"СТАМБОЛИЙСКИ ни събира и на кафе и на бира!&a

• 25 221
  • 367
  •   1
Отговори
# 150
  • София
                Честит Рожден Ден на Габи!   (на патерички)

Малка госпожичке, бъди окрилена от здраве, щастие, усмивки
      и с много приятели заобиколена!

Цвети, това е за теб,      

# 151
Преглеждам темата и виждам че не съм писала от Велик Ден. ooooh!Никакво време не ми остава,а и доста болни бяхме.Вече незнам кво да ги правя.След ангината няма и две седмици и ми направиха пневмония.Пак антибиотик през устата+ инжекции.Доста тежко пак но мина и това.Поседяха си в дом  доста време, след това ходиха 4 дена на градина и Иван започна с болки в корема.Почти никакво ядене и течности,повърна само два пъти,без температура без нищо.Само коремчето го болеше.Направихме пълна ехография,нищо нямаше,всичко беше нормално.И личната ни вкара в болница,та и там изкарахме близо 4 дена.Системи+антибиотик чрез абокат.Пълен ужас.Направо ми писна от всичко.Сега почнах от месец да им давам за имунната система-Колактив 3.Преди три дена,пак се почна с няква кашлица една такава никакваи лека хрема.Водих ги-казаха че имат спазми.Давах малко салбутамол-и сега са по-добре.А те по принцип си ги водят алергични от бебета,та правят нещо но и аз незнам от какво.Исках да ги тестувам в София но ми казаха да изчакам до 6 годинка.Вече като се изкашля някой от двамата или вземе да подсмърква направо изпадам в ужас.

Така,аз се оплаках хубаво ,сега да поздравя всички,които съм пропуснала по някакъв повод.  bouquet Hug 

За празника на града каква програма ще има,не се ли е чуло вече.Снощи исках да влезна и в сайта на Стамболийски,но нещо са го блокирали.Защо ли?

Приятна седмица.  bouquet

# 152
  • гр. Пловдив
Dori, благодаря ти за пожеланията!  Hug
Станка, защо не опиташ с хомеопатия? Обсъждали сме го и друг път, но все пак...
Ето и програмата за празника на града за тези,  които не са я видели в сайта на общината.:

Програма за празника на града

12.06.2009 г., Площада пред Читалището

20.00 ч. Концерт на ансамбъл “Южняче” и танцов ансамбъл с. Цалапица

13.06.2009 г., Площада пред Читалището

18.30 ч. “Гоцомецания” — детско шоу с клоуни и балони

19.30 ч. Хор “Авлигите” — Клуб на пенсионера “Райко Даскалов”

20.00 ч. Румяна Попова — македонски песни

21.15 ч. Откриване паметника на Ал. Стамболийски и поздравителна реч на кмета на общината

21.30 ч. Площада пред Читалището, Джина Стоева и балет

23.00 ч. DJ “Пепо”

14.06.2009 г., Площада пред Читалището

19.30 ч. Бобан Здравкович, изпълнител — Сърбия

21.00 ч. Оркестър “Канарите”

23.00 ч. Нелина
Заря

# 153
  • София
  Станка, много неприятни емоции  Cry. Провери дали не са алергични към препарата, с който дезинфектират в градината. Познато детенце има проблеми с него и все в къщи си седи. Посети за малко градината и се започват проблемите. Та майката до РИОКИЗ ще стига, за да сменят препарата с безхлорен.
Препоръчвам ти да сменят климата дечковците.  Хубаво е море, балкан. Така и на теб ще доставиш разнообразие  Wink.

Цвети, браво за инфото   bouquet.
Много ти е готин аватара  Peace.

# 154
Ох, баня, ох, кеф... Как я карате в жегата? Ние се чудим къде да отворим, че да стане по-голямо течение и да се разхладим. Иначе сауната под покрива е неповторима. Площада пред Културния дом вече е "сергиясал". Нямам търпение да опънат и шатрите с бирата, че като паркираме количките и като зажулим бира с другите майкииииииииииии.........Нека ни е зле. Оставяме мъжете  да готвят и перат, че то и за панаира трябват хора.

# 155
Подстригахме Радослав. Първо всичко беше спокойно, разгледа машинката, пуснах я да я пипне как вибрира, започнах да бръмча по главата му и след малко се разрева. Е да, ама на половина как да го оставя? Баща му го залисва, аз бръмча ли, бръмча. Дано не ми се е разсърдил много и до другия път да забрави Simple Smile Плаче, плаче, ама като знам, че не го боли не беше толкова страшно.

# 156
  • гр. Пловдив
 Joy Joy Joy
Взех си сутрешната доза смях от Роделинка, а сега да сложа и кафето и закуската.  Grinning

Последна редакция: чт, 11 юни 2009, 09:15 от zwetellina

# 157
Доста люлки и атракции са докарали и тази година!Ама шатрите  още не са ги опънали, а и то малко място им остава от подвижната дискотека и хим.тоал.Сега като минах не видях да има още от сега отворили... newsm78Ама хлапетата вече са почнали с търченето от люлка на люлка.Добре че сме още малки и не се инати много...

# 158
  • София
     Хубаво е, когато има забавление за деца и родители  Party. Тръпка са ми блъскащите колички и покрай Алексчо намазвам  Laughing. Надявам се времето да е хубаво.

Роделинка, честита прическа на малкия мъж  Hug.
  Цвети, бравос   bouquet. Както винаги с богато изкушение за коремчетата ни  Peace.
  Beceтo, от догодина ще наваксвате  Wink. Всяко дете обича лунапарка  Party.

# 159
Площадът вече е пълен с шатрички и сергийки,разчистили са на някъде диското...Ние вече сефтосахме люлките.Качих малката на бебешката въртележка и след първоначалното учудване, и хареса и чак не искаше да слиза после...
На всички весело изкарване на събора!baloni baloni baloni

# 160
Добро утро! Айде на сбор, че лято дойде, а още пишем пролетна тема. Вчера видях Дори с Алекс - ми той голям мъж станал вече. Видях и Марианка - двете и щерки я водеха на някъде без право на обжалване. Леле к'во ни чака! Нашият полудя от разходката в навалицата и като се прибрахме няма заспиване. Врещи и се инати... Може и от зъбите да е. Горе му избива единия и сигурно го боли. Заспа в 11, за сметка на това сега още спи. Повече няма да го водя да пием бира на панаира. Де се е чуло и видяло кърмаче да спи до обяд!

# 161
Моята госпожица стана машинистка след толкова возене на влакчето...Няколко дни вече сме и сутрин и следобед там, а като я заведат и бабите и дядовците да не ви разправям - то са играчки то са балони...
А аз се радвам на нейната радост, че едно возене на влакчето или люлките я правят толкова щастлива!

# 162
  • София
              Добро утро!

Прекарахме си весело на празника  Party. Влакчето и блъскащите колички ни бяха запазените атракции  Wink. Алекс се снабди и с балонче-хеликоптер с хелий. Все още е в пиково положение. Хубаво е при маминка да те отменя, ама толкоз. Надявам се отпуската да постоя малко повечко Peace.
  Неочаквана и приятна беше срещата с Роделинка  Hug. Ради също голямо моченце и добре гледано  Laughing.

Много усмивки и положително настроение  

# 163
  • София
  Цвети, честит рожден ден на съпруга ти! Да ви е жив и здрав, с късмет и много да се разбирате!
 Върна ли му спа-процедурата  Wink.

# 164
  • гр. Пловдив
Благодаря ти, Дори! Оставаш вярна на себе си.  Hug
Заведохме Габи в детски център до едно ресторатче. Ние си хапвахме и гледахме как си играе детето. Обърнахме си малко внимание. А какво съм му подарила... Wink
Момичета, май няма за какво да си говорим или може би на никой нищо интересно не му се случва за споделяне или прост не му се пише... Rolling Eyes
Да ви почерпя за здраве на съпръга ми.

Общи условия

Активация на акаунт