ПЛЕВЕН - 89

• 16 507
  • 304
  •   1
Отговори
# 135
Милата Хриси! Важното е, че е добре!!! А,Константина, представям си какво си изживяла!  Hug

Аз да се оплача! Днес така паднах...направо ужас! smile3532По очи и си обелих колената! JoyСега се смея,ама доста ме заболя! От дете не съм си ожулвала колената, ама айде де, сякаш някой бе бутна и залитнах и докато си виках "Ще падна, няма да падна..." И ТУУУУП! И то на центъра! newsm62 Голям срам!

# 136
Моята е Уно на Перего, за 670 и е супер, не е мръднала
Но Константина може да си вземе например Омнията на Чиполино, мисля, че ще и е идеална за Хриси за лятото - към 100 -тина лева, имитира Бъгстъра, която ми е любимата на мен, но е скъпа - към 500лв за лятна количка не давам
Аз още се чудя докога да карам на Уното и да я продавам после и да взимам по-лека за по-голямо бебе, нищо, че Уно-то си има летен вариант и ще ми е трудно да се разделя с нея
Скейта на Перего е ужасно скъпа и най-вече тежка количка, не бих си я купила
Скейта и Уно-то ги има в Аз бебето, там я има и Омниа-та на Чиполино

# 137
Нашата количка е доста тежка и затова миналия месец си взехме ето тази:

Избрах си нея, защото исках да има табличка за детето и за майката. Не е скъпа - 120 лв. и е лека - 7 кг. Аз не бих дала повече от 200 лв. за лятна количка.

# 138
  • Плевен
И според мен не си струва да се дават много пари за лятна количка..Дано обича да се вози,защото ние до 10 месечни само се возихме в количка и после голям мерак за ходене и дотам беше с количката.Мен лично на Бранимира количката ми харесва. Peace

# 139
Моята лятната е пак на Грако, за 230лв, беше намалена от 270лв, според мен трябва да е здрава, защото ще се ползва поне още година, година и половина зависи колко е голямо детето.
Калина нищо че това лято ще направи 2г, не мога да я изведа без количка, все още се изморява като походи 20-30мин, а и спи в количката.

# 140
  • Плевен
Ауууу,видяхте ли какъв сняг има в западна България.... ooooh!

# 141
  • Плевен
80см  Crazy

# 142
Пег Перегото,което съм харесала е 6,5кг,комбинирана с всички екстри, 'дет се вика.Но и най-скъпата.Ще ги огледаме тази седмица и ще вземем една...

# 143
  • Плевен
И аз все разглеждам лятни колички и по снимка много ми харесват. Но и аз мисля да не даваме много пари за количка.
Само се каня да пусна за продажба на Люси количката и все ме мързи да я снимам.
Дещо, ти в Продавалника ли ще пускаш твоята?

# 144
Пламси, не знам още
Първо ще пробвам в Плевен да я продам, имам и бременни приятелки няколко, не съм ги питала дори

Константина, Ариа-та на Перего ли си харесала? Тя не е ли скъпа? От време на време излиза във форума за продажба
Но тя май е лятна всъщност
На теб за какво ти е комбинирана? Взимай лятна направо, с легнало положение

# 145
Дадох повече пари за лятна количка навремето, защото живеехме в Канада и непрекъснато пътувах сама с детето по самолетите, та ми трябваше нещо хем компактно /да го качват задължително на борда на самолета!/, хем удобно за детето. Безценна покупка - супер лека /6.4 кг/, супер сгъваема /носех я на рамото си като чанта, когато се налагаше/, маневрена и много удобна /и за спане/. Изби си парите, Велина до 4.5 г. се возеше в нея, мързеланата и още е здрава.
http://www.babybarnitems.com/images/halforddxtsystem.jpg

# 146
Добро утро момичета!
От извесно време само ви чета,нещо ме мързи да пиша и вече усещам че почвам да се сдухвам вкъщи,писна ми с това време да се стопля, че не се издържа вече #Cussing outиначе Марио е много послушен и вече не се събужда нощно време да папка Mr. Green,след банята яде в 21 часа събужда се чак в 6 сутринта и пак заспива до към 9 ,и аз се наспивам вече Heart Eyes
Константина много неприятна случка,представям си какво си изпитала,но добре че на Хриско и няма нищо Hug
Колкото до количката нашата е кангаро,ама след време ще купуваме сигурно лятна че май ми е тежка,то нали излизанията ни се броят на пръсти с това време Mr. Green

Последна редакция: нд, 22 мар 2009, 09:06 от desisladka

# 147
Хайде и аз да се оплача. Натали в петък вдигна температура, а в събота напипахме и топчета на главата и. Повикахме педиатър в къщи, и се оказа че е реакция към ваксина, и най-вероятно кара лека форма на рубеола. Сега не е толкова кисела и няма температура. Даже сутринта и яде.
За количките- аз нашата няма да я сменям. Не е много тежка, широка е и ще може да спи като излизаме.
Константина , представям си как си се изплашила. Моя съседка има количка от тези на които коша може да се люлее. 3 пъти и се сгъва количката докато са на разходка.

# 148
Влизам да споделя възмущение от цените на дънките, на хубавите тоест - 200-300 лева, аз не можех да повярвам, честно. И в Мола не съм ходила още при това. Има в Дънков свят за по 25 лева, но нищо не ми хареса, никъде няма нормални изчистени модели, всичко е с някакви шарении, простотии, кабзи, жълти шевове и бели метални пластини в едно, широки крачоли, свръх ниски талии и т.н.

# 149
  • Плевен
Silvipl, това от коя ваксина се е получило? Ужасно ме е страх от тези ваксини. Всеки път се побърквам само като слагаме. Какви гадни неща прочетох......, че и филмчета гледах.
Деси,аз си харесах днес в Мола едни дънки, но са много тънки,летен плат. Иначе в магазин Stage има 50% намаление и от там си взех изчистени и съм много доволна. Peace

Общи условия

Активация на акаунт