Курс за бъдещи и настоящи мами - Пазарджик 5

• 14 814
  • 288
  •   1
Отговори
# 165
Ооооо, ама много сте несериозни!!!!!!! Ако ви чакам вас, за да се уговорим за излизане, ще залезе слънцето Mr. Green Предните дни ви беше студено, а сега?!?!?

Или пък няма желаещи да излязат точно с мен?!?! newsm78

Последна редакция: пт, 27 мар 2009, 12:07 от Stefaniva

# 166
Я се стегнете, че ще ви дърпам ушите!
Иве, ние сега се наспахме, ще се храним и ще сме готови след 30-40мин.  И мисля да поемем към центъра. Така че ако те устройва като време, може да те заберем.
Деси, на теб разхожда ли ти се или ти  тежи?

# 167
  • Пазарджик
Гери,не ми дължиш извинение,не си ме обидила,просто останах изненадана от въпроса ти.Смятям,че има какво да се научи на такова място,интересно е и за това.Загубих родителите си преди около 7 г. и няма от кого да получа съвет за даден проблем най вече с детенце.Смятам,че тук между нас вече настоящи майки можем да споделяме радости и тревоги при отглеждането на децата ни и затова реших да се включа и аз.Пак ти казвам не си ме обидила,просто до сега не ми беше задаван този въпрос и затова се изненадах,ако аз сам те засегнала по някакъв начин с отговора си моля за извинение. smile3503

Последна редакция: пт, 27 мар 2009, 13:03 от vancho1963

# 168
Ние си имаме режим, излизаме към 11 и се прибираме към 13 часа. После пак излизаме към 16. Предвид предстоящото лято не искам да свиква да е по жегите навън, а пък за цял ден .... ooooh!да не говорим.... Така че няма как да се видя с вас.

# 169
Ванчо, аз също нямам намерение скоро да раждам, но с удоволствие посещавам курса. Освен всичко останало, най -вече заради  това, да променя малко ежедневния си ритъм и да се видя с приятни хора, да се запозная с нови.
Това си говорихме и с Катя - важна е групата и терапията чрез новите запознанства и разговори HugКолкото са поезни за бъдещите майки, толоква и настоящите и най-вече а такива като теб и мен, които са с дечицата си вкъщи.
Беше ми приятно да се запознаем на курса! :hug
Верче, честито ви зъбче! Hug
Нина, това е най-добрия режим. Ако сега свикне следобяд да спи в количка, лятото в тези жеги става интересно.От бебе, та чак до сега, спазваме този режим.

Последна редакция: пт, 27 мар 2009, 16:34 от Луда Яна

# 170
Привет, момичета!  bouquet
Днес времето беше прекрасно...  Nature Sunny Толкова мами и бебета имаше навън... smile3521

Верче, честито ви  tooth!
Мимсат, жалко, че не успяхме да се видим. Hug

# 171
Нина, това е най-добрия режим. Ако сега свикне следобяд да спи в количка, лятото в тези жеги става интересно.От бебе, та чак до сега, спазваме този режим.

Ееее, стара лачена чанта съъъъъъм Mr. Green hahaha знам ааааааз Mr. Green

Верче, като порасне малко зъбчето, снимай го усмихнат и го пусни тук да му се порадваме, умирам за такива мили картинки. Praynig

# 172
 Hug Благодаря на всички за поздравленията! Като реши да си прибере и езика ще го снимам "озъбен"!  Mr. Green
А за симптомите - ами леко беше по-нервен, непрекъснато плезене, плюнчене и обринато дупе. Общо взето много леко изби. Ако не го проверявах всеки ден, сигурно нямаше и да разбера. И засега поне не ме е хапал докато го кърмя - дано не се пробва, че не знам как ще му обяснявам, че боли. Shocked

# 173
Момичета, следващата сбирка на курса ще бъде на 02 април!
 Hug Hug Hug

# 174
  • Варна
Цял ден никой  newsm78  Скитни такива  Mr. Green

# 175
Аааааа, прибрахме се, бе! Mr. Green

# 176
  • Пазарджик
Деси,минахте като фурии днес покрай мен с колата.Времето е хубаво,дълго време бяхме навън,но за съжаление не видяхме никой.Нели имам една молба към теб:от четвъртак ако случайно си снимала малкия да ми пратиш снимка по скайпа.Поздрави на всички Hug

# 177
Ванчо, аз ти я пратих,  когато беше на Пловдив и съпругът ти я прие!

# 178
  • Пазарджик
Имах предвид Неллина,а не тебе Нелчо. ooooh!

# 179
Деси, само минавам да кажа, че онзи ден като те видях на пазара, изглеждаше прекрасно. Коремчето ти е много сладко, ти си много сладка и да пердашиш яко, хич да не ти пука. То бяс спира ли се , де Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт