Дюкан най-стриктно спазвам и със успех отслабвам - 166

• 31 473
  • 566
  •   1
Отговори
# 405
Привет Банда!
Попаднах на последната страничка от предишнта тема и страшно се изкефих, че HEMСКОТО ЦВЕТЕ мебеше включило в горичката си от гушки!
Аз минах първата фаза само с -2 . Обещавам да съм сериозна и да дюканствам активно този път!
Хайде връщам се да ви чета, че съм изпуснала още  Winkпетъчните протеини Wink!

# 406
Just`a`girl --Много съжалявам, че си върнала всички свалени кг. Има смисал да си на диета. Само, че втория път се сваля много по-бавно  питай мен. А за противозачатачните не мога да ти кажа нищо никога през живота си не съм се тровила с подобна гадос. Аз те приветствам с добре дошла .Дано някоя девайка да ти отговори Ти  колко кг имаш да сваляш.  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Снежка--Коко-кола пиха гостите които не бяха на режима на Дюкан. Ние само се облизвахме. Blush Blush Blush Blush Blush
Днес готвих много направих спаначното руло с 2 вида плънка сьомга и пуешко филе
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=345262&pid=11197026
и  Телешки кюфтета пълнени с Exguisa02%
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=345262&pid=11197674
Черпя  chef  chef  chef  chef  chef  chef  chef

Последна редакция: нд, 22 мар 2009, 20:12 от mihi69

# 407
 Привет,момичета и момче
Just виж снимките преди и сега и ще видиш смисъла от режима.Консултирай се с гинеколог,той да назначи подходящи зо теб противозачатачни,всеки организам е различен.
ИМА СМИСЪЛ,ПОВЯРВАЙ.ЖЕЛАЯ ТИ УСПЕХ. Peace

# 408
Just`a`girl

ПРОТАЛ  И   ПРОТИВОЗАЧАТЪЧНИТЕ ХАПЧЕТА

Поколението на слабо дозираните мини-хапчета силно намали риска от напълняване, какъвто съществуваше при по-старите хапчета.
     Но каквито и да са дозите, през първите месеци на приемане на противозачатъчни възможността от напълняване е реална. Тази тенденция се проявява в началото на лечението и в рамките на 3-4 месеца постепенно изчезва, като през този кратък период не е зле да се вземат някои предпазни мерки.
Превантивно

Ако жената има придобита или наследствена склонност към пълнеене или ако използва силно дозирани хапчета, най-простата и ефикасна мярка е протеиновият четвъртък и трите лъжици овесени трици.
     В случай на неуспех или недостатъчни резултати, преминете към Протал III.

След напълняване

   При умерено напълняване прилагайте Протал II с редуване 1/1 (1 ден чисти протеини, 1 ден протеини + зеленчуци), докато си възвърнете предишното тегло, като не забравяте да преминете и през Протал III - 10 дни на свален килограм, и през Протал IV - минимум 4 месеца.
   При по-сериозно напълняване - целия план Протал от първия до четвъртия стадий включително, като запазите протеиновите четвъртъци в продължение на една година.

# 409
Just`a`girl, при мен положението е същото. Аз започнах миналия понеделник и от утре съм във втора фаза. Свалих 2 килограма за 7 дни. За птокола, предишния път май савалих 5-6 за първите П дни.

# 410
Хайде и аз за протокола да покажа малко днешно хапване:

Бързи хапки в новата ми съдинка за маслинки-дюканско хлебче, пуешка шунка, краставичка, млечно изварен сос с пресен чесън и перца лук, полегнали в легло от зелена салатка:

Една свежа салатка по дюкански:

И спанак с яйца и извара, много пресен чесън, лук и копър, гарниран с кисело млекце и прясна краставичка(леле чуден стана):

ПП Михи има ли пусната рецептичка вече за това великолепно спаначено руло, ако няма...плиииййййзззззз...... Praynig да я напишеш веднага, имам спомен, че май беше пуснала вече рецептата, ама....дали е така.....а рулото изглежда вълшебноооо...

Последна редакция: нд, 22 мар 2009, 21:07 от Tumba_lumba

# 411
  • София
Здравейте, момичета и Туни! Много готини снимки видях, а също и готини хора на тях!  Hug
Марчелка, мила да се оправяш скоро  Hug  Hug  Hug!

Сега да ви се похваля още - 500 съм, а пък съм в МЦ. От утре фнимателно започвам 3-та. Моят мъж най-накрая се предаде, навих го с мен поне трета да кара! Mr. Green

Михи, страшни вкуснотии, потекоха ми лигите! Blush
Хубава вечер ви желая!   bouquet

# 412
  • София :(
   Момичета и момчета, излезе ми мързелуването два дни през носа и вече съм каталясала. Че за капак и моят старец, унищожител на режимни манджи се появи  ooooh!, ама тоя път ще яде режимно по принуда  hahaha, тепърва няма да му готвя  Crossing Arms
   Така де, минах само да ви пожелая нощ, лека като ласка и сънища, сладки като на пеленаче   

# 413
 Tumba_lumba--скъпа това е мое дело аз черпя                            http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=297162.0 Но само виртуално че Вещи ще ни пребие
А рецептата за спаначното руло го качих днес в темата с Дюкановите рецепти http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=135084.990

Последна редакция: нд, 22 мар 2009, 20:55 от mihi69

# 414
Здравейте, дюканки!
Сигурно даже не ме и помните, защото аз само веднъж се разписах тук. Не съм от най-редовните във форума, но съм сред най-редовните в режима на Дюкан. Започнах на 12 януари и да днес съм вече с 13 кг по-малко. Според мен този резултат е чудесен, но ще се радвам да чуя и вашето мнение. Това, което леко ме притеснява е, че в първия месец от режима свалих 9 кг, а оттогава досега вече почти два месеца само 4 кг. Знам, че в началото се сваля най-ударно и е нормално по-нататък да отслабвам доста по-бавно, но все пак това не е ли прекалено малко? Как мислите?

# 415
Ето няколко снимки и от мен http://www.album.bg/svetlat/albums/39591/

# 416
bonbonela---А как ти звучи 3 кг за 1 месец и 9 дни това е моето постижение Blush Blush Blush Blush Blush Blush Blush Blush Blush Blush Blush Blush
 Blush Blush Значи си направи сметка колко трябва да си щастлива от резултата   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
svetlat--Сладурче   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 23 мар 2009, 00:40 от mihi69

# 417
Здравейте момичета  приемате ли нови  дюканки имам да свалям 10 килограма Blush и от утре съм с вас мисля ударният етап да го изкарам 10 дни.Ще ви следя и ще отчитам резултати.

# 418
mihi69, Joy Joy Joy

nadinka83,никакви 10 дни -ЗАБРАНЕНО Е!Не повече от 7 и то под  лекарско наблюдение. Naughty

# 419
Така ли това не го знаех newsm78 тогава колко дни ще ми препоръчате да направя първата фаза?

Общи условия

Активация на акаунт