"СТАМБОЛИЙСКИ ни събира и на кафе и на бира!&a

• 25 215
  • 367
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Жабче, браво на принцесите за мерките и теглилките  Hug. Поздравление за теб и таткото, че сами се справяте с отглеждането  Peace. Много точно си написала наименованието в титлата ти  Laughing.
Успява ли количката да се събре в асансьора или използваш различни "хватки"?

Цвети, отпуската ще хващаме морски тен  Party.

# 181
Искам и аз морски тен.......  ама  няма. За сметка на това имам страхотен градски тен.
Скоро бяхме на консултация - резултатите са 75 см. и 9900. От два дни го сложих в проходилка. За мое щастие си стъпва на цяло ходило, а не се бута на пръсти. Изобщо много бързо забрави за стъпването на пръсти. С обувки много рядко ходи,  вкъщи само бос. То в тия жеги почти не излизаме или привечер за малко и няма къде да се обуваме. Откакто започна да стои прав започна и много да бърбори. Не млъква направо.
Айде сега е ваш ред - кой на море, кой на палатка, кой на работа - разказвайте.

# 182
  • гр. Пловдив
Роделинка, всички ортопеди вече са на мнение, че проходилките и бънджи гащите са много вредни за прохождащото дете. Вярно е, че това си е един вид малко свободно време за вас, но все пак...
И моят тен е страхотен градски  Mr. Green и чакам н с нетърпение август месец да понасъберем още. Simple Smile

# 183
Ние отиваме на балкааааааааааааааан! smile3533

# 184
На кой блакан отивате (или от кой балкан се връщате вече)?
Цвети, ми вече не знам какво е полезно и какво не е. Аз го слагам по малко. Не мога да му осигуря разходки постоянно, а в кошарата му омръзва. Научи се и от легнало положение да сяда, от седнало - да се изправя и просто иска нещо ново. В кошарата е като затворник, горкия Simple Smile

# 185
  • гр. Пловдив
Роделинка, далеч съм от мисълта да го държиш в кошарата. Габи я пусках да пълзи, да се изправя и придвижва по мебелите. Проходилка не знаеше какво е. На 10 м. проходи и от тогава няма мира.  ooooh!

# 186
Радослав не може да пълзи Simple Smile Иначе нямаше да си помисля за проходилка. Откакто е започнал да сяда го оставям на килима да си играе, но като не може да се придвижи пак започва да ме вика. Абе малко ще е това с походилката, ама ще се възползвам от нея.
Вчера баща му освободи едната малка стая, в която беше всичката му техника (свали я в избата) и вече си имаме детска. Снощи му преместих леглото да спи там. Като отнесе към 20:30 до 7! Няколко пъти промрънква, но си се намества и продължава да спи. Ако е все така.... супер. Само дето не го преместих по-рано, та ме будеше по няколко пъти нощем Simple Smile Сега ни дели една врата и я държим отворена, но пак не чувам всяко обръщане и въздишка. Друго си е. Ще сложа снимка в албума. Съвсем го забравихме него. Айде и вие дайте да видим кой колко пораснал.

# 187
  • гр. Пловдив
Ей, голям мъж е станал Ради.  Hug Планувате ли вече рождения му ден? Кога наближи и той?  ooooh! Прави са хората като казват, че чуждите деца растат най-бързо.  Grinning

# 188
Растат, растат. И май не само чуждите, защото и аз не разбрах кога почти годиняса. Ами най-вероятно ще празнично-обядваме с бабите и дядовците, а следобеда си мисля за бебешки рожден ден с няколко негови наборчета. Но тъй като в края на август ще свиря на един концерт и не знам още кога ще са репетициите още не си правя планове.

# 189
  • София
   Да се отчета и аз, че то срам  Wink. Този месец градинката е почивка и Алекс е във ваканция  Party. Бабите се редуват да гледат Алекс. Поне разнообразие и за него. Миналата седмица мама ни погостува, за да помага с  Алекс. Двамката добре се спогодиха  Laughing. За един ден идваха в Стамболийски. Алекс много обича влакчетата и това беше първата му разходка с този транспорт  Hug.
   След 2 седмици излизам отпуск и чакам моренцето  Party. Планувам през август за седмица да постоим с Алекс в Стамболийски.

Гледам за пълзене сте заговорили. Налегнаха ме мили спомени. Участвахме в състезание по пълзене в бившото предаването на Марта Вачкова "Защо не". Алекс зае златното място  bowuu и получи тази проходилка http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=23_137&products_id=1943

Много положителни емоции ви желая  Heart Eyes  Heart Eyes   Heart Eyes

# 190
  • София
              Честит Рожден и Имен Ден на Юл! (на патерички)

Нека радост топли твоите очички, нека здравето да ти е спътник всеки ден, нека игривостта и любознателността ти е щастие за твоите близки!

Ели, поздрав и за теб   

# 191
  • гр. Пловдив
Честит рожден ден, Юл! Желая много здраве и безгрижни детски игри!  newsm59

# 192
Ооо благодаря ви че не сте ни пропуснали,тези дни ни е пълна програмата,но мина и рожденния ден,подивяхме цял ден,бяхме и до Стамболийски ,после на бар,преди това деня беше дъъълъг,Тон Бонбон,после с роднини в една кръчма абе дълъг ден

В Стамболийски били спряли вече завода верно ли?Аз не знаех,и сега вече няма ли да работи? newsm78

# 193
  • София
Ели, браво за големия купон  Hug. Все хубави поводи да чествате  Peace.

# 194
Хайде малко да раздвижим темичката или всички сте курортистки Hug

Общи условия

Активация на акаунт