"СТАМБОЛИЙСКИ ни събира и на кафе и на бира!&a

• 25 223
  • 367
  •   1
Отговори
# 135
  • гр. Пловдив
Здравейте, момичета!  Hug
Да ви почерпя. В момента хапвам това. Невероятен сладолед.  Crazy

Този вятър ме побърква. Каквото и да просна на простора, ако не го защипя с минимум 4 щипки, до гоня по улицата. А на 16-тия етаж повярвайте ми е някакво сборище на ветрове.  #Cussing out
Дори, ще събера всичките приятелчета на Габи в Тонбонбон-а. Тортите за сега ще са 2. Една детска с Мечо Пух и приятели и една такава по случай 2 г. кърмаче.  Mr. Green Поръчка съм дала на Пепито от форума. Прави страшни вкусотии. Снимки на готовите торти ще покажа като мине празника. Simple Smile Подарък още не сме й избрали. Събирам идеи. Предложете нещо!  Simple Smile
Веси, сигурно ще има нещо организирано в Пловдив, но засега нищо ненамирам. Понеже е работен ден предполагам, че тези мероприятия ще са на 31.05. Но може наистина ти да й организираш нещо и то на деня. За съжаление зоологическата градина на Гребната неработи, но са направили много хубав зоокът в двора на строителния хипермаркет Рила. Има разни пернати, сърнички, агънца, козленца и маймунка, която се казва Минчо. Simple Smile Габи много им се радва, а предполагам, че и на Диди ще й хареса. После може да я заведеш в някой детски център да поиграе, а ти да я гледаш отстрани и да си пиеш кафето наспокойствие. Simple Smile Препоръчвам ти Тон Бонбон 2, зад дома на красотата преди пешеходния мост. Има бейби зона и много интересни играчки. На час е 4 лв. Да пишеш какво сте решили. Simple Smile
И хайде на отчет всички. Къде се загубихте?  wavey

Преди малко една позната ми даде това инфо за това къде, какво ще се организира в Пловдив послучай празника:
31 май, неделя - 11 часа, празник за децата на Община Пловдив - Площад Централен, ще има подаръци и програма за деца , ще има и от нашите хора от Тон Бонбон
31 май, неделя - 11 часа - Гребната База, празник на ВМРО
31 май, неделя - 16:30 празник пред Ритейл Пар

Освен това на 06.06. радио FM+ организира заедно с Бате Енчо празник за децата на Гребната.
Пак на Гребната база на 31.05. от 10:30 организира празник за всички бебета АГ Селена. Нали сме от бебетата родени там, сме официално поканени, но може да присъства всеки. Водещ ще е Камен Воденичаров. Ние ще сме там. Simple Smile

Последна редакция: пн, 25 май 2009, 15:20 от zwetellina

# 136
  • София
            Привет, момиченца-кокиченца   bouquet,

Темичката няма много продуктивност  Wink. В това число и аз влизам  Laughing.
 Тук усетихме земетресението. На два пъти ни поразлюля, но за броени секунди.
  Мина тържеството на Алекс за края на учебната година. Г-жите бяха поканили илюзионист, та и ние намазахме  Party.
  За празника на детето нямам конкретна идея. В градината ще имат забавление. На място ще го измисля.

Beceтo, реши ли къде ще водиш малката на 1-ви  Thinking.

Цвети, с таз хубава почерпка, ми развали талийката  Laughing.
  Втората торта ме развесели  Peace. Да си изкарате весело  Party. Информативно споделям, че в момента в "Практикер" има промоция на къщичката-тип палатка, като тази на Габи за имения и ден.

Другите момичета, къде се загубихте. Бързо на отчет. Предполагам, че Ели има основателно извинение с края на семестъра и предстоящата сесия.

Много усмивки и целувки  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 137
Тъкмо се заформихме една добра групичка с дечица за празненствата в Пловдив...и това лошото време май ще ни обърка сметките ooooh!Дано да не ни се провалят плановете.Коментирахме тука за Тон Бонбон, та и да е лошо времето може там да идем,ама да видим какво ще кажат татковците по въпроса Laughing

# 138
  • гр. Пловдив
01 юни, 17 -20 часа - Тон Бонбон 1 - Каменица - игри, състезания, рисунки по лице, аниматори като приказни герои, батут
01 юни, 17 - 20  часа - Тон Бонбон 2 - ул Висла №2 - Зад дома на модата и красотата, игри, състезания, рисунки по лице, аниматори като приказни герои, детски менюта
01 юни, 17 - 20 часа - Тон Бонбон - празник в Мол Пловдив, на последния етаж фуд корта, Мол Пловдив организира забавления за децата, в нашият център също ще има аниматор за рисунки, игри, състезания

# 139
  • гр. Пловдив

# 140
  • София
        Черпя ви за здравето на мъжа ми, който е рожденник  Party,

# 141
  • София
    Честит празник на всички, които носят детското в себе си

# 142
  • гр. Пловдив
Дори, да ти е жив и здрав рожденика и много да те слуша!!! Simple Smile
Тайна ли е какъв ще е подаръка?  Flutter

Много криво, че тук вече почти никой непише.  Crossing Arms

Веси, как мина празника?  Rolling Eyes

# 143
Дори, сложи ли салатата и мезетата? Да ти е жив и здрав рожденика!
Ние вчера се завърнахме от Троян. Имаме 2 зъба. Повече ще пиша следващ път, че много ми се спи сега. Лека нощ!

# 144
  • гр. Пловдив
Роделинка, честити зъбчета на Ради! Да са здрави и бели!
Сега само да не започне да хапе мама по ц*ците.  Crazy

# 145
какви са тези троянски зъби? а? вносни? да ми го докараш да го видя, че ми домъчня!

# 146
  • София
Цвети, Роделинка, благодаря за пожеланията   bouquet.

Цвети, подаръка е кожен калъф за документи, който ще се ползва и за портфейл.

Роделинка, да са здрави и бели зъбета на Ради . Ще може и месце да похапва  Wink. Безпроблемно зъбоникнене на останалите зъбчета  Peace.

# 147
 Честит рожден ден, Габи! Много да играеш и да слушаш мама (може и татко)!
Много подаръци да получиш и да ти отрежат най-вкусното парче торта!

# 148

bdbaloni bdbaloni bdbaloniЧестит рожден ден на малката принцеса, и честит да е празника на мама и тати! bdbaloni bdbaloni bdbaloni

# 149
  • гр. Пловдив
Ау Веси, Роделинка, благодаря много за пожеланията момичета!  Hug
Рожденият ден мина с мнооого подаръци и мнооого гости. То сватба да й бяхме правили нямаше да е чак такава навалица.  Joy От петък сме запразнували и понеже роднините на мъжа ми са от далечко, познайте у дома каква е лудница. Във всяка стая има по един двама на земята като дойде време за сън.  ooooh!
Ето обещаните снимки на тортите, които Пепито ми направи. Цък и пак цък
Почерпете се за здравето на Габито.

Общи условия

Активация на акаунт