ПЛЕВЕН - 89

• 16 509
  • 304
  •   1
Отговори
# 120
При Божидар имаше варицела-2 седмици минаха , откато ми казаха. То все някога ще стане.

# 121
Снежанка ли беше градината,която работеше по някаква програма/май Яна на Деси ходи там/ и къде точно се намира?

# 122
Горе в Девета, на Самуил, Срещу Гробищата почти се пада, от Първа поликлиника нагоре по едни стълби, без кола е невъзможно, ако не живееш наблизо, а Зимата като падне сняг също е труден достъпа, трябва да си ентусиаст
Ние откакто се преместихме пак си ходим пеша де, но за около 25 минути в едната посока, тази зима не сме имали проблем да ходим, нямаше толкова сняг като миналата

# 123
  • Плевен
За шарката не е задължително датето да прихване. И аз тайно се надявах Вики да се опъпчи, но вече седмица няма нищо.

# 124
Да знам я къде се намира тази детска градина

# 125
Мерси,Деси HugЧудех се дали е тази за която си мисля,тя е близко до Сторгозия,само се пускаш по Лозенка и после нагоре по баира.Имаме време още,но вчера се замислих като си говорите за градини.

# 126
Здравейте и от нас. )))

Ужасно време днес, дойде края на март месец и още вали сняг. ((( отвратително просто. (

За ясла, Калина със сигурност няма да я пускам, а за градина е още рано, но и за там се замислям. ) Като му дойде времето ще решавам за това.

# 127
Ерота, обмисли го добре, има доста деца от Сторгозия, в групата имаме едно, което живее и на Лозенка, те ходят пеша даже
Трябва да си сигурна, че има как да карате и взимате детето с колата, иначе ви идва далеч мисля, освен ако не сте шматки като нас
Ние живеем в момента до детска градина Слънце и всеки ден опъваме баира до горе, намерила съм кратък път, но все пак

# 128
Nomadka,разказвам сега за инцидента с бу-то.
Впонеделник реших да сложа лятното столче на Хриси и да махна бебешкия кош,излязохме и  се срещнахме с една приятелка на сторгозиянската поща,отиваме до тях да остави покупките и да вземе ядене за бебето и тръгнахме надолу по Захари Зограф към центъра.Малко преди светофара на пазара столчето се откачи и Хриси тупна на земята барабар със столчето.Изпаднах в паника,тя се разпищя естествено,вдигнах я и тя бързо се успокои,свалям шапката да видя има ли поражения-нищо....Тръгнахме бързо към Авис-а да я прегледат,отиваме там,нямало Педиатър,да сме изчакали 2 часа...Кой ти чака?Знам,че детето ако падне трябва да се прегледа внимателно,да се следи да не изгуби съзнание,да не повърне.Обадих се на мъжа,той излезе от работа и отидохме горе до болницата на Авис-а в Кайлъка.На рецепцията ме пратиха в детското.Качихме се и там една жена/незнам коя и каква беше/ най-демонстативно ми обясни,че там не можело да я прегледат,че било болница,долу в клиниката да слезем,аз обясних,че там няма Педи в момента,и тя пак ме праща долу,въпреки,че подробно описах ситуацията.М..... й. Христо ни закара в Св.Панталеймон.Там имаше Педи,прегледа я много внимателно,оказа,че на Буболечка й няма нищо,но ни предупреди да следим за промени в поведението й.Слава Богу, Praynigняма такива.От понеделник чак вчера се престраших да излезем,но със зимния кош.Не мога да си обясня все още защо се откопча при условие,че бяхме изминали доста голямо разстояние преди инцидента.Сега търсим ново Бу,спряла съм се на три модела-една на Чиполино,на Пег Перего и Инглесина,да ги видя и ще преценим коя ще вземем....
Извинявам се за дългия пост,но още треперя само като се сетя за инцидента.

# 129
О, Боже! И аз настръхнах, само докато четях. Добре, че всичко се е разминало благополучно. Не се притеснявай, аз така веднъж ходих чак при невролог да прегледат Митака, че си падна на главата и той остана много развеселен.  Embarassed Обясни ми, че до годинката мозъчетата им са много мобилни /така се изрази/ и имало повече течност, та било по-трудно да се травмират.

