ПЛЕВЕН - 89

• 16 257
  • 304
  •   1
Отговори
# 180
Добро ви утро и от мен! Ветровито е прогнозата. Ще видя и аз ако затихне следобед, може и да се вейнем с бебока по двора, че въздухът му действа доста добре и на хапване и на спинкане.  Simple Smile

Цитат
Всеки иска това
Аз пък искам да спечеля от тотото. Laughing

# 181
Константинче, добре си е малката ,аз по принцип не обичах дебели бебета ,ама  какво да ти кажа....... съдба !
И още нещо ,ако e заразен ,може ли да излиза от вкъщи?
Айде добро ви утро 

# 182
Ето ме и мен.Дано се оправи времето,че и на мен ми се излиза Praynig
Днес Дара,Вяра и Милен стават на 1месец.Да са живи и здрави за радост на мама и тати...

# 183
  • София
Черешке,не се притеснявай толкова.Бобо не  етолкова малък,спокойно може да си изкара шарката Peace,казват дори,че бебетата я карали леко,макар че всичко е индивидуална.Аз имам предвид варицелата де.А каква шарка е пипнало братовчедчето?

# 184
Добро утро и от мен. )))

На вън духа доста, но иначе пък е топло. Ако спре вятъра ще е чудно време. ))

# 185
Константинче, много ти е фина девойката, къде ги видя тия бутчета.  Laughing Чудесна е.
Днес, ако не завали, след 13-14ч съм навън, слинга още вчера го разнасях с мен, ако те видя случайно, да знаеш, че ще е с мен в количката
Вчера бяхме в Кайлъка, после в Градската, абе много мързеливи събота и неделя имахме, Елена и тя се погрижи да си поспи порядъчно. А Яна е в Сф и не иска да ме чуе, толкова много се е заиграла и заблеяла, ходят в някакво детско клубче при познати без пари и стои по цял следобед, дивее, щяла да ходи на басейн, кефи се, че не е на градина и така. Научила се е във ваната да се гмурка и да си задържа въздуха и супер разпалено ми разказва колко се "кефела"

Леле как духа

# 186
Константина,много е сладичка малката,ох да си го нащипе човек Simple Smile И какви очи,като картинка Simple Smile
Чери,нямам идея за шарката,дано мине бързо.А ти сигурна ли си,че сте я хванали?
И аз да питам- кога за първи път водихте децата на зъболекар? Като гледах един репортаж как деца по на 4-5 години имали по няколко кариеса и се притесних. 

# 187
И аз да питам- кога за първи път водихте децата на зъболекар? Като гледах един репортаж как деца по на 4-5 години имали по няколко кариеса и се притесних. 
Ами нашият случай беше като от репортажа. Точно къмто 5 годинки тръгнахме по зъбари. Моята щерка е наследила най-лошото като ген и от баща си и от мен. Лесно се развалят и отгоре на това вървят криви. Така че индивидуално е или поне нашият опит е в тая посока.  Cry

# 188
Джина, заведох Марти преди Коледа за пръв път на зъболекар и имаше 2 кариеса. Сложиха му пломби с голям зор, много рев и крясъци  Cry.

Чери, 3 седмици след контакта се проявява шарката. Не се притеснявай, той не е много малък. И по принцип може да излиза от къщи ако е заразен, всъщност точно затова се заразяват децата, защото болните излизат когато са заразни.

# 189
Аз някъде през август водих Яна, когато аз бях на зъболекар. предварително и го направих да и стане интересно - как ще се вози на едно столче, ще я разглеждат с едно стъкълце... Като помня колко ме беше страх като малка - леля, баба и зъболекарката не могат да ме удържат на стола. Също и я оставих да гледа докато ми правят манипулацията и целенасочено не мрънках, не охках и не казвах - ох, чакайте малко сега, страх ме е и подобни,  които ги правя по принцип... Аз съм кошмара на зъболекарите и гинеколозите, много им преча на работата и ги бавя... Обаче заради Яна си преодолях страха. И на гинеколог е идвала с мен и е гледала като бременна.
На зъболекар е хубаво по-рано да ги заведеш профилактично, не знам къде има детски обаче. Мийте зъбите всяка вечер и така
В градината на Яна от тази година си мият зъбите на обед, не винаги де, когато имат ябълка за десерт не си ги мият, също и доста им говорят за здравословно хранене, спорт, зъби...Ние започнахме да ги мием съвсем редовно на две и нещо години, четохме за Чук и Пук книжката, абе имаше яко пропаганда.

# 190
Здравейте и от мен Hug
Голяма сладурана е малката Хриси,елегантна мома и какви сини очички има,Марио е със синъо-зелени и дано не се изменят, на баща му са такива, за Бабсана нямам думи какъв е пухчо, не ни е лесно на нас дибелите Mr. Greenама като гледам Марио ще го настигне с тия темпове,днес сме на консултация та после ще се включа с подробности
Ето бузки и от нас Mr. Green

# 191
Аз излизам от сега. Константина, слингът е в мен.
Бранимира, пиши ми на лични или във фейсбук как става номера снимките да са видими за нерегистрираните  Praynig

# 192
И аз ще изляза,дано само не духа много,че вероятно ще останем в квартала!
Десисладка,и Марио голям красавец,що женски сърца ще разбие.....

# 193
Аз съм замислила да ги водя профилакично,но не знам дали не са малки  newsm78 Може да изчакам до 3г.,че да мога както казва Деси да им обясня за какво става дума.Но и лекар трябва да избера да не ги стресира. А за миенето на зъбките ние го правим откакто почнаха да им излизат зъби. Задължително сутрин и вечер.Може засега да не мият кой знае какво,но важното е навик да им се създава.

# 194
Сигурна съм, че и да обяснявам и да показвам, и челни стойки да правя, когато дойде момента да отидем на стоматолог с Миташки ще е кошмар. Той реве на фризьор ако той има неблагоразумието да пусне машинката за подстригване и я насочи към главата му, а какво остава някой да му завре устата пищящо борче. При все, че имаме машинка за подстригване, с която Емо се подстригва често, разглежда я, пипа я, знае за какво е, вижда баща си като я ползва и не...ако му я включа бяга далече  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт