ПЛЕВЕН - 89

• 16 262
  • 304
  •   1
Отговори
# 165
Що се отнася до училищата и изискванията, смятам че те основно трябва да идват от самите родители. Ако на родителя не му пука, а учителят има определени изисквания с които детето не може да се справи само, естествено е че ще загуби интерес за каквито и да е занимания. Първите 4ри години в училище са наистина много важни и голяма част от работата трябва да я вършат родителите. А повечето разчитат на това, че като ги пратят в училище и там ще ги занимават, е да, но заниманията там са 5часа, а през цялото останало време това дете си е в къщи.

# 166
A,kati v,  аз трябва да се извинявам за чаршафите Simple Smile
Сега да ви покажа една загрижена майка къде си наказва децата да спят Simple Smile
http://de4ica.multiply.com/photos/album/33#58 оттук напред
А пък всички тези мои тревоги много си мисля,че ще си останат само мои. Децата ще си пораснат и ще си имат свои възгледи,много ще ме питат мен. Но като всяка майка и аз се притеснявам от най-лошото и искам да ги предпазя,но е хубаво за тях да се сблъскват с различни неща,за да могат да се справят сами.

# 167
  • Плевен
Джина, честита нова придобивка. Само да те питам, мебелите, които мъжът ти прави с най-тънкия кант ли са изработени? Ако е така не мислите ли, че са опасни за децата - лесно могат да се наранят?

Последна редакция: нд, 22 мар 2009, 17:24 от valja

# 168
Вале,какво имаш предвид,как да се наранят?
Иначе аз пък в това отношение не съм страхлива и не ги пазя много Simple Smile Здравко най-обича да си играе с болчетата и отверките на баща си,редовно има парички по земята - разни жълтици за бонбони Simple Smile Единствено май контактите ни са обезопасени. Но може би пък и затова нямат интерес към тях и не ги лапат.

# 169
  • Плевен
Джина, заради острите ръбове, които се получават.

# 170
Само да ви се похваля ни в клин ни в ръкав-Буболече пълзи,все още оре с глава,но се мести,по корем,и оттласква краката....Има трънче в дупето детето.
Само да кача снимки,Стелче,да ни видиш и бузите,и бутчетата и д.....И да не казваш после,че нямаме Laughing
П.П.Мацката,която седеше от ляво на мен на срещата да ми пише на ЛС,ще й забравих ника Embarassed

# 171
П.П.Мацката,която седеше от ляво на мен на срещата да ми пише на ЛС,ще й забравих ника Embarassed
Май бях аз. Simple Smile

Оххх, ще се побъркам. Няма оправяне това дете, вече втора седмица е зле, а пи антибиотик. Ту се подобрява, ту се влошава. Вчера беше ок, взехме бележка за градината, а днес - пак вдигна температура и кашля. Утре вече ще ходя да искам по-сериозни изследвания, дано не е нещо по-сериозно.

# 172
# 173
Аз искам децата ми да не пушат, да не взимат наркотици, да не си падат по секти и да знаят какво искат, да не са коне с капаци, да имат граници на поведението, но не и на мисълта, да имат самочувствие, да следват сърцето си, да открият способностите си и да ги развиват, в тийн годините да не ги завлече много овчият момент, искам да знаят английски и да имат някаква двигателна активност
обаче кой ме пита мен, ще видим

# 174
  • плевен
Аз искам децата ми да не пушат, да не взимат наркотици, да не си падат по секти и да знаят какво искат, да не са коне с капаци, да имат граници на поведението, но не и на мисълта, да имат самочувствие, да следват сърцето си, да открият способностите си и да ги развиват, в тийн годините да не ги завлече много овчият момент, искам да знаят английски и да имат някаква двигателна активност
обаче кой ме пита мен, ще видим

Всеки иска това за детето си.И мен ме е страх как ще се изгради като личност,какъв ще бъде като дете,като тийнейджър.....ще видим има време

# 175
Добър вечер!
Изчетох ви, още нищите бедните, богатите  и характеропатиите им Grinning

А нас пък какъв сняг ни беше навалял........направо не повярвах на очите си когато се събудих сутринта.Всъщност събуди ме един снегорин. Но всичко изчезна след Троян.

# 176
Константинче ,тоя фъстък малък никакви бузи няма .Много е мъничка и  готина , с тези сини очи...лелииии ,много се е оформила вече ! Да напоня какво значеше бузи    http://blackcheery.multiply.com/photos/album/7/Mryvka#3      ,Е вече не сме така ,но бузки имаме още Не тежи толкова , а изглежда пухен.
Джина много се радвах и на вашите снимки ,все като ви гледам снимките и си викам каква ли е лудница у вас ,но пък и голям смях сигурно става.
Да са ви живи и здрави дечицата !
Имам въпрос  ,уплашена съм ,защото едното братовчедче на Боби се оказа ,че има шарка . А два дни спаха в едно легло следобед. Играха си ! Даже днес видяхме ,че има ,не сме очаквали. Знам ,че е хубаво детето да я кара отрано ,ама на Боби ,не му ли е рано? Опасно ли е? Дали ще вдига Т .Пъпчиците са гнойни незнам каква е шарката. Какви симптоми да чакам ,кога да казвам на лекарката ,че отсега ще почне да ми изписва сигурно профилактични лекарства.

# 177
Стелче,уважи ме де,виж каква снаха ти отглеждам,а ти-нямала бузи...Аааааа,от сега с тия свекървенски номера hahahaДа не кажеш утре че на майка си била само кожа и кокали Laughing....Аз да си се похваля каква "мръвчица" си отглеждаме Peace
За шарката не съм компетентна,другите да кажат....И да нацелуваш Бобо,пък дано се видим скоро Praynig

# 178
  • плевен
Добро утро.Днес всички спинкате.Ужасен вятър е навън и май и днес няма да се ходи на разходка.Лек ден на всички newsm10

# 179
Времето ще се оправи ние следобяд ще бъдем на разходка.Аз почти всеки ден я извеждам моята с изключение на дните когато има много сняг когато е много студено времето и вали дъжд и когато има много силен вятър.Нас студа не ни спира.

Общи условия

Активация на акаунт