Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от симптомите и промените по време на бременност?
Какви са препоръките за справяне с ниското кръвно налягане по време на бременност?
Какви промени са настъпили в отношението на хората към бременните жени и възрастните хора в градския транспорт?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от симптомите и промените по време на бременност?
По време на бременност жените изпитват различни симптоми и промени. Някои от тях включват главоболие, гадене, коремна болка, промени в кръвното налягане и прилошаване. Някои жени също съобщават, че тази им бременност е по-тежка от предишната, като се сблъскват с различни предизвикателства като ниско кръвно налягане.
-
Какви са препоръките за справяне с ниското кръвно налягане по време на бременност?
При ниско кръвно налягане по време на бременност е важно да се консултирате с лекар. Някои от препоръките включват консумация на кафе, увеличаване на приема на течности, избягване на дълги периоди в изправено положение и избягване на горещи храни. Важно е да следвате индивидуалните препоръки на вашия лекар.
-
Какви промени са настъпили в отношението на хората към бременните жени и възрастните хора в градския транспорт?
Участниците в дискусията съобщават за отрицателни преживявания с градски транспорт, като подчертават липсата на съпричастност и несъобразяване от страна на хората, особено към бременни жени и възрастни хора. Те споделят случаи, при които не им е било предложено място или помощ, когато са се чувствали зле.
-
Какви са някои от странните желания и промените в хранителните предпочитания по време на бременност?
-
Каква е максималната дневна доза но-шпа?
, и слушахме как му бие сърчицето (което беше невероятно, аз се разплаках направо). Сега се чудя за нещо друго, прочетох че трябва още едно БХС, след втората ФМ
Като говоря не ме слуша много и след две секунди пак ме пита за същото нещо, а на другия ден е много възможно пак да ме попита, аве изкарва ме извън релси понякога. Иначе и моя е домошар, както и аз де.Винаги излизаме заедно, приятелите са ни общи. За професията аз съм строителен инженер и в момента това и работя.
. За феталната съм при Марков другата седмица на 1.04. Скъпичка е вярно, но за бебето си струва според мен.
Страхотно е усещането... Аз чакам с нетърпение да стане 9 Април и да ходя да си видя моето ангелче как е.
Да не си казала, че не се притеснява за теб.
Сега за наказание накарай мъжът ти да изпере всичко. 

Криската, когато успееш, ще те чакаме. По принцип и аз си мислех да е някъде по центъра, предполагам че на повечето ще ни е удобно там, т.е. където и да живеем все от/за работа предполагам, че минаваме през центъра.