ПЛЕВЕН - 89

• 16 512
  • 304
  •   1
Отговори
# 105
*Краси*, не знам в Свищов да има специалност "Социални дейности", освен ако не говориш за някъде другаде. ))
А там към какво си се насочила? По принцип е най-добре да се кандидатства с икономика, после цял 1ви курс поне по този предмет (микро и макроикономика) не учиш. ))
Аз съм завършила там, та ако ти трябва повече инфо, драсни на лични. ))

Сега си мисля да запиша 2ра магистратура, но се чудя дали изобщо има смисъл да се занимавам. )) Но нещо ми липсва ученето, починах си няколко години...)

# 106
Племенницата ми е в малката езикова и въобще не са очаровани от там ,дори обсъждаха да я преместят ,по цял ден са на училище ,учебниците им седят там и родителите незнаят докъде са стигнали ,какво учат.Абе като база е добре ,но като учители и обучение родителите и не са доволни .

Този път сме го минали обаче аз си реших проблема, като започнах да карам детето да си носи и прибира раницата всеки ден... така или иначе я возехме до училище, защото живеем далеко. Така хем по-лесно свикна да си я носим всеки ден и да си учим в къщи ...

.... сега обаче проблема ми е, живот и здраве, догодина как ще катерим баира до "голямата" езикова, защото 7-те класове са там...

# 107
  • плевен
Малко не е по вашата тема но мога ли да попитам знаете ли защо след като си публикувах обява в продавалника някой е написал SOLD-че е продадено а то не е и как да го оправя  Praynig

# 108
Кое е това училище на което викате - малката езикова? newsm78

Константина какъв инцидент си имала? И към какъв модел количка се насочи? И последно И къде ще търсиш?

СНОБ - sine nobilitate(лат.) - без благорадническа титла.

cveteto_2009 поправи си заглавието ако можеш на редактор като нещо от сорта - не е продадено. Wink

# 109
"малката" езикова са от 1 до 6 клас на езиковата гимназия. намира се в сградата на у-ще Йордан Йовков / или по-точно бившата Математическа гимназия/

ох, момичета, искам да ви питам - възможно ли е в Чирпан да нямат обхват мобилните телефони, защото детенце е на екскурзия там и цял следобед не си вдига телефона и което е още по-странно - не се обажда... Звънях и на една нейна съученичка на телефона, а той пък ми дава че няма обхват...  newsm78

уфффф ОТБОЙ - обади се маймуната ... ще й откъсна главата като си дойде

Последна редакция: пт, 20 мар 2009, 22:15 от Viksun

# 110
Сега и аз да кажа за Щастливо детство - някои неща си зависят явно от учителките, защото в нашата група не са въртяли децата по леглата. Започнаха да запълват първо тези в спалнята, с първите дошли деца, а тези които са почнали няколко дни по-късно бяха в другата стая и до края на годината всяко дете си спеше в неговото легло. Другата разлика е, че никога не са ги преобличали след игра в пясъка. Само ако са се изпотили, иначе - не.
А тоалетните в голямата градина наистина са с дупка.

# 111
Номадка,откачи се коша и падна барабар с детето SickНо утре ще разправям подробно,че вече спя с отворени очи.Важното е,че след прегледа й няма нищо-само на майка й побелеи коси.
Цвете-20009,виж си обявата-мисля че пишеше нещо от сорта "relist it"...i и чукни на него.

# 112
Краси, не се притеснявай, ако искаш ще учиш. Сестра ми наскоро завърши Маркетинг задочно в Свищов, също и някаква магистратура ПР или специализация, не знам, а сега кара дистанционно магистратура по Маркетинг. Това е при положение, че ходи на работа от 9-18:30 и в събота до 13ч!!! Страшна е! И какви предмети имат само дето посмъртно не бих могла да възприема - висши математики, счетоводства и други...сметки, таблици, простотии, пишеше курсови работи.. Ако решиш нещо - свиркай - да ви свържа.

# 113
Джина, не мисля, че се изразяваш неправилно и те разбрах. Нормално е да имаш притеснения. И то не защото децата ти са зле облечени. И аз се замислям много над тези неща. Особено след като много добра моя приятелка ми каза, и то преди няколко месеца, че сме проятелки, защото в училище съм имала кожено яке. За протокола учила съм само в "Иван Вазов", близо до нас е и съм завършила през 198.. г. Да не казвам, че мога да съм съученичка на някоя от вашите майки.
......... Тук бях написала нещо, но го изтрих, че малко ми е заядливо днес.

# 114
Що се отнася до музикалното училище - аз не виждам смисъл да се записват деца там, освен ако те самите не проявяват желание да свирят на даден музикален инструмент.
kati_v, какво означава да не записваш детето там предвид състоянието на бранша? Ако има желание да свири и е музикално това с нищо няма да му попречи бъдещото развитие.
За мен е странно как започва да се мисли още от 1ви клас какво ще учи детето след 12-13г.

Аз съм започнала да свиря на пиано на 5години, продължих докато не заминах студентка. Никога не съм искала да ходя в музикалното училище, взимах частни уроци от преподавател, който работеше там, ходила съм на концертите, които изнасяха от музикалната. Завърших висше образование в коренно различна насока и това не ми е пречело.
Музиката изключително много обогатява човек.
Да, това беше и съвета на сестра ми. Ако детето го влече, да го насоча към извънкласни занимания с музика. Не споря ,че музиката  обогатява вътрешния свят, но определено, за да пробиеш в този бранш се изисква или да си адски талантлив или да имаш някой с много пари зад гърба си.
И е напълно естествено да се мисли в перспектива. То и детето ще си покаже, но защо да не направим всичко възможно да му дадем максимално добър старт. newsm78 Нищо лошо не виждам в това.

# 115
Валя, не си спомням за тези униформи.
Ама как си ходехме всички с престилки, а? Беше майтап. Да си сложиш цветно коланче и да си я понавиеш малко на него да стане по-къса  Laughing
Аха, или да й пришиеш тантелена якичка, плетена на една кука. Голям шик. Mr. Green
И аз закачих от тия времена. Simple Smile

# 116
Добро утро на всички.Като гледам/и чувам/ как духа навън,ако изляза може да стигна без време я до София,я до морето-незнам посоката на вятъра...                                                     

# 117
Страхотен вятър има навън-така е цяла нощ.Но скоро ще се оправи.След лошото време винаги идва хубаво Simple Smile

# 118
ice_, що не си намалиш рзмерите на аватара?

# 119
  • плевен
ДОБРО УТРО!
Времето е повече от лошо.Едвам се добрах до работа от този вятър.
И аз като Нади съм много ядосана на тази варицела,която има в групата ни. Дано и този път му се размине на Марио че скоро ме чака изпит и ми се искаше да се подготвя добре, пък и не искам да ми се мъчи детенцето.

Общи условия

Активация на акаунт