С Майско бебе във тумбака, само топ-късмет ни чака! N 28

• 15 094
  • 300
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро мен майчета!
Черпя Ви виртуално кафе, а мекиците са от Дендри  Heart Eyes
Я да Ви питам, че не съм сигурна за нещо - отвреме навреме много рядко ме болят ребрата, това означава ли че бебето ме рита там в този момент?  Защото не го усещам да ме рита, а само лекичко ме боли.
Приятен ден на всички!

# 136
  • Велико Търново
Добро утро Grinning
CrazyDeina,не ребра,ами всичко ме боли CrazyАз,обачи си имам някакво вътрешно усещане кое е притеснително и кое не е.Та считам тази болка от вторите CrazyПожелавам ти нищо да не те боли.

Dendri,снощи обещах тържествено нищо по-вече да не купувам/помпата я бях замислила по към април/,а пък сега ти ми буташ таз оферта и мацката от Търново как да не я купя Mr. Green

Ели,надявам се,че си видяла каквото ти е  трябвало Hug

# 137
 CrazyDeina, както и предният път, така и сега, последното ребро вдясно едвам се държи вече милото  Laughing Имам чувство, че по някое време ще каже "хряс" и ще се счупи. Даже често заемам принудителна поза с ръка на главата, за да му дам малко простор.

И аз си поръчах вчера помпа от Продавалника. Казват, че е нова, неизползвана, ще видя като пристигне днес.
Ето такава е - http://family-bg.com/prX_2477.htm

# 138
  • София
  Здравейте и от мен,
аз съм последни дни на работа, малките пооздравяха, аз също и нямам търпение вече да съм си вкъщи и да си подготвя и оправя нещата за бебчо.
  Да се похваля, че вчера бях и на офталмолог, за оглед на периферията и на очното дъно. Оказа се че нямам дегенерации и въпреки високия диоптер, аз съм -10 късогледство, няма опасност от отлепяне на ретината и противопоказание за нормално раждане. Така че вече нищо не ме спира да опитам да родя този път нормално, пък ако нещо се оплете и се наложи въпреки всичко секцио имам доверие на моята лекарка  Simple Smile

# 139
Добро утро сладуранки   bouquet
При нас нищо интересно няма  Wink, бебка си е ОК расте и ритка, и всичко и е в норма.
Сиска искам да те попитам за колко време ти идва поръчката от La Redute?

# 140
Dendri,снощи обещах тържествено нищо по-вече да не купувам/помпата я бях замислила по към април/,а пък сега ти ми буташ таз оферта и мацката от Търново как да не я купя Mr. Green
Хихихи   Innocent
Сиска, к`во да направя - като набарам добра оферта не мога да си трая. nuts Да ти кажа, даже малко ме доядя, че вече си я взех моята... доста по-скъпо, макар и пак новичка. Поне друг да се възползва от това прекрасно предложение.  balloon
Аз се записах в обявата, "за да покажа на приятелка" (демек някой от вас ако иска) пък вие не ми се сърдете, че се явявам като Демона на шопинга. Mr. Green От добро чуство го направих. Kissing Heart

# 141
  • Велико Търново
Дендри,мерси! HugАма ще я видя колко е "нова",защото напоследък акто чета във форума на продавалника какво става и ми прилошава ooooh!

Дикси,честита помпа и на теб.Хубава е твоята.Аз с Божа ползвах една на Дисни и обиколих центъра на Плевен докато намеря магазина в който се продаваше.Не беше лоша,но втори път от нея няма да купя.

Мадлена,поръчките идват различно,но срока на доставка е 6 седмици.Сега например имат огромно забавяне заради кризата и те французите са прослувути със стачките си,та чакам голяма поръчка от януари.Обаче,пък поръчах края на февруари и в началото на март ми беше дошла,но беше малка за 100лв.

# 142
Малеее, Сисе ти направо ме уби  Crazy, 6 седмици, а пък аз викам на баба ми да си седи в къщи, че да не изпусне куриера  ooooh!
А имаш ли идея, с коя фирма правят доставките и как процедират ако няма никой в къщи?

# 143
  • Велико Търново
Мадленка,ти май изобщо не си чела ларедутската тема CrazyДоставката не е с куриер,а с пощите.Ако,пратката е по-голяма от 2 кг. отива на митница,ако не е отива в пощата.Ти ще получиш известие кога ти е пристигнала пратката.Само мога да кажач,че французите са страшно коректни.

