Дюкан най-стриктно спазвам и със успех отслабвам - 166

• 31 493
  • 566
  •   1
Отговори
# 435
 Hug Hug Hug HugДария-3 -Лека и отслабваща нощ. И чети всеки от нас какво ти е написал там някаде се крие причината за твоето задържане.Един кг млечни и само 250г пр мляко не повече Много момичета казват че от него задържат
  chef  chef  chef  :chef:incendio ---Чакам те запретвам ръкави и слагам тигани, кога ти е полета. Лека и на теб мила.  Hug Hug Hug Hug
лЕКА И НА балкончето  Hug :hug:mihi69, Дария-3, gabriela223, incendio и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Последна редакция: пн, 23 мар 2009, 01:37 от mihi69

# 436
михи, на 31.03  Crazy Joy Joy Crazy броя часовете... минутите... секундите...  Rolling Eyes
обаче за съжаление на 4ти няма да дойда на срещата, защото ще юбилярствам и домашните са ми сътворили парти-изненада, за което аз нищо не подозирам и ще го играя свръх-изненадана  Whistling Laughing Blush
 Hug

лека и отслабваща на всички  smile3524

# 437
  • София :(
           Добро утро  Hug

Начесах си крастата с господина Кантарев и какво - разлика никаква  Shocked, 92 си било, 92 си останало. Започва да ми писва от него  Crossing Arms
  за всички - с поводи и без, доволни и недоволни.
  Красив, усмихнат и спорен понеделник ви пожелавам  Hug
 И да споменете в новата тема, че докато се прибера и вие ще сте я преполовили  Laughing

Ето го, не моЙ нЕкакъв си сайт да ми го затрие така лесно  Peace

Последна редакция: пн, 23 мар 2009, 06:13 от mimensita

# 438
Добро утро съкровища Hug Hug Hug Hug
Мименсита, къде е кафенцето.Ужас не мога да се събудя без него. smile3534
Лека ,спорна и отслабваща седмица на всички  love001  love001  love001

# 439
  • до Бургас
Добро утро на всички:))
Благодаря за кафенцето.
Днеска се изтеглих и за 3 дни ударна фаза -1.5кг Simple Smile))

# 440
  • София
Дбро утро! Hug
Мименсита  bouquet мерси за кафенцето! Това, наистина е предпоставката да се събудя! Hug
Равносметката за трите ПЗ дни +800 гр. Кофти, но това е положението. Въпреки старанието ми. Но пък следват 4 П и вече идва време да помръдна и под лентичката! Много се застоях! Grinning
Понеделник е, пролет е, скоро ще хвърлим палтата, трябва да хвърлим и килограмите!
На новичките Hug добре дошли! И честито за минусчетата! YuNI  bouquet Дария-3 bouquet Надинка bouquet
mihi69  Hug невероятна трапеза, останаха ми очите!  bouquet Моля те да споделиш реептите, изглеждат ми някои от тях - режимни.   Hug
Марчелка bouquet Пожелавам ти по-леко да мине и бързо да се оправяш! Много е гадно, аз така на стари години със сина ми карах шарка. Бързо да се оправиш! Hug
bonbonela bouquet Резултатът ти е доста добър! Hug
Кри Hug bouquet
Пожелавам ви хубав ден, успешна седмица с много хубави резултати! Hug

# 441
  • София
Добро утро  Hug
Две седмици ще карам 2 П/3 ПЗ/2 четвърта, да видим каквъв ще е резултатът  newsm78 Много моля никой да не ме имитира, имайте пред вид, че съм почти 2 години на режима и от доста време не свалям, та се опитвам някакси да излъжа себе си  ooooh!
За блога - това са ни възможностите. Има търсачка, защо не я позвате? Например пишете "пилешко" и ви излизат рецептите само за пилешко. Формата на блога не е много подходяща за нашите цели, но няма друг начин.
Лек и приятен ден, тук отново вали сняг, докога ли  newsm78

Понеделник е, пролет е, скоро ще хвърлим палтата, трябва да хвърлим и килограмите!

newsm10
Сноу  Hug на 4 април в Дивака?

