Намаления и разпродажби Пролет-Лято 2009!

• 57 037
  • 447
  •   1
Отговори
# 90
Аууу супер, говорим за Мандарин нали, не за Мандарина Дък?
Да аз си купих страхотни обувки от естествена кожа отвътре и отвън пре дни оттам.

# 91
Да споделя - днес влизах в Тера Нова. Макар че го мразя този магазин, сега сякаш няма толкова парцаляци като преди и могат да се намерят и прилични неща. Има намаление на тениски - по 9.90 парчето и има доста приятни  Simple Smile
За кой град става въпрос  newsm78

София.

В Кенвело - отделни неща намалени. По-скоро от останалите само малки и големи размери, но имаше не лоши неща.
Във Фокса имаше някои неща по 9,90, но нищо не ми грабна окото. Като цяло нещо не ме впечатли особено сегашната колекция  Thinking
В Бенетон оше няма намаление, само отделни парцалки са намалени, но нищо не си харесах, като никога. Жестоко надути цени за нищо особено.

# 92
  • Countryside
Сиренце,Рийбок къде имат магазини?
Преди имаха на Витошка един ,но го закриха...

Аз чакам Пума Simple Smile
В Скай Сити, там има и Пума, незнам дали е намалена, не съм им фен принципно  Rolling Eyes
Аз дебна банските на Рийбок и чантите и чехлите на Лакоста, ама май ще се метна до ЦУМ че изборът на Лакоста там е по-голям  Flutter

# 93
Аз дебна банските на Рийбок и чантите и чехлите на Лакоста, ама май ще се метна до ЦУМ че изборът на Лакоста там е по-голям  Flutter

На кое етаж се намира магазинът?

# 94

В Скай Сити, там има и Пума, незнам дали е намалена, не съм им фен принципно  Rolling Eyes
Аз дебна банските на Рийбок и чантите и чехлите на Лакоста, ама май ще се метна до ЦУМ че изборът на Лакоста там е по-голям  Flutter
Магазин на Пума има в търговски център Френдс, ул. Тодор Каблешков 53, Борово. В момента има 15 процента на нова колекция и 30 на старата.
http://www.dvsportbg.com/ Това е и интернет магазин към същата фирма. Цените тук не са актуализирани още след намалението. В момента се прави. Но при поръчка се изчисляват с - 15 процента.

Последна редакция: пт, 05 юни 2009, 11:46 от borianna

# 95
Във Фокс има някакво странно намаление:
при покупка над 40 лева- 30% намаление
при над 60 лв- 40%
при над 80 лв- 50%
Нещо такова.
Демек-купуваш неща за 90 лева и ги получаваш за 45 ? Shocked

# 96
  • Countryside
при над 60 лв- 40%
при над 80 лв- 50%
Нещо такова.
Мда, това напследък е доста популярна практика, хем се вдига оборота, хем ползваш остъпка, и вълка сит и агнето цяло  Laughing

# 97
  • around the world
при над 60 лв- 40%
при над 80 лв- 50%
Нещо такова.
Мда, това напследък е доста популярна практика, хем се вдига оборота, хем ползваш остъпка, и вълка сит и агнето цяло  Laughing
така е. Whistling научили са се че така ще ни накарат повече да купуваме, а от друга страна си гарантират че по-малко стока ще им остане непродадена.

# 98
  • София

В Скай Сити, там има и Пума, незнам дали е намалена, не съм им фен принципно  Rolling Eyes
Благодаря ти Simple Smile
Сигурно говориш за първия магазин вдясно от входа... newsm78

# 99
  • Countryside
Аха, за него

# 100
Имате ли идея в Хъш Пъпис кога ще започнат намаленията?
Влюбена съм в едни сандалки, ама 170 лв. няма да дам  Crossing Arms

# 101
  • Countryside
Имате ли идея в Хъш Пъпис кога ще започнат намаленията?
Влюбена съм в едни сандалки, ама 170 лв. няма да дам  Crossing Arms
И аз съм харесала едни за толкова и ги дебя на намаление  Laughing Laughing

# 102
# 103
До колкото си спомням първите дни на юни във Фокс правеха 50% тази година май нещо се бавят. Някои ходил ли е днес или вчера до там?

# 104
Във Фокс пише, че сегашното им намаление е до 20-ти, така че предполагам след 20-ти ще има 50%

Общи условия

Активация на акаунт