"СТАМБОЛИЙСКИ ни събира и на кафе и на бира!&a

• 25 209
  • 367
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Къде се загубихте? Да не би нова темичка да сте започнали, а аз да съм пропуснала  Wink Laughing
От вчера застудя и се надявам повечко да се разписвате  Peace.

# 211
  • гр. Пловдив

Добро утро момичета! Толкова е замряла темата, че чак няма кой едно кафе да почерпи.  hahaha
Дори, добре че си ти да потдържаш малко огъня тук.  Hug
За бременността на Вердат ви бях подшушнала, но не ви е направило впечатление. Wink
Много съжалявам, че пропуснах да честитя първата годинка на нашето вече пораснало бебче.  Embarassed
Роделинка, да ти е жив и здрав и много много да ви радва.  Hug Веднага ми нахлу спомена как с трепет всички тук чакахме раждането му и как Марианка ни донесе радостната вест. Ех, че хубаво.  Heart Eyes
Доста от момичетата вече не пишат тук, но ги разбирам. Липсата на време е при всеки. Само като се сетя с колко жар правихме обновената темата... Не съм ви споделила, че на личните ми съобщения едни бяха обидени, че им искам информацията за първа страничка, други не пожелаха да ми отговорят, а трети се отзоваха с пълна сила. Никой не съм задължавала, а и не е редно.
Нашата почивка почти приключи. В петък пак заминаваме, но този път към северното черноморие. След 12 дневна приказка на палатка сега се прехвърляме към пълен лукс.  Joy
Промяна при нас няма освен, че все още се гледаме и март месец живот и здраве се връщам на работа.
Чакам ви с нетърпение отново тук, момичета!  Hug

# 212
Добро утро!
Честит празник на всички празнуващи днешния Кръстовден!  bouquet

# 213
И аз съм тук Hug

# 214
  • София
Хайде и аз да се разиша, че темичката е замряла. Есента дойде и всичко си влиза в "релсите"  Wink. Моя милост на работа, Алексче са в титулярната си група. Само, че напоследък доста почивки се събраха и все пита "кога ще очива?"  Laughing.

Цвети, как мина почивката?

# 215
  • гр. Пловдив
Останаха малко топли дни. Да им се насладим. Simple Smile

Ние изкарахме горе долу месец море. Една носталгия ме е налегнала...
А бе хубаво беше, но беше. Догодина пак. Simple Smile

Роделинка, Веси, Ели къде сте?  Дори, като видях, че си писала и си помисли, че пак нечий празник съм пропуснала.   ooooh! Добре че си ти да ни напомняш. Hug

# 216
Аз съм си тук из фомуските дебри,почнах лекции вече,малката на градинка днес за 4 ден- посвикна,и така завъртя ни ежедневието Crazy
  Къде са ни "старата" Марианка? и Гепард ,беше забавно преди, Crazy

# 217
  • гр. Пловдив
Днес е международния ден на усмивката.

Хайде усмивка!  Grinning gydi

# 218
  • София
   Появявам се, че сме пропуснали доста рожденници  ooooh!

Честит Рожден Ден на Калоян, Атанас и съпругът на Жабче! (на патерички)
      Бъдете здрави, любознателни и с радост заобиколени!

# 219
  • София
Цвети, другия път като ме зърнеш, провери първа страница за празници  Wink  Hug
Радвам се за дъгооото море  Peace.

Ели, вие как изкарахте лятото, на какво се спряхте  Thinking. Юл тръгна ли вече на градинка или още се гледкате?

# 220
На градинка сме ама нещо я спираме че ремонт почва и децата ги местят в една друга,иначе бяхме в Обзор в хотел Мирамар за 3 дни набързо то после заваля и застудя ooooh!

Никой няма вече тук ехооо къде сте  Crossing Arms

# 221
  • София
На градинка сме ама нещо я спираме че ремонт почва и децата ги местят в една друга,иначе бяхме в Обзор в хотел Мирамар за 3 дни набързо то после заваля и застудя ooooh!

Никой няма вече тук ехооо къде сте  Crossing Arms

Поздравение за детската градина и бърза адаптация  Hug. Така и ти ще имаш повечко време за себеси  Peace.
  Браво и за хотела. Чела съм добри отзиви.

Надявам се, че няма сърдити, за да е пасивна темичката ни  Cry.

# 222
  • гр. Пловдив
 Crossing Arms Rolling Eyes
Ами аз съм сърдита, но какво да се прави  33uu , милото си е мило.  Hug
Едно следобедно кафенце от мен.

# 223
  • София
Crossing Arms Rolling Eyes
Ами аз съм сърдита, но какво да се прави  33uu , милото си е мило.  Hug
Едно следобедно кафенце от мен.

Защо така Цвети, не се сърди  newsm78.
     Мерсаж за кафенцето   bouquet

# 224
  • София
                               Честит Рожден Ден, Insaid!   (на патерички)

Бъди здрава, обичана и любяща жена и най-голямата ти мечта да се сбъдне до следващия рожден ден!

Общи условия

Активация на акаунт