# 442
Ей мЪ на и мене  Hug Hug Hug ПоявиФ сЪ!  newsm51 newsm51 newsm51

Много сте хубави на снимките бей!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesБрях! Много ме е яд,че не можах да дойда и аз да ви нагушкам....

Такаааа....Сега отчета  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

МЦ-то ми още го няма, 3-ти ден съм ПЗ и следователно съм +2 кг  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
ОХ!!! ....Мдааам! ПолУжението е страшно!  hahaha hahaha hahaha hahaha

Днес съм си сготвила пълнени тиквички....Ще напиша рецептата в горната тема,щото се получи страхотна вкусотия.
Ето я:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=135084.new#new

Последна редакция: пн, 23 мар 2009, 08:05 от TheNMaster

# 443
Добро утро       bouquet
Дария-3 ,добре дошла и от мен.Да ти кажа че, ще успееш,просто кг ти са малко за сваляне- едва 10 и ще стане може би...по бавничко, но резултата ще бъде налице.Плюс тове всеизвестно е че, през дните ПЗ се качва тъй като тялото се пълни със сокове от зеленчуците, трето се задържа често по време на овулация ,някои по време на МЦ-доста неща имат значение.Менюто ти ми хареса, можеш леко...повтарям леко да ограничиш млечните, но не и да ги изключиш ,защото те ни дават важни витамини необходими за организма.Количеството на зеленчуците също трябва да е под това на протеините. Направи следващите дни-П и тогава пак сподели как са нещата.Желая ти успех,пиши редовно и споделяй менюто си  ако трябва ,за да реагираме евентуално на грешка. Simple Smile
Редакция: Мастерче, предполагам че, всичко ще се нормализира при тбе, всьо таки си още във  втория месец на Протал2,когато тялото е реагирало на стреса от промяната ,дай му малко време още да се "ориентира" и почти съм сигурна че след 3-тия месец нещата ще са си на мястото вече.Не се отчайвай в никакъв случай,яж си режимно и нещата ще тръгнат  Flutter

Последна редакция: пн, 23 мар 2009, 08:13 от музичка

# 444
Добро утро момичета,Мименсита,обожамвам те сутрин с кафенцето,когато едвам гледам,щъкам с различни чехли,бъркам пастата за зъби с балсама ми за коса,включвам телевизора с дистанционното на климатика и обратно Laughing
Какви палта бре хора, newsm78,такъв бахър и вятър е в Свищов.Точно си мислех с какви дрехи да потеглям за Варна,но май-май ще си туря кожухчето.
Успешна седмица на всички,аз ще липсвам няколко дни,ще се отдам на срещи с приятели,роднини,театър във вторник вечер,и всички други хубави неща,които ми се случват,когато се прибера,па макар и за кратко.Със сигурност ще съм минус щом се върна.

Дария,турни пиле линийка да те следим!
Ще ми липсвате!
smile3534 newsm51 photo lalalala dancing bye

# 445
Редакция: Мастерче, предполагам че, всичко ще се нормализира при тбе, всьо таки си още във  втория месец на Протал2,когато тялото е реагирало на стреса от промяната ,дай му малко време още да се "ориентира" и почти съм сигурна че след 3-тия месец нещата ще са си на мястото вече.Не се отчайвай в никакъв случай,яж си режимно и нещата ще тръгнат  Flutter

Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Да, продължавам упорито напред.Режимна съм отвсякъде! Не съм прегрешила с нищо до сега от началото....И аз мисля,че е от стреса на организма.Иначе се чувствам перфектно.
Вначалото на режима имах оплаквания (пробождания)от бъбреците и черния дроб,но всичко отмина.Как ли съм се била задръстила  ooooh! 
Сега се чувствам прекрасно.Нямам никакви оплаквания,чувствам се лека и много ми харесва,че дрехите ми се разширяват  Joy Joy Joy