# 144
 moresmileДобро утро Май-чета и от мен!   bouquetХайде на кафенце,   food010е поне аз сега се излюпвам.
Минавам само да ви кажа, че вече съм си у дома и ще имам време да си ви чета и пиша.
Чувствам се много по-добре, макар и Марков да каза, че ако продължавам с тези контракции ще се видим с Макси тези дни,  ooooh!ноооо аз съм твърдо решена срещата да отложа максимално срещата по между ни. Crossing Arms  Crazy Heart Eyes Laughing
 newsm03 newsm53 newsm03Искам да кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ на всички мами от форума, които бяхте с мен през цялото време и ме подкрепяхте hug smile3525 newsm51 smile3525
Специални благодарности на ФЕЛИНА,  smile3525РАЛИЧКА smile3525и МИКА smile3525 за това, че бяха така загрижени и ми предадоха тяхната и вашата подкрепа и сила и не ме оствят и до сега да се предам!!!
Едно голямо БЛАГОДАРЯ smile3501 Two Hearts smile3501

П.П. Само да отбележа, че темичката ни е оформена великолепно ммммм дааааааа  bigdance2

# 145
Мадленка,ти май изобщо не си чела ларедутската тема CrazyДоставката не е с куриер,а с пощите.Ако,пратката е по-голяма от 2 кг. отива на митница,ако не е отива в пощата.Ти ще получиш известие кога ти е пристигнала пратката.Само мога да кажач,че французите са страшно коректни.
Аха  Embarassed, не съм я чела, е мойта поръчка не е много голяма, но определено трябва да се въоръжа с търпение  Thinking
Благодаря ти много за информацията   bouquet

# 146
  • Русе
Деси, чудесно е че си в къщи. Стискай крачка още малко за да излезе юнака голям и силен  Hug

Сиска, нищо не става. Както и да е. Все някои ден ще стане.

Поръчките от Ларедута идват вече за 7 седмици. Официален срок.
И аз съм сърдита   Crossing Arms Какви са тия сайтове за покупки. Стига вече. Изхарчих наследството на децата. Останаха без пари за университет  Joy

# 147
Деси, с много хубави новини ни радваш   bouquet. Стискай още малко  Hug

Тези сайтове са такава краста  Crazy, добре че си изтеглих парите от картата, та да не се изкушавам  Crazy

# 148
  • София
Здрасти, мили момичета,
Ето ме и мен с десетина страници закъснение. Мадлена задобря яко - направо на уеб дизайнер отива...  Mr. Green

Аркси, като си говорим за имена на момченца с В, на мен фаворит ми беше Виктор (е, вместо това ще гуша момиченце с Р..Simple Smile )

Айла, честито за очите! Много е готино да откриеш, че имаш здрави очи, независимо от високия диоптър! Пък с раждането каквото има да става, ще става така или иначе.

Аз се разболявам. Нещо вирусно - въртят ме кости, вътрешности, гърлото ми дразни, лошо ми е. Нещо се уплаших от това, че някъде бях чела, че боледуването по това време качва рисковете. Ама като прочетох колко от вас борят грипа, малко се поуспокоих. Сега отивам да пазя леглото, а ако някой има окуражаваща информация и съвети как да грипуваме успешно в края на седмия - пишете Simple Smile

Иначе тази сутрин, докато се въртях уплашена в кревата, ми хрумна следното "позитивно заклинание":
Май-че с първоаприлска виза, да не бърза да излиза! Simple Smile  И да не става за тема, не мога да се въздържа да не го споделя с вас... хи-хи,

# 149
Благодаря Glum  Embarassed, направо съм си сбъркала професията  Crazy
........

Иначе тази сутрин, докато се въртях уплашена в кревата, ми хрумна следното "позитивно заклинание":
Май-че с първоаприлска виза, да не бърза да излиза! Simple Smile  И да не става за тема, не мога да се въздържа да не го споделя с вас... хи-хи,

Направо е страхотно и става за заглавие   bouquet
Ти взимай мерки с бабини илачи да пресечеш настинката  Hug

Последна редакция: вт, 24 мар 2009, 10:35 от madlena_bg80

Общи условия

Активация на акаунт