Септември'09 - 13

• 12 451
  • 293
  •   1
Отговори
# 195
За ФМ имам час при доц. Томова за 29.04 в МЦ "Надежда". даже и не го знам къде е, ама ще го намеря по адреса дето докторката ми даде.

# 196
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,
едва се прибрах от болницата.Ходих да дам урина за изследване и като ми прилоша там,за малко и да припадна.Дойдоха две сестри и ме сложиха да легна на едно легло.Очаквах,че поне кръвното ще ми измерят,но уви.Полежах 10мин. и си тръгнах.Сега съм по-добре. Tired
Лек ден на всички.После пак ще пиша Peace

# 197
Аз Малтофер не съм пила, то не е ли като Магнерот-а? Иначе Магнерот пих почти през цялата предишна бременност, заради постоянните контракции, които имах. Сигурно и през тази бременност ще го пия.

electra, е ти направо ме разби с тези цени на ФМ. Е добре де, кой беше казал, че е бил във Фемина и е струвало 65лв.?  newsm78 Може би е било при някой от другите лекари.  Thinking Абе луда работа е това, много е скъпо, но въпреки това ще отида, че ми е много интересно.  А относно болничните на тези, които са по майчинство, можеш да ме питаш на личния. При нас имаше страшно много майки и постоянно тичах до НОИ да им нося или болничните, или другите документи за майчинство, та те са ми най-пресни в съзнанието. Може да ти помогна с нещо. Иначе аз също се притеснявам какво ще стане с моето майчинство, че сега ме замества една колежка дето е много зле, така се е оплела в нещата, че направо незнам как ще се справи и с моето майчинство.

anita29, много неприятно. Ама тези наистина не можаха ли поне кръвното да ти измерят? Ужас! Дано поне резултатите ти в петък да са добри и повече да нямаш никакви неприятности.

# 198
  • София
Добро утро на всички и от мен!  Hug
Видях, че питате за цената на ФМ, аз преди един месец във Фемина платих 60 лв, а за Марков (понеже ще ходим там на 30-ти), мъжът ми пита за цена и му казаха, че ще е 80 лв без филмче и 100 ако искаш филм.
А за мъжете, които чакат да ги командваш, и моя си е такъв, а не беше като се оженихме  newsm78 Затова си мисля, че може и аз да имам вина в цялата работа, понеже много обичам да командвам, а той горкия в един момент спря да се съпротивлява  Mr. Green Но както и да е, ядосва ме понякога, но си го обичам  Heart Eyes
Иначе при нас днес всичко е наред, аз се чувствам абсолютно чудесно, много добре ми влияе това слънце навън. Пожелавам ви един прекрасен ден на всички   bouquet

# 199
Малтофера е желязо за анемия, а магнерот е магнезий нещо си дето като го нямаш имаш контракции и онези отвратителни крампи, които се получават по краката.

# 200
Малтофера е желязо за анемия, а магнерот е магнезий нещо си дето като го нямаш имаш контракции и онези отвратителни крампи, които се получават по краката.

Ааа сега ми стана ясно. Благодаря!  Hug

# 201
Привет и от мен!
Не знама дли запомних всички теми, които дискутирате, но ще се пробвам да се вкюча поне в някои от тях.
Първо - вечната болна тема - мъжете. Моя мъж е разсеян. Много. Все го ръчкам. Това направи, онова направи... Дръжката на входната ни врата отвътре е развалена от почти година, а е някаква супер стара... И всеки ден слушам как ще я оправи...  ooooh! Най-много ме изкарва от нерви като ме пита за нещо, което вече е дъвкано и предъвкано... И аз в отговор му изтърся някоя глупост и той се дзвери насреща... Или пък другото, заради което напоследък откачам (и рева посред нощите, докато той си хърка спокойно) е следното. Аз два пъти в седмицата работя от 11.30 до 20ч. Съответно сутрин той води детето на ДГ, а аз поспивам още 1 час. После като стана си правя кафе, закуска, евентуално душ и лакиране... Абе гледам да се погрижа малко за себе си на спокойствие. И в 10.30 излизам. И всяка вечер като се прибера той ми тропа с крак и ми задава един и същи въпрос - "Що не зи измила чинийте/пуснала прахосмукачка/нещо подобно? Какво прави ЦЯЛА сутрин?" И аз ставам като бик пред червено. Последния път така ми падна пердето, че му изтърсих едно доста нецензурно нещо, чак той се стъписа  Mr. Green  Embarassed Обяснух му, че камериерката точно тая сутрин си е взела почивен ден и ако очаква от мен сутрин за 2 часа да свърша чялата къщна работа, а след това да ида и още 8 да работя - не е познал. И не му говорих два дни. В общи линии това е, от което мога да се оплача. Иначе си е домошар, не излиза често, и почти никога без мен. Ако пък се случи да се запие някъде (което е голяма рядкост) го оставям да си троше главата, а аз се прибирам и си лягам. В такива моменти съм разбрала, че ако започна да го ръчкам да става той напук прави обратното. Затова не си хабя нервите - на другия ден той е зле, не аз.  Joy
Толкоз по темата за мъжете.

