Кажете, ама честно какво мислите за тази кухня?

• 4 536
  • 64
  •   1
Отговори
# 30
Не е по моя вкус. Не е функционална, липсва композиция, цветовите съчетания също не ми допадат. Единствено одобрявам цената. Тя отговаря на кухнята. Дано да не е проектирана от специалист, че ще бъде много срамно. Това е, ама честно.

# 31
Не ми е по вкуса, но това няма значение Peace.Ако все пак обмисляш нещо да промениш, според мен това трябва да е цвета на стените Embarassed

# 32
Вече е направена и затова няма смисъл да питаш. За мен също е нефункционална /например тази мивка така близо до стената /, но това е въпрос на лично виждане - за теб пък точно това може да има някакво предимство. Не мога да коментирам цветовете, защото монитора ми е много зле и изобщо не виждам нищо реално.
Със здраве да си я ползваш. И не прави нищо защото не харесва на нас. Важното е за теб за е добре, това е твоята къща.   bouquet

# 33
Много ми хареса,важно е да си я поддържаШ 4исти4ка,не е важно да е лукс(казвам го от опит.тук съм 4истила много къЩи.)лукса не прави уиута.
за мивката мисля 4е няма да ти е много удобна,толкова близо да стената,4е винаги Ще се удряШ.
единственото което не ми хареса са дръжките,заЩото със всяко пипане Ще остават отпе4атъци от пръсти.колкото до врадения Шкаф,просто там си сложи неЩа които ползваШ много рядко .така Ще избегнеШ неудобството от висо4ината.
един съвет за лесно и бързо по4истване.амоняк с вода равни 4асти,но с ръкавици.мириШе ,но изветрява бързо,но пък 4исти перфектно.тук в пове4ето къЩи се 4исти с амоняк.
с мерак да кулинарстваШ

# 34
А не ти ли прави впечатление разликата в нюансите на червеното и кафявото?В "Забранена любов" "кафявото"се казва ВЕНГЕ.

Може ли да не ми натякваш кое как се казва, много добре знам кое е ВЕНГЕ   Naughty

Кухнята е подарък от мен и съпруга ми за родителите ми в един стар апартамент, неможех да платя повече, не можех да местя мивката, както и да правя никакви други промени с цел функционалност. Исках за тези пари да направя нещо по-различно, а не стандартните кухни в бежево и тн. Стените боядисах в ярко, за да има поне някакъв акцент, а не всичко както казах да е едно бежево-кафяво петно.  Мненията за кухнята бяха много противоречиви, затова поисках мнение тук.
Нямам никакво намерение нито да пребоядисвам, нито да се тръшкам , че не се харесва на някои от вас. Както казах, не е дори у нас. У нас е е то това, но е правено с много повече пари

# 35
Очаквам мнението ви и моля бъдете искрени- за дизайн, за цветова комбинация на под, стени, самата кухня  и тн

Да вметна , че е правена с минимален бюджет, трябваше да се вместя в 1500 лв всичко.  Вградения шкаф е стар,само вратите са сменени.

-Червеното с кафявото се бият.
-Червеното е прекалено много. Като най-силен цвят би трябвало да е акцентен сред 3-те.
-Тези открити закръглени части са евтини и грозни. Как не се отучихте от тези лавички! ooooh!
-Виждам горе в ъгъла стърчи някакъв интересен релеф. Отдушникът ли избихте? Shocked На първи етаж ли сте?
-Този вграден шкаф защо си няма долу вратички?
-Мивката е много зле. Не е спазено и ергономично разстояние до стената. И разбира се тези кръгли глупости на гръбчето край мивката са супер-грозни.
-Кранът от стената Shocked, това го има само в бабината мивка на двора.

-Контактите по средата ив центъра между горни и долни шкафове? Те някакъв супер-декоративен елемент ли се предполага да бъдат? Laughing
-Лайсната между плот и гръбче също е много грозна.

п.с. Изброените по-горе неща нямат нищо общо с цена, а с това как вие сами сте планирали нещата и дизайна.
Не цената прави една кухня евтина.

Последна редакция: пт, 20 мар 2009, 10:08 от xenia

# 36

-да, избит е отдушник, на 1вия етаж сме естествено,как иначе бихме могли да го направим

-относно мивката казах, там си беше и старата отлята мивка, нямаше как да се мести, майка ми си е свикнала да е там, а сега ще има и миална.

