Софи,
Успешна операция! Чакаме те с добри новини в най-скоро време 
Не съм писала скоро, но и мен ме беше налегнала една депресийка
От четвъртък Стела е със сополи вече цяла зима ги влачи....
. В петък бяхме при педито - диагноза херпангина ОТНОВО
Този път се надявам да сме се разминали с АБ. Вече е добре, Т не е вдигала, не кашля и сополите стихнаха
Сега обаче сме с друг проблем и утре ще посетим педи отново
.Още щом започнаха сополите, по коремчето се появиха малки ситни пъпчици....В началото бяха само няколко, но сега са по цялото й коремче. Другаде няма, само там. И се чудя на какво се дължат
. Четох, че при херпангина е възможно да се получи обрив "на неопределени места", който изчезвал до 3 дни, но при Стела си седи вече 4 ден. Възможно ли е според вас да е от витамините, които ги давам от четвъртък - от тогава е и обрива
(започнах да й давам Киди Фарматон, по препоръка на лекаря
и преди съм давала, но нямаше проблем). И да се похвалим
Стела вчера изяде 1/4 ябълка с половин банан
. Май съм споменавала, че не яде никакви плодове, в никакъв вид
. Само когато ме гледаше, че ям ябълка започваше да й се повдига и бягаше с писък на далече
. Вчера настъргах ябълка и банан, сложих ги в бърканче от пюре и милата най-спокойно си ги изяде, без никакви признаци на гадене и с голям апетит
. Тя ще ме разиграва, а
Няма да стане

За млякото, Стела пие всяка вечер по около 180 мл. в шише с биберон, от няколко дни сама си държи шишето
. До скоро аз клечах над нея
За мрънкането И Стела не е по различна. Не мога да свърша нищо кагато сме сами. Залепена ми е за крачола, дърпа ме и само мрънка "Мамо, деми" (мамо вземи ме). Все се опитвам да й обяснавам спокойно, че мама има работа и след малко ще я взема, но не винаги успявам да сдържам емоциите си и понякога се изнервям и й викам... От скоро започна да повтаря "Мама абота" (мама има работа), но пак мрънкайки. Много ми е сладка в такива моменти, сама се успокоява, милата
Абсурд е обаче да седна на компютъра, ако не спи. Но разбирам че и при вас е така. Явно си е период и ще отмине 
Стана май доста дълго, и само за нас пиша
. Затова пожелавам бързо оздравяване на всички болнички и много пролетно настроениеЦелувкиииии
). А сутринта като видях какъв сняг вали, се депресирах съвсем и може би затова съм пооглушала и не съм си чула телефона. Следобеда решихме, че времето е прекрасно и излезнахме навън, но снегът пак ни затрупа, а не бяхме стояли и десет минути на площадката. И днес пак вали. Много ми се иска да изляза от къщи (то и ще ми се наложи да взема кухнята поне), но ме обзема котешки страх от тази влага. 

, беше Гъбарко
Така, че и да бяхте отишли навреме, пак не се знае дали щяхте да го овладеете...Уж започна лекичко вирусче, но се разви много тежко. Мъжа ми кашля зловещо (децата и те) + хремата, а пък мен освен хремата ме удари в ухото...отново. А всичко мина без високи темп, без нищо...всичко тръгна от хремата. 
)ще се извърши.А и момичето,което оперираха преди мен,като я видях веднага след операцията,а и последствията и това,което се беше оказало,направо кошмар
Много ми е криво,а тъкмо се бях настроила психически положигелно и ако беше минало (добре естествено),щеше да съм наред