Курс за бъдещи и настоящи мами - Пазарджик 5

• 14 815
  • 288
  •   1
Отговори
# 150
Аз пък да се похваля - Александър си има вече зъбче! Не съм и подозирала каква радост ще предизвика в мен това!  Mr. Green

# 151
Верче, честито ви зъбченце!!!!!!!!! Много са сладки..... разкошни са с първите зъбчета Laughing

Зора, днес дадох 2 зрънца камомила, стрита във вода,но д-р Михайлов, когото чета непрестанно , за да се ориентирам в необятния свят от симптоми и когото много уважавам, препоръчва Calcarea Phosphorica СН9 2х3 зрънца до изникване на зъбките и става също за профилактика на рахита.  Виж тук например http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?t=82, голям фен съм на темата, майка ми също е много наясно и дава съвети.

# 152
Нинка, аз темата му  язнам, но понеже имах сблъсък с този вид хомеопатия заради дерматита на Личката и никак не му помогна!Да кажа , че го водих при Д-р Комсийска, но откакто тръгнахме при нея той стана на петна и рани и всеки път тя ми обясняваше как детето е по-добре, сякаш аз не виждам резултата!
 Намерих после класически хомеопат, благодарения на който дерматита се повлия още след 2-3 дни!Но пък тази хомеопатка ми направи лошо впечатление та не е много за препоръчване! Confused

# 153
  • Пазарджик
Гери,за курса разбрах от нета,който е озаглавен:"Курс за бъдещи и настоящи мами".Свързах се на лични с Неллина и тя ми каза къде се провежда.Петя Генчева каза че скоро ще се разделим на 2 групи-бъдещи мами и  настоящи мами.Всъщност,ако смятят всички че мястото ми не е там нека да го кажат,и едва когато се разделят групите ще идвам.Що се отнася за втора бременност не планувам,поради здравословен проблем.Ако и други като теб си задават същия въпрос нека споделят така ще знам дали да отида на следващата сбирка или да изчакам докъто се разделят групите.Поздрави на всички и приятен ден.

# 154
Оооо, Ванчо, я стига!!!!  И аз съм като теб и куп още други небременни.  Hug Hug Hug

Отпадна ми Хисарятаааааааааааа #Cussing out След два неуспешни теста с двучасово оставяне на бебето на бабата, се провалихме с гръм и трясък Mr. Green

Зора, Янка на Мето Личков (сещай се) са много доволни от Комсийска, ние с майка, всяка с проблемите си - не. То е ясно , че не може да се помогне на всеки, но всички тук в града май са по Боарон.

Последна редакция: пт, 27 мар 2009, 10:22 от Н И Н А

# 155
... нито лан кабел имаме , нито switch...защото сме на БТК...иначе сме си пуснали warelles с рутера..................
... А и с БТК досега не ми се е налагало да "благославям" и-нет доставчик  Mr. Green  Само рестартирам рутера или модема и нет кат' слънце  Laughing
И ние сме така - от два месеца сме на ADSL на БТК - чак ме е яд как толкова време търпяхме Телекабел.

А за превръзките - от отбора на памучните на Libresse съм и аз. Чак се чудя кой изобщо купува Always - досега не съм чула някоя жена да е доволна от тези "копринажи".

Верче, честито ви първо зъбче! Лесно да излязат и останалите и да са много здрави!

Бързо казвайте кога и къде ще се виждаме днес!

# 156
Верче, честито зъбченце!И аз чакам нашето, когато реши да се появи.
Иве, идеята ти е много добра! ХАйде чакаме предложения!

# 157
  • Пазарджик
Нинка,въпросът беше,защо посещавам курса,не сам от хората които лесно се "връзват",но имам достойнство и не бих позволила някой да го тъпче.
Верче честито забче и дано и останалите никнат безпроблемно.

# 158
Vancho1963, не мисля, че Гери е искала да те обиди. Според мен, просто й е интересно. Ако си я чела повече време тук, щеше да знаеш, че тя е "Госпожа Защо" Laughing

А за срещичка - аз съм "на педал" готова, само някой да каже "а", и аз съм изхвръкнала от къщи.

# 159
  • Варна
Верче честито зъбче  Hug

# 160
Ванчо, знаеш, че понякога написаното, което е без интонация и не можеш да видиш лице..., изглежда другояче.
Предполагам се случва точно това Hug  Писах ти на лични и.....   Blush Embarassed аз съм от ползващите always, явно по навик. Нямам никакви проблеми досега newsm78 То не е късно да почнат, де.... Mr. Green Откакто съм родила, тампон не съм ползвала все още, мисля, че вече мога да започна...  Проблемът при мен е, че никога не ми тече нормално- при ставане или по-рязко клякане изведнъж се... бльоква. После не тече, после пак бльоква и така. Препоръчайте нещо в този случай, освен памперси Mr. Green  , което може да понесе такова рязко количество.
ЕЕЕееееее, Нелииииии, умрем за кървища hahaha

Аз ще храня след малко и се изнасям, мисля, че днес ще е ден за рокличка и чорапогащник (за бебето де)

# 161
Деси, в другата тема май ще почваме залагане на дати Mr. Green Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 162
  • Пазарджик
За срещата и аз съм за само дайте идея къде да я направим.Момичета,Гери не ме обиди с въпро са си,останах изненадана защото снощи се видяхме и нищо,а днес тук чета защо съм на курса.

# 163
  • Пазарджик
Честито зъбче ва Алекс !!! Верче, да не усетиш кога ще изникнат и другите  Peace . Да са му здравички и без проблеми  Hug !

# 164
Ванчо..съжалявам ако въпросът ми те е разстроил..но Ива най-точно го е казала  Hug Аз съм по питането  Laughing но мисля че ти се извиних ако въпросът ми е бил много личен..но ето пак извинявай   bouquet
Въпросът е, че преди Петя пускаше анкети или Катя направо ни питаше ЗАЩО ПОСЕЩАВАМЕ КУРСА И КАКВО ОЧАКВАМЕ ОТ НЕГО?  - та в тази връзка се знаем кой защо ходи...
Снощи няма как да те попитам на курса пред всички, защото дойдох само да почерпя ,а и се разискваха по-важни теми за предстоящи раждания, а и не съм се сетила тогава, в интерес на истината  Laughing

Верче честито ви зъбченце  Hug  Ще ми е интересно да споделиш има ли разлика в кърменето - за теб...и как усети признаците за появата на зъбчето  bouquet

Надявам се и ние днес да можем да излезнем...само нашият тате да се върне с колата, че ходовата част на количката ни е вътре   Blush

Общи условия

Активация на акаунт