Да ви почерпя. В момента хапвам това. Невероятен сладолед.

Този вятър ме побърква. Каквото и да просна на простора, ако не го защипя с минимум 4 щипки, до гоня по улицата. А на 16-тия етаж повярвайте ми е някакво сборище на ветрове.

Дори, ще събера всичките приятелчета на Габи в Тонбонбон-а. Тортите за сега ще са 2. Една детска с Мечо Пух и приятели и една такава по случай 2 г. кърмаче.

Веси, сигурно ще има нещо организирано в Пловдив, но засега нищо ненамирам. Понеже е работен ден предполагам, че тези мероприятия ще са на 31.05. Но може наистина ти да й организираш нещо и то на деня. За съжаление зоологическата градина на Гребната неработи, но са направили много хубав зоокът в двора на строителния хипермаркет Рила. Има разни пернати, сърнички, агънца, козленца и маймунка, която се казва Минчо.

И хайде на отчет всички. Къде се загубихте?

Преди малко една позната ми даде това инфо за това къде, какво ще се организира в Пловдив послучай празника:
31 май, неделя - 11 часа, празник за децата на Община Пловдив - Площад Централен, ще има подаръци и програма за деца , ще има и от нашите хора от Тон Бонбон
31 май, неделя - 11 часа - Гребната База, празник на ВМРО
31 май, неделя - 16:30 празник пред Ритейл Пар
Освен това на 06.06. радио FM+ организира заедно с Бате Енчо празник за децата на Гребната.
Пак на Гребната база на 31.05. от 10:30 организира празник за всички бебета АГ Селена. Нали сме от бебетата родени там, сме официално поканени, но може да присъства всеки. Водещ ще е Камен Воденичаров. Ние ще сме там.