Курс за бъдещи и настоящи мами - Пазарджик 5

• 14 823
  • 288
  •   1
Отговори
# 120
Т не меря просто ей така без причина, защото тя Т на малките е все още нерегулирана и да не се шашкам излишно! При висока Т децата и без това са по нервни, аз докосвам с устни челото и вратлето! Досега да чукна на дърво това не ме е лъгало!

Гери ми като и дойдеш тогава на леля ти на гости заповядай!Ние в по-голяма част от времето сме тук!Питаш за на Магда - полякинята снаха и,  и ме намираш без грешка! Laughing Laughing Laughing

Нинка много готина снимка, и аз съм го правила този номер с Личката!

# 121
Зора що не свиркаш ,че имаш рода в Гелеменово аз съм от Сарая може да се видим на кафенце с дечурлигата Hug

# 122
  • Варна
Днес се чух с Ан_ив и тя ми вика - айде бе жена, докога да те чакам в болницата  hahaha  Милата седи там и ме чака а аз хайманата по кафета обикалям  Mr. Green  Днес бях на преглед - водите са ми достатъчно и са в перфектно състояние, плацентата и тя. На бебка и е кеф вътре и си седи и е пуснала бузи и хич не и пука че ние я чакаме навън  ooooh!  рогатичкото ми то  Hug  Квартирата ми се оказа супер лукс и мисля да вдигна наема и да спра парното та дано се ядоса и реши да излезне до 6 дни  Praynig

# 123
  • Пазарджик
Деси,с теб  сме.На малката принцеса май наистина и харесва да е в коремчето ти,но не остана.Важното е да си добре и всичко да е наред с бебчето. Praynig Praynig Hug

# 124
Гери, то на самата опаковка пише препоръчителното количество, но на мен ми се струваше множко (скарана съм с пиенето на хапове) и я взимах по мое осмотрение по 3-4 на ден и пак имаше ефект.
За температурата - все си виках, че ще я усетя - да не се престаравам излишно и да се вманиачавам и аз, но първият път като вдигна я усети единствено баща му. И оттогава да ти кажа честно леко ако ми се стори топъл - все меря, ама все е безпричинно.  Mr. Green Явно не ставам за термометър.  hahaha
А Нина, вчера вечерта и ние бяхме същата картинка в Била, като малкия проспа цялата разходка.  Peace Явно на всички бебоци им харесва!
Благодарим и на папарака от вчерашната разходка за слънчевите снимки!   bouquet

# 125
Само аз още нямам снимки  Crossing Arms
И от "онази" вечер искаааам

И имам ново питание:
Мислих , че онзи ден вече съм се изчистила от лохиите...дори си позволих два дена да съм с ежедневни превръзки, обааааче от снощи отново съм  newsm78  циклеста..... може би - теча червено.
Възможно ли е да ми е дошъл цикъла, два дена след като съм се изчистила?
Не трябва ли да мине известно време? 
И малкият вчера като боза мрънка, дърпа се...уж иска - яде, ама мрънчи  newsm78 
И днес така беше до обяд...бе само като спа на обяд и му давах, щото в просъница ли беше, яде без да мрънка....
Та се сетих, че някой тук беше казал (май Нинка) че не им харесвало, като си в цикъл, че се променяло вкуса на кърмата.
Та и за това си мисля, че може би съм циклеста.....а?
С Никол не беше така - като спрях да я кърма тогава ми дойде...

# 126
Гери, цикълът може да ти се възстанови веднага след изтичане на лохиите!Ако е ярка кръв явно е цикъл, а кърмата наистина знам че е с различен за бебоците вкус, но казват че с течение на времето децата свикват!

Надинка, скоро очаквам тогава предложение за кафе тук наблизо!

# 127
Гери, едно време за същите ми притеснения Нелина каза, че някои бебета не усещат промяната във вкуса, или поне не им пука, ние не бяхме от тях Rolling Eyes За цикъла и аз мисля, че си в цикъл, с Александра едно време, която кърмих 20 дни - към 43 ден ми спряха лохиите, ходех и аз последните дни с евридейки, едно кафеникаво капеше последните 3-4 дни, и изведнъж рукна менструацията. С Камелия също не ме пропусна - не се давай! Hug

# 128
    Гери, възможно е да е цикъл, въпреки, че кърмиш на поискване!
А през нощта кърмиш ли? Колко часа е най-голямата ви пауза?
Иначе не вярвам това все още да са лохии. Thinking Все пак доста време от раждането мина...
    Не съм ти изпратила нищо, защото нямам нет вкъщи. #Cussing out А и вчера бях у нашите - брат ми е Благой. Heart Eyes Днес ще атакувам  City LAN /или както там се пише/. #Cussing out

Момичета, напомням, че курсът е днес от 17.00 часа!
 Hug Hug Hug

# 129
Сити Лан.... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha  К`о паиш още там,Нели? Hug

# 130
  • Варна
Сити Лан.... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha  К`о паиш още там,Нели? Hug

Какво им е на Сити Лан  newsm78  Ние сме на тях и сме с компютър, рутер и лаптоп нон стоп включени и нямаме никакви ама никакви забележки, даже връзката е перфектна. Досега не сме имали проблем дори за 15 мин. За разлика от Телекабел които дори неуспяха да ни нагласят рутера  ooooh!

# 131
Нелка ми имам доста дълги нощни паузи - случвало се е по 6 часа да спи през ноща и да не промрънка за ядене....
Последното му ядене е към 12-12.30 вечерта и после чак сутринта м/у 5 и 6 часа. После към 9 и след това през деня почти през 2 часа.
Ама не е обилно като цикъл, а все едно как ми бяха лохиите преди 20 дена... newsm78
Ааааа и да ви кажа колко ме боли шева  ooooh! ама не от операцията, а от епизиотомията от пред 11 години  Rolling Eyes
От това, че толкова време съм с превръзки ли  newsm78 -и се е протъркало или запарило ли  newsm78   ама всичко все едно ми се е поддуло и все едно е шев на 10 дена...толкова е чувствително  Rolling Eyes
Като заспи малкия ще се опитам да се "огледам" и даже се чудя дали да не се пръсна с бивацина...Абе като сядам и ме боли чак...

Нелка номера със СитиЛан става и по телефона - те си проверяват трасето, казват ти дали те "виждат", даже пращат и техник да провери кабелите...е преди всичко те карат да си рестартираш компютъра, рутера (ако имаш)  Ходенето до офиса е в краен случай....така няма да стане по-бързо..

# 132
Е, трябва да има и доволни, добре , че Гери е по-на центъра, където няма как да няма нет, защото има институции, които също захранват, а и двете минават по едно и също трасе Peace  Но процентът по кварталите...............които имат проблеми с нета...... ooooh! Whistling  Карай, няма значение!

Гери, боли те щото въпреки че си секцио, влагалището и външните полови органи също са били обилно кръвоснабдени и подготвени за раждането, тъканите също се променят. Мене също ме боля епизиотомията отпреди 5 години, и то ме болеше последните 10-20 дни преди да родя втората. Бивацинът е за открити рани, няма смисъл според мен. Просто и кръвотечения, и хормони ....и всичко... Трябва да се поуспокоят.

А я ми кажете някой давал ли е Камомила за зъбките - хомеопатичното, как се дозира, да не ровя в нета? newsm78

# 133
Гери,опитай с памучни превръзки. Мен специално от копринените, старата (от преди 7г.) епизотомия много ме боли. В такива случай съм пръскала Бивацин или Пантенол  Hug
Аз също съм доволна от Сити Лан, пък живея на ХЕИто  Peace

# 134
По въпроса за Нет-а - бях на Сити Лан. Сега съм на БТК. Основното при ситиланци , е че как загърми и няма нет..горят им хъбовете по дърветата  Mr. Green или им се късат кабелите , а и на мен винаги са ми го оправяли с предимство нета, защото все пак 70% от техниката им навремето аз им я продадох...

А за епизиотомията - ми ....може би нещо ми се е възпалила...защото ми се струва че и има секртет от там...както по време на бремеността, но този път е болезнено мястото, но както ми дадоха една идея Hug , възможно да е от слагането на копринените превръзки на Allways, a и като се има предвид че години наред съм ползвала САМО тампони...явно тези вече 50 дена са ми множко с превръзки  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт