С Майско бебе във тумбака, само топ-късмет ни чака! N 28

• 15 100
  • 300
  •   1
Отговори
# 150
Деси много се радвам, че нещата при теб са се пооправили! Сега стискай крачета и почивай повечко!
 Айла честито за очите! Аз още се колебая дали да е секцио или нормално, но остана още малко време и ще трябва да си реша? Grinning

# 151
Добро утро, мацки   Nature Sunny
Днес се очертава хубав слънчев ден   Nature Partly Sunny /въпреки вятъра гаден Варненски Simple Smile /

Деси браво на вас с малкия Макси. Много се радвам, че сте си вкъщи и че вече си доста по-добре. Ти си позитивна както винаги и също ни зареждаш с оптимизъм, благодарим ти   bouquet и продължавай все така   love001 smile3525

На болничките пожелавам бързо оправяне!
Усмихнат ден на всички  newsm47

# 152
Десиииииииииииии Добре си си дошла у дома и в темичката ни.  Hug
Радвам се, че всико е наред и дано да почака да влезе в 9 месец и чак тогава да излиза това малко бебече Макси. Целувки!

Никой ли не е мерил тонове? Явно само аз.  newsm78

За тези сахтове не ми се говори,защото пари хвърчат като топъл хляб. Направо вече спрях да ги гледам, че в тая криза само това липсва..................  Joy

# 153
  • София
rali44ка, а мен ми мерят тоновете последните няколко пъти и са все между 140 и 150. Веднъж ми правиха запис за половин час и тогава за малко паднаха и до 115 и се качиха и до 180, така че много варират. Но знам, че в норма са между 120 и 160. Дано ти е полезна тази информация и дано това с ниските тонове при вас е било временно. Praynig

# 154
  • София/Варна
Адашче, радвам се, че вече си дома. Надявам се са ти изписали адекватно лечение за борба с контракциите и да си дочакаш термина  Hug
Софиянки, не е ли време да се организираме за нова среща, докато не сме започнали да раждаме Wink? Първият уикенд на април?

# 155
KayRen аз съм с две ръце, и без това изпуснах всичките ви срещи. Но тази вече няма да я пропусна.
Първия уикенд на Април звучи чудесно, предполагам времето дотогава ще се е вразумило съвсем, така че може да седнем някъде навън да попечем тумбаците

Апропо, Вис Виталиса в София откриха ли го или още не. И ако някой е ходил би ли ми обяснил къде се пада. Някъде бяхте говорили за това ама не мога да го намеря  Embarassed

ООООх какво временце е навън, мъкаааа. Писна ми да работя искам вече отпуск. #2gunfire

# 156
Деси добре си ни дошла lovekiss Гушкай се в леглото и само позитивни мисли    bouquet
Аз от сбирки и купони не мога да почина hahaha В петък в къщи имахме гости, в събота бяхме на сватба, в неделя ние бяхме на гости, а днес чакам пак в къщи гости Crazy Поне не ми е скучно тези дни, че откакто не работя, навън е гадно времето и съм като затворник. Надявам се вече да е хубаво времето за да си изпълня план графика със срещите и покупките Mr. Green
Мацки кажете какво правите за болките в ханша и кръста Rolling Eyes направо има моменти когато не мога да си стоя на краката, а не се натоварвам въобще със нищо. Като спънат кон съм #Crazy
Аз съм за среща първият уикенд на април. Дано и времето да е хубаво за да не се навираме вътре.
Лек ден smile3535

# 157
  • София
Тонове - Моите също варират - между 170 и 115, като са основно около 140.
Всъщност лекарката ми твърди, че е добре да варират.

Среща - абе първия уикенд на април аз не мога - ще пропусна, ако се разберете. Ама втория съм тука, в случай, че е ок.