# 130
Nomadka,разказвам сега за инцидента с бу-то.
Впонеделник реших да сложа лятното столче на Хриси и да махна бебешкия кош,излязохме и  се срещнахме с една приятелка на сторгозиянската поща,отиваме до тях да остави покупките и да вземе ядене за бебето и тръгнахме надолу по Захари Зограф към центъра.Малко преди светофара на пазара столчето се откачи и Хриси тупна на земята барабар със столчето.Изпаднах в паника,тя се разпищя естествено,вдигнах я и тя бързо се успокои,свалям шапката да видя има ли поражения-нищо....
...Не мога да си обясня все още защо се откопча при условие,че бяхме изминали доста голямо разстояние преди инцидента.Сега търсим ново Бу,спряла съм се на три модела-една на Чиполино,на Пег Перего и Инглесина,да ги видя и ще преценим коя ще вземем....
Извинявам се за дългия пост,но още треперя само като се сетя за инцидента.
Миличката тя, доре че сте се разминали. Малкия дявол е бил.  Hug
Като гледам моделите колички към които си се насочила не мога да не спомена любимият ми - Пег Перего Уно. Аз покрай моите колебания каква да избера и изръчках какви ли не сайтове. Даже на тая марка се свързах с фирмата вносител, които имат само в Пловдив склад и магазин. Аз понеже предпочитам колички с превъртаща се дръжка се оказа че на пазара се намират много малко такива модели, които да са ергономични с красиви цветове и стабилно оборудване и гуми. Разбира се екстрите към тях въобще не са за пренебретване. Има и една полска като че ли е марка Адбор, която също не е и скъпа за разлика от Пег Перего, но не се намира на пазара ни. Но да се върна на предното. Ще ти постна отговорът който са ми дали за модел колички от миналогодишната им колекция и с превъртаща се дръжка дано ти бъда в полза въпреки, че ако искаш мога да ти споделя и други впечатления:
Каталог 2008 е да се покаже какво имаше миналата година, това не означава, че през 2009 г. продължават да се произвеждат същите цветове. Просто сме го оставили само за информация. Моделите и цветовете,  които са останали още и продаваме с 10% отстъпка са тези, които са в нашия сайт. Пример: от  Aria Oh Completo има още 5 разцветки, Pliko Switch Completo е останал цвят moka, GT3  имаме цвят  tango, Modular System Switch  цвят tango , както и от някои цветове столче за хранене и проходилки.

Моделите, на които може да бъде бебето с лице към майката са следните:

Uno- дръжката се обръща . Цената е 690.- лв и имаме цветове само от новата колекция http://www.vitodesimone.com/content/view/18/28/

Pliko Switch Completo - седалката може да се монтира и в двете посоки. Цената е 785.-   Единствено на цвят Moka e 703.80 лв.  http://www.vitodesimone.com/content/view/89/125/

Skate - целия кош се преобразува и може да бъде поставен в двете посоки . Цената е 1 290.- лв. http://www.vitodesimone.com/content/view/13/23/

Има и  3 системи към които е включен кош за новородено , столче за кола и чанта, и когато е поставен коша за новородено, бебето е с лице към майката.

1) http://www.vitodesimone.com/content/view/8/12/ - цена 960.- лв

2) http://www.vitodesimone.com/content/view/88/124/  - цена 1395.- лв. Единствено цвят Tango е 1 239,30 лв.

3) http://www.vitodesimone.com/content/view/86/122/ - цена 1 315.- лв

# 131
Nomadka,тия пари са ми много.Чиполиното май Ultra беше и е с превъртаща се дръжка.Искам да ги огледам в магазин,защото от интернет е съвсем друга картинката.Да сложа Буболече и да пробвам с нея...Като купим нещо ще се похваля...
, аз така веднъж ходих чак при невролог да прегледат Митака, че си падна на главата и той остана много развеселен.  Embarassed
Педито беше с такава специалност,май даже детски невролог,останах очарована от нея и вниманието й,как обяснява всичко и разпитва.Важното е,че детенце е О.К. Peace

# 132
  • Плевен
nomadka,ти ме разби.....какви са тези цени бре жена.... ooooh!
За тази сума ще накупя 1000 неща за детето. Naughty

# 133
Ох, не че на мен ми харесаха ама като си ровя из нета и харесам нещо после много красиво стои във въображението ми.  Laughing Laughing Laughing Разбира се, че е грехота да се харчат толкова пари за количка особено когато не извират. Тина от Чиполиното има таз годишни модели, които са комбинирани и са около 300лв. Макар че Бертони които са така китайска изработка също много са ги докарали като хората два три модела 2009г. и са до 250лв с чанта и дъждобран. Например като за твойта принцеса това - http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/1337. Има и на Хаук един модел, който е на доста прилична цена  и удобна макар от 2007г. модел- http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/1331
Ти къде ще ходиш да търсиш количка?

# 134
Моето дете също е в малката езикова и знам с какво се занимават и докъде са стигнали, макар и не в детайли, но това не ме притеснява, щом детето се справя. На който нещо не му харесва и има възможност детето му да е някъде на половин ден, нормално е да го премести. За нас е ОК Wink

1000 лева за количка не бих дала по никакъв начин, ако ще златна да е  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт