"СТАМБОЛИЙСКИ ни събира и на кафе и на бира!&a

• 25 224
  • 367
  •   1
Отговори
# 120
  • София
  Вчера се прибрахме от дългата разходка. Напълнихме очите с нови забележителности  Hug. Алексчо се представи геройски за възрастта си. Потопи дупето в байсена на хотела в Кушадъсъ. Времето беше сравнително добре. Поваляваше, но за кратко.
Пълно беше с чужденци по всички забележителности. Жалко, че в БГ не можем да ги привлечем  Cry.
Не видях пустееща земя. Всичко засадено и красиво. Макар, че планините са им по-каменисти и по-бедна растителност. Идвайки към Одрин природата е като нашата.

От видяното до тук, мога да кажа, че по-хубава от нашата плажна ивица няма  Peace.

# 121
Дори, къде ходихте? Пиши повече, ако имаш време.
Ние във вторник сигурно заминаваме за Троян. Като се върнем ще пиша повече - да натрупам мат'рял дет се казва. А може и да сме проходили до тогава Simple Smile

# 122
  • София
Дори, къде ходихте? Пиши повече, ако имаш време.
Ние във вторник сигурно заминаваме за Троян. Като се върнем ще пиша повече - да натрупам мат'рял дет се казва. А може и да сме проходили до тогава Simple Smile

Разходката ни беше дълга. Първо в Истанбул за три дни. Разгледахме забележителностите,като Подводния резервоар, Синята джамия, Топ Капи и Долмабахче. Последното е доста голям дворец, при нас няма такова величие. Разбира се и Гранд базара (Капали Чарши). Около всички забележителности върви трамвайче, което като метрото. Върви доста бързо, често и чисто.
После до Кушадъсъ за два вни. Пътя е доста дълъг, но поне качествен. Там успяхме да посетим Ефес. Минахме и през магазин за кожени изделия. Много готини и оригинали модели. Но аз не бях тръгнала с тази цел, та да си купя. Снабдихме с протмоме (естествена кожа, а овън лачено). За Памуккале и Троя няхме време. Повод за друго поесещение  Wink.

Весело изкарване при маминка  Hug. Хубаво е да те поглези.

# 123
Лелееееееееее, момичета много ме е срам  Blush
Аз къде съм спала, та не съм видяла новата тема  #Crazy

После ще се разпиша  Blush

# 124
  • гр. Пловдив
 newsm52
Здравейте момичета!
Прелитам набързо да се отчета, че съм в трескава подготовка за наближаващия рожден ден на малката. Покани, торти, резервации, украси, подаръци.... Знаете как е.
Къде сте?  Thinking

# 125
Мила, не знам дали има в нашата тема родом от Асеновград.Все пак темата си е за Стамболийски,ама все пак, късмет ти желая! newsm10
Пробвай в темата на Асеновград!

# 126
  • гр. Пловдив
Момичета, някой знае ли кои ще са гости идния месец на празника на градчето? Знам, че ще е на 6,7  и 8-ми юни. Пуснах търачката, но нищо не ми излиза освен, че тази вечер гостенка в "Галакси" ще е силно "обичаната" от мен Сашка Васева  Joy . /направо ме е срам, че сме една зодия с нея  Tired/

# 127

Момичета, някой знае ли кои ще са гости идния месец на празника на градчето? Знам, че ще е на 6,7  и 8-ми юни. Пуснах търачката, но нищо не ми излиза освен, че тази вечер гостенка в "Галакси" ще е силно "обичаната" от мен Сашка Васева  Joy . /направо ме е срам, че сме една зодия с нея  Tired/
Преди малко с приятели коментирахме сношното и представяне, та разбрах, че е била в "Галакси" ooooh!
А що се отнася за празника на града, подочух , че тази година заради изборите ще е преместен като дата.На Свети Дух ще се почете само църковния празник, а събора ще е следващата събота и неделя (така дочух,ама да не те подведа newsm78).А за певачите- Бобан Здравкович и Нелина, ама пак казвам не съм надежден източник, просто си коментираме така, а официално съобщение мисля че още не е изнесено newsm78.

# 128
  • София
     Черпя ви, малко на патерички, че вчера имахме годишнина с мъжа ми  Party,

# 129
Честита годишнина!   baloni baloni baloni

# 130
  • гр. Пловдив
Дори, ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА!!!Пожелавам ти още дъъъллгии години много семейно щастие,взаимно уважение и разбирателство. Обичайте се и се подкрепяйте!!!

Благодаря много за почерпката!  newsm24

Веси, благодаря много за инфото!  Hug
И как Бобан Здравкович без Екстра Нина? Сигурно и тя ще долети.  Rolling Eyes

# 131
Момичета, ама много сте несериозни! Rolling EyesНикакви ви няма! #2gunfire

# 132
  • София
Beceтo и Цвети, благодаря ви за пожеланията   bouquet.

Определено жегата си оказа думата, всички наваксват от зимата  Wink. Няма лошо  Peace. Ама драснете някой ред.

Цвети, каква е идейката за празника на Габи  Thinking?

# 133
  • София
                            Този светъл ден винаги да бъде честван и да не забравяме произхода си!

# 134
Момичета, дайте идеи за празнуването на 1-ви юни.Ние сме малки още ама все пак ми се ще да и организирам нещо ,да й е по-празничен деня.В Пловдив къде могат да се заведат децата?Аз се сещам само за зоологическата градина и детската железница newsm78.Дайте идеи,моля ви?А също и за някое заведение с удобен детски кът Praynig

Общи условия

Активация на акаунт