Намаления и разпродажби Пролет-Лято 2009!

• 56 987
  • 447
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Някой знае ли дали в Marks & Spencer има вече намаление?

В Сити центъра има, но не помня колко процента беше  Embarassed Има намаления във всички магазини там Peace
Мацка,специални благодарности,аз пред ден дебна намаленията.  bouquet
  Днес купих на малчо страхотни дрешки.И вече са посвършили нещата.МНого съм щастлива Simple Smile

до 50% е намалението

# 241
  • София
В Lacoste в Мола има много сладка промоция-първото нещо на 30 %,второто на 40%,третото на 50% CrazyТакъв бърз шопинг ударих smile3508Друго не ми грабна окото,навсякъде намаление,но едни парцаляци преобладаваха

# 242
ОХ, тия от Хъш Пъпис са нагли, не че не се възмущавах от тях и преди седмица-две, но вчера пак минах от там и се присетих.
Ами никакви 30% няма, повечето неща са с 10% намалени, което си е направо обидно  Tired

В Бенетон и Сисли има добри намаления.

# 243
  • София
red shoe верно ли това за хъш пъписа... много куцо от тяхна страна. аз не влязах, само отвън гледах, защото се бях засилила към tally weijl откъдето си взех много готин бански но доста са ги опоскали.  Mr. Green купих го за 30 лева а не е даже намален  Rolling Eyes иначе имат интересни нещица, някои са доста намалени, други не са по 50% а с друг процент намалени, и разбира се, има и боклуци Peace
в мотивите както писах имаше някои чифтове които си заслужават, но друго не съм гледала за обувки Rolling Eyes

# 244
red shoe верно ли това за хъш пъписа... много куцо от тяхна страна. аз не влязах, само отвън гледах, защото се бях засилила към tally weijl откъдето си взех много готин бански но доста са ги опоскали.  Mr. Green купих го за 30 лева а не е даже намален  Rolling Eyes иначе имат интересни нещица, някои са доста намалени, други не са по 50% а с друг процент намалени, и разбира се, има и боклуци Peace
в мотивите както писах имаше някои чифтове които си заслужават, но друго не съм гледала за обувки Rolling Eyes

Възможно е да има и някй и друг чифт намален  с 30%, но по-хубавите модели са с нищожно намаление.

# 245
  • София
Oviesse- 25%,50%,70%
Има доста неща на мъжкото на 70 %,и детско на 50%.Доста добре напазарувахме.
Mexx-50,70%,също има хубави неща,в този в Сити центъра.

# 246
  • Sofia
Момичета за кой магазин се отнася Happy Hour-а в Mall Sofia, за който пишат навсякъде?

# 247
Момичета за кой магазин се отнася Happy Hour-а в Mall Sofia, за който пишат навсякъде?

Мисля, че в детския Фокс има хепи ауър.

# 248
Да имате идея за нещо марково за бебе . Възраст  3-6м - момче.

# 249
  • София

Отнася се до всички магазини на Фокс в Мол София.Но в момента /днес/ така или иначе има 50% намаление.
В Еко има до 50%,също в Mothercare,Бенетон,Есприт,Окайди.

# 250
В  KIKI RIKI на Ломско шосе има до 28.07.2009     -50% !

# 251
  • Пловдив
 В Пловдив-детски магазин Принцеса Алисия /на светофара между Гладстон и Преслав/ почти всички дънки и панталони са намалени на 14,50 лв.Има на Лог,Есприт,Кензо,Долче и Габана,H&M. Peace
Суйтчърите на Дизел и Майорал са по 16 лв и блузки на Есприт и разни др.по 6-7 лв. Grinning

# 252
Да имате идея за нещо марково за бебе . Възраст  3-6м - момче.
В Окади в Мола и Бенетон имаше много сладки неща за бебоци.

# 253
  • София
И не само  Wink.
Не съм купувала до сега,вчера купих суитчер за сина ми и харесах и други неща.Отзиви за качеството?

# 254
И не само  Wink.
Не съм купувала до сега,вчера купих суитчер за сина ми и харесах и други неща.Отзиви за качеството?
Добро.Детето още от бебе има такива дрешки,доволна съм./за Окаиди говоря/

Последна редакция: пн, 13 юли 2009, 14:50 от ДесиХ2

Общи условия

Активация на акаунт