардероба... Иначе още не я е информирал, че помощ не искам и ако иска да дойде да живее тук е добре дошла(не пропуска да напомни, че има право да живее тук докато е жива), но за бебчо не ми трябва помощ... И какво научих вчера, нашия татко споделил с майка си, че от време на време изтрещявам и почвам да викам, жената да вземе да се филмира и да си помисли, че всеки ден има скандали, викове, крясъщи... Та снощи го питала, дали още продължаваме да се караме (като не пропуснала да отбележи, той си ме бил избрал такава 
Но и пердетата си придават уют...
От друга страна като се простре прането сутринта или дори по обед през лятото до късния следобед ще е сухо и няма смисъл цяла нощ да виси на простора.