По професия съм... политолог  Blush с магустратура Публична администрация (завършена семестриално, защото вместо дипломна работа се появи бебе). Обаче нито 1 ден не съм се занимавала с това. Беше ми много интересно да го уча, но не и да го работя. Преди това завърших англииска гимназия. От 5 години работя в една от най-големите преводачески агенции като организатор и ми е супер. Много интересна работа, постоянно научаваш нови неща, контактувам с много и интересни хора...

За малката - ми тя много обича да е при бабите си, главно защото те се занимават само и единствено с нея. Хубаво е, че майка ми е в Перник, та поне веднъж месечно й гостува. Свекърите са далече - до Сандански, та по-рядко ходим, но пък лятото поне 1 месец е там (като е ваканция ДГ) - двор огромен, всякакви животинки, басейн, люлка, къща... абе на 4 годинки да си...  Mr. Green

За срещата - ами пускам сега тука един списък. Поне да заявим желание. Не мога да кажа ден, може би другия четвъртък - 2/04? За мястото - давайте идеи.

Среща - 2 април (четвъртък), 18ч., място - неуточнено още

1. Миринда
2. ...

За сега - това, утре ще ходя на преглед и ще пиша.
Поздрави и  слънчев ден!

П.С. Докато публикувам този отговор вие изписахте цели 8 нови...хихих, много сте продуктивни...

Последна редакция: вт, 24 мар 2009, 12:16 от Mirinda

# 202
запис за срещата. за мястото нямам идея,може би като уточним бройката горе-долу?

# 203
Момичета, аз като ви слушам за какви цени за ФМ говорите, вече започвам да се съмнявам, че моят АГ ми е правил такава при последния преглед! Взе ми 35 лв., заедно с клипчетата и снимките на бебчо...
Гледа му гръбначния стълб, ръчичките, крачетата - имат ли по 2 кости, черепчето, диаметър на главаат, мери го колко е дълго, мозъка му гледа... На вас това ли ви гледат на ФМ? То май няма какво друго да се гледа май...  newsm78

# 204
Оказа се, че днес няма да ходя на ЖК, доки бил на сесия в общината!
Утре ще видим ще стигне ли до пациентите си...
Искам да видя какво става с бебчо!

# 205
  • София
За срещата ме бройте и мен. А за мястото - всеки да си каже в кой район е и ще решим. Аз работя в кв. Изток, иначе живея в Дианабад.
За ФМ - доколкото разбрах, всяка следваща е по-скъпа. Ето, ранната е явно 65 лв, а сега е повече. С такова впечатление съм останала поне от четене по темите тук.
kiαrrα , благодаря за отзивчивостта!  bouquet  Ако се наложи, ще ти пиша на лични за тези пусти болнични. 

# 206
  • София; Дружбето
Цените не знам как ги определят за фетлната. Преди 2 години дадох 60 лв в МЦ фемина с клипче. В Шейново ранната е 100 лв в момента, а втората 60 лв. Аз ще ходя при Марков, ама виж за цена не питах ooooh! 80 лв, ще ги прежаля, какво да се прави Rolling Eyes
Янита, феталната, която правих аз миналия път включваше измерване на всички кости, оглеждане на сърцето, на лицето, абе всички части бяха измерени и записани на един протокол. Третата е специално за сърцето и главата. Тогагв може да се види заешка устна и вродени сърдечни заболявания.
Девйоки, все повече ми се спи, ужас е. И аз искам среща, но след работа бързам към в  къщи. Разчитам да има много снимки Mr. Green Аз чакам с нетърпение да ме уволят, че да ходя на училището на 9 месеца Blush

# 207
Записвам се за срещата. Аз пък живея в Студ.град, почти до Дианабад. electra, съседки сме Simple Smile.
Аз пък бях твърдо убедена, че 2 април е петък и отпуска щях да си пускам  ooooh!.

# 208
Здравейте!
ФМ при доц.Томова в МЦ Надежда беше 100лв., като включва и запис на диск. Slato и аз имам час за 29.04 за 16.30. Може да се засечем  Simple Smile
Добавете и мен за срещата. По-добре да уточним мястото като се види бройката на мамите.

# 209
Цвета, при моята първа ФМ миналата седмица /13 г.с./ гледа само това, за което писах преди това. Каза, че на този етап това се вижда! Не го записа в никакъв протокол, може би автоматично са му се е запаметили изследванията от 3Д-то в моята папка, знам ли пък какво е правил докато аз съм лежала и ме е гледал, мереше там, де да знам, аз не съм много компетентна, все пак ми е първа бременност. Ами ако не е измерил нещо, което е трябвало? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт