Курс за бъдещи и настоящи мами - Пазарджик 5

• 14 816
  • 288
  •   1
Отговори
# 135
Вероятно обслужват и ХЕИ и няма начин да не се следи под лупа.Трасетата се разклоняват. Институциите като останат без нет и става страшноооооо.
Ама стига глупости, важното е да има мрежа Laughing Laughing Laughing Пък и нали знаете, всеки си хвали неговото гардже Mr. Green
(не че и наш`те нямат ядове Wink)

Гери, хъбове , суичове , всичко гърми, особено като е "вързано" пет за четири. Ние вече започнахме с оптическите кабели, където такива ядове няма. Освен това ако се прекъсне обикновения кабел по трасето, ходи го търси къде е  ooooh!, а ако се прекъсне оптическия, дори не видимо, на екрана на компютъра ти вади мястото на прекъсване с точност до сантиметри Peace така бързо се решават проблемите.

Така както обясняваш, нищо чудно да е от превръзките newsm78

# 136
Гери, ползвай само либрез -  памучни превръзки!
Аз си направих от Allways невероятни възпаления.

# 137
    Гери, възможно е да е от превръзките. Peace И след двете ми раждания направих страхотни алергии. ooooh!
    Възможно е това кървене да е цикълът ти - имаш доста паузи, по-големи от 3 часа. Peace
    Ама ние тук само гадаем. Точен отговор ще ти даде само акушер-гинеколог! Hug

Оказа се, че проблемът с нета ми е от мрежовата карта. А и Windows-а ми е за преинсталиране...Не са виновни от Сити Лан. Peace Проблемът е в моя телевизор. Laughing

# 138
Не е цикъл  ooooh!
Почти рабрах какво е...
Ще се опитам довечера да дойда на курса, та да си задам въпросчетата  Mr. Green

Само едно бързо към вас - резорбируеми конци, незнам кавки си разграждащи се...ама нали все пак и нещо от тях остава и се изхвърля от организма...или бъркам?
Спомням си, че с Никол вътрешните конци, които бяха животински ги "ихвърлях" почти година и половина по най-прякия път... Laughing
А тези сега с които съм шита "вътре" как излизат?

А на Акушер отивам другата седмица...само да отида да се видя преди това с козметичката ми  Blush  че 50 дена не сме се "виждали"  Laughing

п.с. Нинка,  ами ваш'те оптиката що не я слагаха по шахтите ами и нея по дърветата я опъваха  Rolling Eyes

# 139
Ами тези, "съвсем вътрешните", Mr. Green май се резорбират. newsm78

# 140
И аз и мисля, че се резорбират напълно защото след първото секцио нищо не съм откривала! Embarassed

# 141
Няма такъв, дето всичката оптика му е по шахтите .Най-важно е качеството, шахти или не, кабели или безжични връзки, оптики или не - интересува ни да имаме непрекъснат интернет с доволна скорост, нали Hug
1. Защото почти всички шахти са на БТК.
2. Някои фирми имат собствени шахти, но те са малко и не покриват всичкото окабеляване.Няма и да има фирма, чиито кабели да са на 100 процента по шахтите, щото е много нерентабилно и щото ни е такава държавата, кабелите и прането на бай Ганьо са навън Mr. Green. (и до вашия блок оптичният кабел не е от шахта  Flutter, ако въобще е оптика,  оптичният кабел не влиза до вас, имате ЛАН и СУИЧ(евентуално))
3. Повечето накупиха оптиката, когато беше на дебееееееееели цени, щото беше модерно Mr. Green, ама никой не знаеше как да управлява тая оптика и не им останаха пари за шахтите.
4. Наш`те ползват тролейбусните стълбове. Няма смисъл да плащат по 21 стотинки без ДДС на линеен метър, нито да копаят улиците като алтави, те улиците са и без друго разкопани.
5. Преди 7-8 години гърмяха хъбовете от бурите, сега гърмят суичове.

Ма `айде да я оставим темата, че се изроди вече. Единственото , което знам и искам да попитам - на колко от вас , когато се е случило вечер да имат проблем с интернета  и са звъннали на доставчика към 21-22 часа, са му вдигнали телефона, камо ли да му пратят човек да провери и да поправи нещата...... Щото моят мъж и в 22 е излизал, че даже е водил и щерката с него по блоковете да се рестартират устройства Mr. Green

# 142
  • Пазарджик
Пробвах се аз да дойда, но закъснях ( #Cussing out автобуситееее) - към 18 някъде бях при сградата, но външната врата беше затворена и видимо вътре нямаше никой  Tired Тъй че си е прибрахме по живо по здраво. А ми се искаше да говоря с Нелина, Катето и Петя.

# 143
Аз съм доволна от моя нет на КИБЕРКОМ  Peaceние све с устройство в началото имаше проблеми ,но  момчетата светкавично ги отстраниха сега нета е просто стрела Simple Smile.Ама и аз като лош потребител яко ги разкарвах Embarassed

# 144
Пробвах се аз да дойда, но закъснях ( #Cussing out автобуситееее) - към 18 някъде бях при сградата, но външната врата беше затворена и видимо вътре нямаше никой  Tired Тъй че си е прибрахме по живо по здраво. А ми се искаше да говоря с Нелина, Катето и Петя.
mimsat , вътре бяхме. и аз отидох в 18.30 и просто късмет, че петя беше в коридора и ме видя.

# 145
Айде вече да не говорим за кабели, че..... ми писна Hug Laughing

Аз пък забравих,че има курс днес, не че щях да дойда де,че имахме тържество в детската

# 146
  • Пазарджик
Момичета радвам се,че се видяхме. LaughingМалкия на моменти беше малко шумен,но очудващо издържа докрай. Joy

Последна редакция: чт, 26 мар 2009, 22:09 от vancho1963

# 147
Мария и аз отидох към 18ч. и беше заключено, но звънах на Нелина и тя прати Петя да оключи Thinking  Нямали настанен контингент и за това колежката им от рецепцията липсва Rolling Eyes

Което ме подсеща - чакам снимки Нелка Laughing

Ванчо1963....а ти защо посещаваш курса?
За  Нели знам - тя става доброволен кърмачески съветник - или там как му се викаше , пък и е ПиаР-а на курса  Hug...., примерно Яна се опитва да се справи със страховете си Hug Wink Всеки друг по някакъв начин е свързан с курса и го е посещавал докато е носил детето си или го е кърмил...а ти планираш бременост ли?
Извинявай ако е много личен въпроса...

п.с. сори за спама Blush
Нинка, нито лан кабел имаме , нито switch...защото сме на БТК...иначе сме си пуснали warelles с рутера, та мъжо като ходи в тоалетната с лаптопа...да си проверява пощата  Mr. Green
А и с БТК досега не ми се е налагало да "благославям" и-нет доставчик  Mr. Green  Само рестартирам рутера или модема и нет кат' слънце  Laughing
Някога договора с БТК го сключихме с Верчето  Hug

п.п.с. който ме познава от перода ми на НЕбременна как мисли , дали си връщам старата форумска форма, а   Whistling

# 148
Сенчице, в чест на твоята абстрактна духовна същност ( Heart Eyes) извисихме за кратко темата поне до висотата на короните на дърветата, но е време да слезем обратно долу като обикновени земни душици Mr. Green Laughing Hug Heart Eyes(добре, че не останахме в шахтите hahaha)

Нямам търпение за новия курс, ще ми е много по-полезен, макар че винаги ми е било интересно как се справят момичетата, които ще стават майки за първи път (повтарящите и потретващите не са ми интересни Mr. Green Joy)

Днес пак изгря слънце и У наш`то заден двор hahaha Ще се скитосва....

Някой давал ли е Камомила за зъбките да каже по колко топченца е разтварял?

Деси я няма..... newsm78 , беше ли вчера на курса?

Тия дни съм на вълна асценденти. Не че вярвам много в зодии, но ми е интересно, особено че асцендентът бил определящ в характера на зодията.... Crazy

# 149
Нина, по принцип препоръчват да се дават по 5 гранулчета разтворени във вода, но класическите хомеопати смятат че и 1 е достатъчна! Не е желателно да се дават всякакъв вид хомеопатични без консултация с хомеопат защото всеки един препарат покрива повече от 20 симптома и може да бъде постигнат обратен ефект!

Общи условия

Активация на акаунт