ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ - 11!

• 22 497
  • 472
  •   1
Отговори
# 240
Марина ми е обикновена и флегматична, хич не ми се връзва с Марто.
И на мен не ми се връзва, но всяка уважаваща себе си сапунка тряба да врътне героите - всеки с всеки. Иначе от какво ще напълни 1000 епизода? Laughing

# 241
Жалко,харесвах много Елен!Пожелавам и успех занапред!

# 242
"

Искам да изразя своето огромно възмущение за гаврата която направихте с Драгия Зрител като не излъчихте епизод от ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ!

Хиляди домакине бяха в очакване.

В забързаното ежедневие,тежкият и натоварен работен ден ,в  жунглирането между деца,работа,домакинстване и всякакви грижи,този половин час вечер е нашият релакс.Нашето бягство от злободневието,хапчето ни преди сън.

Вие ни отнехте това удоволствие,заради непроесионализъм и неуреденост във вътрешната ви организация.

И вие сте все пак реномирана национална телевизия.

Не ми се иска да ставам жълта ,с чалгаджийски привкус,каквито сте вие,но ще ви кажа,че аз от много отдавна не съм ваш зрител,единствено щракам копчето на НОВА заради ''Забранена Любов"

Разочарована съм от вас "

Ето това написах на тези недни простаци!

Поздравления! Hug

БРАВО!   bouquet

# 243
  • Луната ни пази
Слаш, пусни си Фокс лайф, дават твоя любимец Иван Юруков Simple Smile
Аз ли се бъркам или актьора, който играе Юри го гледах в най- новата реклама на Тойота? Онази със самоубиеца и процентите, които му обещават!

# 244
"

Искам да изразя своето огромно възмущение за гаврата, която направихте с Драгия Зрител, като не излъчихте епизод от ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ!

Хиляди домакинеи бяха в очакване.

В забързаното ежедневие,тежкият и натоварен работен ден ,в  жуонглирането между деца,работа,домакинстване и всякакви грижи,този половин час вечер е нашият релакс.Нашето бягство от злободневието,хапчето ни преди сън.

Вие ни отнехте това удоволствие,заради непрофесионализъм и неуреденост във вътрешната ви организация.

Не ми се иска да ставам жълта ,с чалгаджийски привкус,каквито сте вие,но ще ви кажа,че аз от много отдавна не съм ваш зрител,единствено щракам копчето на НОВА заради ''Забранена Любов"

Поздравления! Hug

БРАВО!   bouquet

Амо то хубаво - хубаво, ама много грешки, бе  ooooh! Интервалът се оставя винаги СЛЕД запетаята, не където ни падне  ooooh! Пък и за един неизлъчен епизод толкова труд да си дадеш ...

Последна редакция: вт, 24 мар 2009, 14:45 от simba21

# 245
Аз ли се бъркам или актьора, който играе Юри го гледах в най- новата реклама на Тойота? Онази със самоубиеца и процентите, които му обещават!

Не бъркаш.Актьора дето играе Юри се казва Добрин Досев.Той е и на онази реклама.Звездата на пазарджишкия театър.Един от най - добрите в трупата!

# 246
# 247
  • През девет планини в десета...
"

Искам да изразя своето огромно възмущение за гаврата която направихте с Драгия Зрител като не излъчихте епизод от ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ!

Хиляди домакине бяха в очакване.

В забързаното ежедневие,тежкият и натоварен работен ден ,в  жунглирането между деца,работа,домакинстване и всякакви грижи,този половин час вечер е нашият релакс.Нашето бягство от злободневието,хапчето ни преди сън.

Вие ни отнехте това удоволствие,заради непроесионализъм и неуреденост във вътрешната ви организация.

Това писмо ме напуши на смях. Аз лично се засрамих, че съм от тези дето следят сериала. В никакъв случай не се чувствам като гореописаната домакиня. Напълно подкрепям мнението на ТРЕЙСИ. Всъщност ще прозвучи малко грубо, но от писмото "чалгаджийския привкус" по-приляга да е на автора му.

# 248
Всеки си има гледна точка, жената така си го е изразила, няма лошо, и аз чаках снощи сериала с нетърпение..

# 249
Ще ме побъркате  Mr. Green
Писма, драми!
Чак съжалявам, че съм от тези, които гледат сериала, хич не ми се ще да съм една от хилядите домакини, на които им трябва хапче преди сън. Дали са чак толкова зле нещата...

Драмите са излишни, не плачете! Mr. Green

# 250
Видях кога си ми писала. На работа съм по това време:(
Дано тази вечер да има сериал Confused

# 251
То естествено, че беше тъпо да чакаш един сериал от 30 мин., а да гледам вместо това номинациите на Софка, които бяха изключително интересни. А пак казвам - те си знаят рейтинга, знаят колко недоволни има, а също така знаят, че няма да спрем да го гледаме, заради 1 неизлъчен епизод.

newsm78 що не идеш да си пишеш в темата за ВИП Брадъра, тук сме се събрали да ни е готино, не да се човъркаме помежду си  Peace

Извинявай... ти за форумната фея ли се взе, че реши да ми казваш къде да ида и къде да пиша? Айде слез малко на земята и не си позволявай да ме препращаш по темите - мога да пиша където си пожелая, едва ли ми е нужно твоето .... одобрение?!... че да го направя  Naughty  Mr. Green

Извинявам се на засегнатите - изказах лично мнение, което не се е променило. Но това, че намирате този мейл за напълно нормално - нищо нередно. Всеки с мнението си  Peace Видях, че и други са на моето мнение - а темата едва ли е създадена само, за да пишем колко е страхотен сериала и колко се обичаме - цари мир.... и разни феи раздават позволения да се пише в темата = идилия  Stop Това, че съм изразила мнение, различно от вашето, което пък нарушава и розовата обстановка - ами извинете ме, но имам право на това мнение.  Peace Но пък добре, че се възмущават само хилядите домакини, а другите не влизаме в това число - поне не се олицетворявам с този мейл. А щом на хилядите домакини им харесва, начинът по който е изказано възмущението -  Peace Нямах намерение да се заяждам - не и на толкова дребно ниво. Wink

# 252
е защо се заяждате толкова, не мога да разбера  newsm78

# 253

Ами не знам. Аз като си пишех мнението, знаех, че няма да се съгласи голяма част от пишещите тук с него... но го написах - не ме е страх да си кажа какво мисля, за да не се отцепя от групата на всеобщия мир  Mr. Green Но се извиних на засегнатите, макар да не очаквах, че ще има такива - пак казвам далеч не ми е била такава целта  Peace

# 254
И аз не мога да разбера.
Човек решава да сподели нещо абсолютно лично и веднага се намира някой, който да го захапе за шията.
Защо аз не споделих ред от 10-те имейла , които им изпратих, например. Защото знам, че колкото и да е безупречно писмото ми. изпънато отвсекъде, с интервал след запетайката и пълен член, поставен правилно, Пак ще се намерят хора, които ще се опитат да ме "закопаят" в дън земя.
Защото аз не съм добър и открит човек, какъвто е Ардеа Алба и лесно надушвам себеподобни наоколо и знам как да се пазя  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт