Помръзнах се нещо в тези оранжерии, ама нали да съм полезна, пък и да доказвам колко обичам, за мъжа ми става дума, а вечер пак ми отказва
Брях, що за мъж съм си взела
Целувки на шоколадовото човече

Кате, аз мисля, че е напълно нормално
Според мен всички гадорийки се изчистват по този начин - с изтичане навън
от къде се взеха толкова много, не разбрах
Вечерта беше кулминацията им - дави се милата 2 часа, след като заспа и накрая повърна
Сополки има само сутрин
Бързо оздравяване на Мимо

Катюшче, очаквам скоро да ми звъннеш

Сладурче, Ивчето как е днес?
Скреч, ти кога и какво си питала за плодовете и ядките? Нещо ми се губи

Дес, тя и Лилия е същата
Всичко тя сама трябва да вкуси
Много рядко, явно не и се занимава с глупости
Не, че толкова ми пречи, че се храни сама А мляко пие или по-скоро аз и правя според това колко е изяла на вечеря. Но при нас война се вдига, ако се забави млякото
То си е част от ритуалите ни за "Лека нощ" Не знам как ще я отучвам За детето, за което разказваш, наистина не е никак приятно
, за едно близо 5 годишно момиченце, което майката гушна като бебе на по-малко от година / с увити около хълбока и крака, ако ме разбирате/ , извади един биберон от джоба си , облиза го и го тикна в устата на девойчето
Всичко това се случи в магазин на Адидас в Пловдив в хотел Санкт Петербург / не знам дали се пише отделно Маруска, направо ме уби с разказа си бе, жена
Вие с Драго направо като тинейджъри си живуркате
Тианка, невероятно красиви неща си сътворила, душка
Бакси, и при нас днес прехвръкнаха няколко снежинки, но за кратко
Спести ни малко работа М, да толкова засега
П.п: Ели, като гледам желанието, т.е нежеланието на Лили да сяда на гърне, май ще се насочвам към седалка
Като я държа над тоалетната чиния , си върши работата чудесно
То и батко и беше същия
Съвсем съм объркана...а първия Превенар кога се слага? Защото обмислям варианта Ивчето да ходи на ДГ все пак.
Само да посмея дори гръб да и обърна и се почва едно пищене

До утре докато идем до педи ще лудна..
рекорда е 10.45 
явно този мръсник е бил причината за Т миналата неделя
. Лена категорично отказваше да остави Митко сам с играчките
. Сега и от други места все чувам разкази как тежко им боледуват дечицата, като тръгнат на ясла