- кран на стената , пак казвам, изводите си бяха там, а и така искаха родителите ми. Поне има място да се измие по-удобно нещо по-обемно.

-вградения шкаф няма долу врати, защото там ще се слага хладилник, то си и личи , че е затова нишата

- а къде според теб трябваше да са контактите?
- лайсната е съвсем нормална алуминиева лайсна, каквато слагат на повечето кухни

# 37
  • София
Тази за която питаш не ми харесва. Шкафовете са готини, особено за тази цена, но и аз споделям мнението на някои момичета за червеното и кафявото. На мен червеното за стени много ме натоварва.

А твоята кухня е супер. Ще съм ти много благодарна, ако ми дадеш координати на фирмата, която я е изработила и колко ти излезе като цена.

# 38
Моята е от Корина. Правена е преди 2 години, така че цената едва ли би била същата сега.

# 39

-да, избит е отдушник, на 1вия етаж сме естествено,как иначе бихме могли да го направим

-относно мивката казах, там си беше и старата отлята мивка, нямаше как да се мести, майка ми си е свикнала да е там, а сега ще има и миална.

- кран на стената , пак казвам, изводите си бяха там, а и така искаха родителите ми. Поне има място да се измие по-удобно нещо по-обемно.

-вградения шкаф няма долу врати, защото там ще се слага хладилник, то си и личи , че е затова нишата

Възрастните са свикнали на течащи от стената води, но това не е по-удобно от стоящ кран. Пръска навсякъде освен че е грозно и бабушкерско. Стоящият кран е с прекрасни възможности за миене на каквито искаш обемни неща. Те в момента и с изваждащ се душ си вървят за още по-голямо удобство.

Не разбрах че дупката е за хладилник. Не ви ли е прекалено малък този хладилник?

На вас самите не ви ли е нужен отдушник?

Да, между вратата и шкафове е оставено прекалено голямо разстояние. Знам че майстори го правят редовно, както и тъпите им закръгляния, да не би случайно да си насинват хълбоците, но това са глупости, трябва силно в нетрезво състояние да си за да се буташ по ъглите на мебелите.

# 40
За комбинацията на цветовете няма да коментирам защото от снимките не мога много добре да добия представа,а и предполагам на живо е различно.Много ми харесва,че има достатъчно свободно място на плота за работа.

# 41
ами ето xenia, че пак се допира до парите...

Колко струва една батерия с изваждащ се душ- 200 лв поне

Да се мести ВИК пак трябва да се плати поне 50-60 лв на водопроводчик.

Дупката е идеална за нашия стар хладилник, а отдушник не ни е нужен, защото се готви на терасата, което и на мен не ми харесва, но се налага .

Относно заоблените шкафове- да , не е модерно, но пък да ти свършва кухнята със шкаф, е още по-грозно. Ако не бях ограничена в бюджета , бих измислила друго, както на моята кухня например- стъклени плитки полици.

# 42
ами ето xenia, че пак се допира до парите...

Колко струва една батерия с изваждащ се душ- 200 лв поне

Да се мести ВИК пак трябва да се плати поне 50-60 лв на водопроводчик.

Дупката е идеална за нашия стар хладилник, а отдушник не ни е нужен, защото се готви на терасата, което и на мен не ми харесва, но се налага .

Това са неизбежни разходи. Можеше да ги икономисаш ако не беше слагала смотания гръб, който и без това не си върви със стените. Би ли ми обяснила каква точно му е функцията и с какво е по-различен от боядисана стена.

# 43
Е това пък е голяма глупост, как ще се остави кухнята без гръб, само на боя? Нали всяко едно петно ще си остане на стената, а от гърба поне можеш да го избършеш.
Аз кухня без гръб, само на боя не съм виждала. Може би има в домовете на хора, за които кухнята е само за красота

# 44
Е това пък е голяма глупост, как ще се остави кухнята без гръб, само на боя? Нали всяко едно петно ще си остане на стената, а от гърба поне можеш да го избършеш.
Аз кухня без гръб, само на боя не съм виждала. Може би има в домовете на хора, за които кухнята е само за красота

Както се бърше от този гръб, така се бърше и от боя. Без АБСОЛЮТНО никаква разлика. Освен ако не си ползвала боклучива боя на варова основа.

Общи условия

Активация на акаунт