# 158
Адашче, радвам се, че вече си дома. Надявам се са ти изписали адекватно лечение за борба с контракциите и да си дочакаш термина  Hug
Софиянки, не е ли време да се организираме за нова среща, докато не сме започнали да раждаме Wink? Първият уикенд на април?
Хайде, този път няма да пропусна  Crazy
4 или 11 Април, 14 часа, "Кривото"
KayRenn
tedy_cat
idar
Glum
Аз

......
Апропо, Вис Виталиса в София откриха ли го или още не. И ако някой е ходил би ли ми обяснил къде се пада. Някъде бяхте говорили за това ама не мога да го намеря  Embarassed

......

ВисВиталис ще откриват на Симеоновско шосе, преди светофара за Студентски град, в посока от Околовръстното шосе от лявата страна до комплекс Макси, но не знам кога ще го отварят. Ще помоля мъжо да види, че той минава оттам всеки ден

# 159

Онзи ден ходихме към Студентски град и Вис Виталис още не е отворен пише че ще отвори скоро , ама не пише кога . Иначе се намира от околовръстното по Симеоновско шосе , отлявата страна преди Студентски град.
ПП Пишете ме и мен за Кривото ще се радвам да се запознаем   bouquet

# 160
здравейте мацки, аз отдавна не съм писала ама ви чета редовно искам да ви питам дали някоя от вас има представа от къде се взима тази декларация за банковата сметка която трябва за НОИ за майчинските .тъй като аз си имам банкова сметка не е нужно да си откривам нова нали.
  Rolling Eyes

# 161
  • Пловдив
Отиди в твоята банка - издават го веднага и е абсолютно безплатен. И да - не е нужна нова сметка - дават ти номера на твоята такава.

# 162
Здравейте МАЙчета!
Радвам се за мамчетата,който вече са добре! А на тези който имат някакви проблемчета бързо възстановяване  Hug
Честити покупки на всички и от мен,със кеф да си ги ползват Heart Eyes
KayRenn и аз съм за срещата,че миналия път не успях и така ме беше яд  Close Толкова хубаво ми беше на срещата през февруари,че сега няма да пропусна  smile3521
За тоновете и на мен ми правиха запис вече два пъти, нашите стойности варираха м/у 130-140
и док каза че е нормално!Даже вече ще ходим всяка седмица!
bebZz така ме е яд,знаех си че си ти ама пусти срам!Ти кога пак си на преглед? Може следващия път да се видим  newsm10
idar и аз като теб, само по гости и в нас гости и сега в събота на сватба! Вече нямам сили  Tired,но какво да се прави след като родим ще си стоим в къщи и ще ни се купонясва  Peace
Bubcheto къде се изгуби мила  Hug
Хайде момичета лек и слънчев ден аз отивам да си търся костюм за сватбата Wink

# 163
  • Plovdiv
Здравейте и от мен. Днес времето е чудно тъкмо се прибрах от разходка..................Бих искала да помоля някой, ако може да ми пусне потребител и парола за албумчето , че бях е запаметила ма от както си форматирах харда я нямам. Благодаря ви   Nature Sunny  Nature Sunny

# 164
Здравейте, мами.
Искам и аз да се запиша за срещата в София, до сега не съм ходила, но ще ми бъде интересно да се запозная с вас Simple Smile
Аз също поръчвах от ларедут януари и дойде за 2 седмици, трябваше да си го взема от пощата. Сега съм си набелязала 1000 неща, но излиза доста соленичко и изчаквам, да ми дойде акъла и да намаля Wink
За тоновете като сме ги мерили са към 140-130 и нещо не си спомям, но не съм сигурна вече.
Тази седмица ще ходя да видим как се развива бебка.
Искам да ви питам, усещали ли сте като мускулна треска между краката? Вътрешните мускули на бедрата? Аз като се обръщам от едната страна на другата в леглото и го усещам, мн е гадно Sad И се чудех дали е нормално?
Радвам се, че темата ни е пълна с добри новини Simple Smile
Само така момичета  Peace Praynig

Общи условия

Активация на акаунт