П.П. ДОБРЕ ДОШЛИ НА НОВИЧКИТЕ !!! Hug Hug Hug Hug Hug

# 446
  bouquetДобро утро на всички Hugднес времето се усмихна  Grinning,дано и при нас да е така усмихнато и на кантара PraynigАз успешно преминах през 5ударни дни Winkама аз съм си инато магаре имам си девиз Няма НЕМОГА има НЕИСКАМ!резултата ми е повече от очакванията ми -3кг PeaceПазила съм този режим и преди ноооо кава ми беше грешката почвах без да съм прочела и ред от темата или книгата.Само по приказки на познати които ми казваха яде се месо и аз ядях само месо и на 3 ден  Sickнамразвах месото,и почвах старата песен на нов глас BlushА то било толкова лесно само да почетеш и да вникнеш в същтноста на режима който е толкова лесен и приятен за спазване,е разбира се нямаше да е така ако нямаш подкрепа от приятел Респект към вас момичета и момче  bouquetмного сте силни сте Hug.И моите адмирации към авторката(мода)на тази тема  bouquetМного ще се радвам ако скоро се направи и Бургаска среща на която ще присъствам с най голямо удоволствие HugРадвам се че съм във редиците на толкова силни и упорити хора Благодаря Hugи на всички ви пожелавам лек и усмихнат ден Heart Eyes

# 447
Добро утро и от мен.Искам да благодаря на тези от вас,който стискаха палци.Единият изпит го взех със 6 за другия чакам резултата тези дни.
Да се отчета след 5 дни на ПЗ имам -1кг  ,което много ме радва.Моето наблюдение е,че когато кг са по-малко за сваляне става по-бавно ,но за сметка на това обиколките намаляват и то видимо.Имам дрехи който не ми ставаха когато бях 65кг,а сега си ги нося на 68 и дори  ми стоят по добре.Може би е така защото преди имах доста целулит а сега от режима ли незнам,но е доста по-малко.Мисля че тайната на режима е във пиенето на много вода,преди това неможех да изпия повече от 2-3 чаши на ден,но постепенно свикнах и се чувствам добре.
Пожелавам ви много минуси в см и в кг Hug Hug Hug

# 448
Ха добрЮтро на всички ви!  Hug
Аз вчера си починах и понаспах,та от днес с нови сили...
Кри-чакаме резултати,дано успееш с тази схема  Peace ще се радвам да се видим в Дивака на 04-ти  Hug
Танче-дано малчо вече е добре... липсваше в Пловдив... ще те чакаме на 04-ти  Hug
Мименсита-благодаря за кИфенцето  Hug... нищо не каза за дискотеката ...
Мастерче,Михи69- Hug много минуси ви пожелавам тази седмица
Сноу-все чакам да се запознаем и тцъ... а дано на 04-ти  Hug
На всички нови-добре дошли ... спазвайте режима,бъдете стриктни и резултатите ще дойдат  Peace
Светлат,Дороти,Вещи,Монро,Кали08,Люси Heart Eyes  Hug
Дари68-добре ,че другите бяха с фото,че аз какъвто съм заплес...  Hug
ЕДИТ-видях ,че се обсъжда кока -колата... кола и пепси лайт,както и други газирани напитки,без захар /няма да изреждам,да не правя реклама/ са позволени в умерени количства... повечето момичета тук имат наблюдения,че от тях задържат... така че въпрос на личен избор  Peace

Последна редакция: пн, 23 мар 2009, 09:01 от mirka75

# 449
Здравейте момичета и Момче,
Честита ви зимна Пролет и от мен.
Да се отчета:
За 5 дни-П - 1кг, но аз съм доволна Simple Smile

Днес ми е 3-ти ден ПЗ и не съм качила и грамче.

Може да е само -1кг. но в събота ходих до Велико Търново и там се видях с приятели , с които не съм се виждала от преди нова годиная, но те ми казаха,че видимо си личи ;оето леко заслабване Laughing

Това е от мен засега , пожелавам на всички отслабваща седмица Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт